fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Ce este important la un bărbat

CUPRINS

Am primit zilele trecute o întrebare: „De ce este important să-ți găsești misiunea ca bărbat?” / „Importanța unei misiuni la un bărbat?”

Este o întrebare super bună și foarte importantă.

Ține minte aceste cuvinte:

MISIUNEA ESTE CEL MAI IMPORTANT LUCRU LA UN BĂRBAT

De ce este importantă misiunea?

Un bărbat fără misiunea lui este un bărbat slab, fără viziune, care nu știe ce vrea, care nu poate oferii valoare.

Un bărbat cu o misiune inspiră putere, încredere, siguranță, că știe ce vrea de la viață, că are ambiție, perseverență, motivație.

Pe primul loc, în viața oricărui bărbat este misiunea lui, este scopul lui unde vrea să ajungă. Mulți probabil vor zice că nu este adevărat, că nu este așa, ce prostii spui aici, dar doar analizează puțin.

De exemplu oamenii cu bani de ce sunt așa atractivi? Care au afaceri? Pentru că au o misiune, știu ceea ce vor, unde vor să ajungă și muncesc pentru aceea cauză. Inspiră încredere și siguranță în ei.

Ei nu pun femeia pe primul loc, relația, ei pun misiunea lor pe primul loc. Da, există un echilibru în a oferii și atenție iubitei tale, soției tale, pentru a nu cădea în extreme, dar pe primul loc nu este iubita sau relația.

Momentul când femeia a simțit că tu nu ai o misiune sau ai pus-o pe primul loc, centrul universului tău în tot ceea ce înseamnă viața ta, tu deja ai pierdut-o pe jumătate. Deja atracția a început să scadă, să fie în cădere liberă.

Cum afectează lipsa unei misiuni relația cu femeile?

Femeia nu vrea să simtă că ea este totul pentru tine, așa cum vezi prin filmele pe la Hollywood. Nu. Femeia vrea să simtă că are un bărbat care știe ce vrea de la viața lui.

Mai exact, că are o misiune.

Am mai auzit povești cum că anumiți bărbați au renunțat la prieteni, la ieșirile în oraș, la pasiunile lor pentru că respectiva a venit și le-a spus să renunțe. Din frica de a o pierde, de a rămâne singuri, au renunțat.

Da și eu am făcut acest lucru, de aceea sunt aici să te învăț și să realizezi că nu este deloc bine să faci acest lucru. În momentul acela relația va zbura așa cum sufli praful de pe noptieră.

Din nou, revin, MISIUNEA este cel mai important lucru pe care ar trebui să îl ai în vedere și să ți-o găsești.

Așa cum eu mi-am găsit misiunea, pasiunea – dezvoltare personală, psihologie, fotografie – așa poți și tu. Nu mai căuta scuze că nu știi cum, că nu ai timp, că nu ai destulă informație. Știm că în adâncul sufletului tău te minți singur.

Vrei să ai succes? Vrei să devii fericit? Atunci acționează. Caută-ți misiunea.

Cum îmi găsesc misiunea?

Întreabă-te: Ce-mi place să fac? Ce mă pasionează?

Scrie pe o foaie și vezi ca intensistate cu ce te poți apuca imediat.

Al doilea punct:

Apucă-te și fă teste de personalitate pentru a vedea ce ți se potrivește.

Recomand testul Myers Briggs. Pentru mine unul a funcționat extrem de mult.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *