fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Terapia Access Bars

CUPRINS

Ce este Access Bars Terapie?

Ce s-ar întâmpla dacă cineva ar putea apăsa un buton și ar opri acea voce din capul tău care îți spune că nu ești suficient de bun, că nu meriți orice îți dorești sau că nu poți realiza ceea ce speri și visezi ?

Orice limitare pe care o creezi în viața ta este legată de gândurile, sentimentele, emoțiile, ideile, credințele, atitudinile, deciziile și punctele de vedere pe care le ai despre asta. Iar toate acestea pot complota împotriva ta și să te trezești blocat într-un loc din care simți că nu mai ai scăpare.

Toate gândurile și sentimentele dau năvală peste tine și te lași copleșit de acea voce interioară, de care tot încerci să fugi.

Însă ce-ai zice dacă ai știi că toate aceste gânduri, sentimente, emoții, idei, credințe, atitudini, deciziil și puncte de vedere aparțin câte unui punct din capul tău, și care odată apăsate îți pot schimba complet viața?

Pare ireal, nu? Este mai mult decât posibil și eu sunt aici să-ți spun exact ce trebuie să faci pentru a face acest lucru posibil.

Hai să vorbim despre access bars dacă nu îți vine să crezi.

Ce este access bars?

Ce este access bars

Access Bars este o terapie complementară holistică care activează capacitatea înnăscută a corpului de a se autovindeca. Aceasta poate veni în completarea oricărui tratament, terapie convențională sau alternativă și s-a descoperit că sporește capacitatea și potența altor modalități de vindecare.

„The Bars” este numele dat celor 32 de puncte din cap în care ne stocăm gândurile, sentimentele, emoțiile, deciziile, atitudinile și ideile din această viață sau din alte vieți. Lucrurile pe care le stocăm în aceste puncte sunt limitările noastre care ne cauzează probleme în multe domenii ale vieții.

În terapia Access Bars, aceste puncte sunt atinse ușor pentru a dizolva orice judecată solidă îngropată în subconștientul nostru, permițându-ne să vedem lucrurile dintr-o perspectivă nouă. 

Fiecare dintre aceste puncte de pe cap se referă la diferite domenii ale vieții noastre. Unele dintre aceste 32 de puncte sunt:

 • Bani
 • Control
 • Creativitate
 • Crearea conexiunilor
 • Crearea formelor de viață
 • Îmbătrânire
 • Formă și Structură
 • Speranțe și vise
 • Conștientizarea
 • Bucurie
 • Tristeţe
 • Vindecarea
 • Corp
 • Sexualitate
 • Bunătate
 • Recunoștință
 • Pace și Calm
 • Timp și spațiu
 • Comunicare
 • Reactivare
 • Recrearea
 • S.a.m.d

Certificat Access Bars

Chiar eu Miumin Muammer am certificarea de a-ți oferi o ședință de Access Bars, asta în cazul în care dorești. Poți programa o ședință de 1-la-1 apăsând pe link-ul de mai jos:

1-on-1 cu Miumin Muammer – BarbatulSuperior

sau poți intra în cursul pe care l-am creat special pentru problemele emoționale.

BENEFICII:

– nu te mai atașezi de femei așa de repede

– nu îți mai este frică să spui ceea ce simți și gândești

– nu o să mai suferi la despărțiri sau refuzuri

– nu o să mai fii nervos, frustrat, furios

– nu o să-ți mai fie frică să îți arăți slăbiciunile, să fii vulnerabil

– nu o să mai fii timid și rușinos

Asta în mai puțin de o lună – rapid și simplu

access-bars

Cine și cum a descoperit Acces Bars?

Acces Bars face parte din serviciile unei organizații de medicină alternativă, Access Consciousness,  fondată în 1995 de Gary M. Douglas

access-bars-descoperitor

Gary povestește despre crearea Access Consciousness, ca fiind o serie de revelatii și perspective:

„Ceea ce numim acum Access Consciousness, a apărut prin iulie 1990, pe când eram un agent imobiliar de succes în Santa Barbara, California. Am început să canalizez (primesc) informații cu privire la niște puncte care se află pe cap și care acționează ca memoria unui computer pentru toate  gândurile, sentimentele, emoțiile, considerațiile, atitudinile, deciziile noastre – tot ceea ce am decis în orice moment că este important, în aceasta viață sau orice alță viață.

Am intuit că acest lucru putea fi o clasa pentru maseuri sau pentru terapeuții care lucrau cu corpurile oamenilor. M-am întors acasă și am chemat patru prieteni pentru a-i invita  la o clasa de Bars, unde aveau să lucreze cu energiile. Aceasta a fost prima clasa de Access.”

În prezent, Access Consciousness este disponibil în peste 170 de țări și a contribuit la schimbarea vieții a zeci de mii de oameni din întreaga lume în ultimii 30 de ani. 

Access Consciousness reprezintă un alt punct de vedere asupra vieții. Acest concept se bazează pe ideea că nu greșești, că știi și că, conștiința poate schimba orice – îți oferă acces la posibilitățile care există atunci când nu îți mai pui piedici și nu mai crezi că ești blocat.

Cum se desfășoară o ședință de access bars?

În timpul unei sesiuni de access bars, un practicant atinge ușor cele 32 de puncte pentru a elibera încărcătura electromagnetică a tuturor gândurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor și credințelor care te-au limitat în zonele de viață în cauză. Fiecare sesiune de Bars poate elibera 5-10 mii de ani de limitare în domeniul vieții tale, care corespunde cu punctul atins. 

access-bars-sedinta

Terapia Access Bars poate relaxa corpul, reîncărca vitalitatea și poate calma mintea, ceea ce aduce echilibru întregului sistem. Acest lucru te poate lăsa într-o stare de liniște și fericire deplină. 

O sesiune cu un practicant Access Bars pentru adulți poate dura între 30 și 90 de minute, în timp ce o sesiune pentru copii va dura doar câteva minute, în funcție de vârsta copilului. Fiecare sesiune este diferită una de cealaltă, deoarece fiecare răspunde diferit. Unii au un sentiment complet de relaxare, în timp ce alții adorm. S-a raportat că oamenii emoționați râd sau plâng fără niciun motiv aparent. 

Care sunt beneficiile terapiei access bars?

Beneficiile terapiei prin access bars sunt următoarele:

 • Relaxare mai profundă și somn neîntrerupt
 • Gestionabilitate îmbunătățită a tendințelor depresive și anxioase
 • Schimbarea cu ușurință a tiparele de gândire negative și convingerilor limitative
 • Eliminarea dezordinii fizice și emoționale pentru totdeauna
 • Schimbarea și eliminarea durerii fizice din corp
 • O creștere semnificativă a bucuriei și fericirii
 • Îmbunătățirea stării de spirit și menținerea unei perspective pozitive
 • O claritate mentală mai bună, o motivație și o capacitate de rezolvare a problemelor mai crescută
 • Identificarea și transformarea vorbirii de sine negativă în una pozitivă
 • Eliberarea poveștilor inconștiente care te împiedică să ai ceea ce îți dorești
 • Generozitate crescută pe măsură ce sunt eliminate blocajele în calea primirii 
 •  Îmbunătățirea fluxurilor de bani
 • Schimbare în ceea ce privește sănătatea, greutatea, relațiile, stresul și multe altele!

 Când este recomandată terapia access bars?

 Când este recomandată terapia access bars

Terapia Access Bars este un proces relaxant și vindecător, care a ajutat mii de oameni să-și schimbe multe aspecte ale vieții și ale corpului lor, inclusiv legate de stres, anxietate, depresie, traume, sănătate, greutate, imagine corporală, somn, bani, sex, relații și așa mai departe. Astfel, dacă simți că ești blocat, trist, fără încredere sau orice altă problemă care nu vrea să-ți iasă din cap, este mai mult decât recomandat să apelezi la acest stil de terapie alternativă.

Ce se întâmplă într-o ședință de access bars?

Access Bars este o tehnică de terapie energetică care face parte din sistemul Access Consciousness. Într-o ședință de Access Bars, practicantul utilizează atingerea ușoară a anumitor puncte de pe capul unei persoane, cunoscute sub numele de “bare”, pentru a elibera energie blocată și pentru a facilita relaxarea. Iată ce se întâmplă în general într-o ședință de Access Bars:

 1. Atingerea punctelor Bars: Practicantul atinge ușor 32 de puncte specifice de pe capul clientului într-o anumită ordine. Aceste puncte corespund diferitelor aspecte ale vieții, cum ar fi banii, controlul, vindecarea, creativitatea și altele.
 2. Eliberarea energiilor blocate: Scopul atingerilor este să faciliteze eliberarea energiilor blocate în aceste puncte, care pot fi asociate cu gânduri, sentimente și emoții limitatoare. Prin atingere și concentrare, se creează un spațiu pentru ca aceste energii să se disipe și să fie eliberate.
 3. Relaxare și reducerea stresului: Mulți oameni experimentează o stare profundă de relaxare în timpul unei ședințe de Access Bars. Această relaxare poate ajuta la reducerea stresului, anxietății și tensiunii din corp și minte.
 4. Eliberarea de limitări și gânduri limitatoare: Sesiunile de Access Bars au scopul de a sprijini persoanele în eliberarea gândurilor și convingerilor limitatoare care le pot împiedica să trăiască viața pe care și-o doresc.
 5. Creșterea stării de bine și a conștienței: Mulți oameni raportează o îmbunătățire a stării generale de bine și a conștienței lor după ședințele de Access Bars. Această creștere a conștienței poate aduce claritate, mai multă energie și o perspectivă mai pozitivă asupra vieții.

Când este recomandat să faci access bars?

Sesiunile de Access Bars pot fi experimentate în diverse contexte și pot fi benefice pentru diferite persoane. Este recomandat să faci Access Bars atunci când:

 1. Experimentezi stres sau anxietate: Sesiunile de Access Bars pot ajuta la reducerea stresului și anxietății, facilitând o stare de relaxare profundă.
 2. Ai gânduri sau emoții persistente: Dacă te confrunți cu gânduri sau emoții persistente, limitatoare sau perturbatoare, Access Bars poate contribui la eliberarea acestora și la obținerea unei perspective mai clare.
 3. Dorești să îmbunătățești starea de bine: Pentru mulți oameni, sesiunile de Access Bars aduc o îmbunătățire a stării generale de bine, aducând mai multă energie și optimism.
 4. Cauti metode de relaxare: Dacă cauți modalități de relaxare profundă și eliberare a tensiunii fizice și mentale, Access Bars poate fi o opțiune.
 5. Ai nevoie de claritate sau direcție: Sesiunile de Access Bars pot contribui la claritatea mentală și pot facilita procesul de luare a deciziilor.
 6. Dorești să experimentezi terapii alternative: Dacă ești deschis către terapii energetice și alternative, și ai dorința de a explora noi modalități de a-ți îmbunătăți bunăstarea, Access Bars poate fi o opțiune.

Concluzie

În concluzie, chiar eu Miumin Muammer am certificarea de a-ți oferi o ședință de Access Bars, asta în cazul în care dorești. Poți programa o ședință de 1-la-1 apăsând pe link-ul de mai jos:

1-on-1 cu Miumin Muammer – BarbatulSuperior

sau poți intra în cursul pe care l-am creat special pentru problemele emoționale.

BENEFICII:

– nu te mai atașezi de femei așa de repede

– nu îți mai este frică să spui ceea ce simți și gândești

– nu o să mai suferi la despărțiri sau refuzuri

– nu o să mai fii nervos, frustrat, furios

– nu o să-ți mai fie frică să îți arăți slăbiciunile, să fii vulnerabil

– nu o să mai fii timid și rușinos

Asta în mai puțin de o lună – rapid și simplu

access-bars

Întrebări și răspunsuri frecvente

 Q: Cât de des este recomandată terapia access bars?

Acest lucru depinde în totalitate de tine. Unele persoane preferă să apeleze la acest fel de terapie săptămânal sau chiar de două ori de câte ori se simt stresați, nervoși sau deranjați de modul în care le decurge viața. 

 Q: Este Access Bars dovedită științific?

Access Bars este susținut de cercetări științifice publicate. În 2015, un expert în neuroștiință Dr. Jeffrey Fannin a examinat efectele neurologice ale terapiei access bars și a descoperit procedura are un efect neurologic pozitiv asupra destinatarului și are un efect imediat.

De asemenea, în 2017, a fost efectuat și un alt studiu de către Dr. Terrie Hope, privind efectele Access Bars asupra anxietății și depresiei. Acesta a fost publicat în Journal of Energy Psychology și relata că terapia Access Bars reduce stresul și anxietatea cu 85% și depresia cu 82% într-o singură sesiune.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *