Termeni și Condiții

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului barbatulsuperior.ro

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site. 

Acest website este oferit și administrat de către MUAMMER SELFSERVICE S.R.L. , persoană juridică română, cu sediul în Constanța, avand număr de ordine în Registrul Comerțului J13/2504/2020, Cod Unic de Înregistrare 43114602, cont bancar RO90 BTRL RONC RT05 6991 3001 deschis la Banca Transilvania cu un capital social de 200 RON.

Dacă dorești să utilizezi barbatulsuperior.ro trebuie să fii de acord cu termenele și condițiile descrise mai jos.

Te rugăm să nu utilizezi website-ul nostru și să-l părăsești în cazul în care nu ești de acord cu condițiile noastre.

Orice accesare a website-ului nostru va fi considerată un accept al termenilor și condițiilor noastre.

Ne asumăm dreptul de a modifica aceste termene și condiții fără notificări prealabile în cazul în care legislația impune acest lucru.

Modificările vor intra în vigoare imediat (în momentul publicării pe website-ul nostru) și de aceea vă rugam să consultați periodic termenele și condițiile noastre.

În cazul în care nu vei fi de acord cu orice modificare adusă termenelor și condițiilor te rugăm să încetezi să mai folosești website-ul nostru.

În cazul in care ai nelămuriri sau întrebări legate de termenele și condițiile prezente, te rog să-mi trimiți un e-mail la adresa [email protected] sau completând formularul de contact.

Copyright

Conținutul și design-ul website-ului barbatulsuperior.ro – imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software etc. – precum si orice alt material si / sau produs care are legătură cu barbatulsuperior.ro și este  transmis către tine (e-mail-uri, e-book-uri etc.) prin orice modalitate de comunicare sunt integral și exclusiv proprietatea MUAMMER SELFSERVICE S.R.L. și sunt apărate de Legea nr. 8 / 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, de Legile privind proprietatea intelectuală și industriala precum si de oricare altă lege conexă în vigoare.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea barbatulsuperior.ro , care își rezervă dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Nu poți utiliza, realiza materiale derivate, reproduce, distribui, imprumuta, publica, transmite etc. continutul, design-ul, materiale, produse etc. ce aparțin MUAMMER SELFSERVICE S.R.L. fără acordul scris prealabil al acesteia (MUAMMER SELFSERVICE S.R.L.).

În caz contrar, se vor aplica sancțiunile prevăzute de legislația în vigoare.

Întregul continut al site-ului barbatulsuperior.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de MUAMMER SELFSERVICE S.R.L. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea MUAMMER SELFSERVICE S.R.L.

Accesul si utilizarea paginii barbatulsuperior.ro au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe barbatulsuperior.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii barbatulsuperior.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul barbatulsuperior.ro  nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor barbatulsuperior.ro . 

Web-siteul barbatulsuperior.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

Web-siteul barbatulsuperior.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze MUAMMER SELFSERVICE S.R.L.  prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Politica de Confidențialitate

Avem în vigoare o politică de confidențialitate care poate fi studiată aici.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul barbatulsuperior.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre MUAMMER SELFSERVICE S.R.L; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre MUAMMER SELFSERVICE S.R.L a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de MUAMMER SELFSERVICE S.R.L si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului. MUAMMER SELFSERVICE S.R.L va pastra confidentialitatea acestor informatii.

1) Garanții și returnarea a produselor

1.1) Materialele conținute de acest website, informațiile conținute de produsele noastre (e-book-uri și/sau carte fizică), informațiile transmise prin intermediul e-mail-ului etc. au rol pur informativ și vor fi preluate de către utilizatori pe propria raspundere.

1.2) Informațiile de pe website-ul nostru precum și din toate materialele, publicațiile noastre care ajung la utilizatori prin orice metodă (website, e-mail, e-book, etc) nu trebuie interpretate ca fiind consiliere profesională.

1.3) Nu garantăm acuratețea sau caracterul complet al informațiilor și nu suntem răspunzatori în niciun fel pentru modul în care utilizatorii consideră că trebuie aplicate informațiile.

1.4) Nu suntem răspunzători pentru conținutul obscen sau insultător pe care îl primești din partea altor utilizatori ai website-ului, dar facem tot ceea ce ține de noi pentru a vă proteja.

1.5) Ne rezervăm dreptul de a monitoriza, investiga și elimina orice conținut obscen sau insultător sau care are rolul de-a ne leza interesele postate pe website-ul nostru.

1.6) Pentru produsele digitale / cursuri video –  nu oferim posibilitata returnării produselor achiziționate și toate tranzacțiile sunt finale.

1.7) Așadar, în momentul achiziționării unui produs digital de pe website-ul nostru, cumpărătorul înțelege și acceptă faptul că acest produs nu poate fi returnat și banii plătiți nu vor fi oferiți înapoi cumpărătorului.

Singura posibilitate este să achiziționeze un alt produs de la noi scăzând contra valoarea produsului digital.

1.8) Pentru produsele fizice transmise prin curier, acestea pot fii returnate în termen de 5 ore de la data livrării printr-un e-mail transmis la adresa [email protected]. Dacă produsul prezintă orice urmă de uzură (în urma folosirii produsului de către dumneavoastră), acesta nu va putea fii returnat, iar cererea va fii respinsă. (necesită poze transmite prin e-mail sau orice rețea de socializare atașate la cerere)

1.9) Produsul trebuie să nu prezinte nicio urmă de uzură, așa cum a fost transmis de către firma noastră.

1.10) În cazul în care, din punct de vedere al factorilor externi (curierat) produsul ajunge la dumneavoastră cu urme de uzură, vă rog să transmiteți acest lucru printr-un e-mail la adresa [email protected], iar la alegerea dumneavoastră noi vă vom trimite un alt produs sau vă vom returna banii înapoi.

2) Politica de livrare a produselor digitale (downloadabile / descărcabile)

2.1) La primirea comenzii tale, vei fi direcționat pe o pagină de unde poți descărca produsul comandat și / sau vei primi un email care va conține instrucțiunile de descărcare a produsului comandat.

2.2) Descărcarea produsului înseamnă finalizare livrării produsului. De asemenea, primirea email-ului cu link-ul sau instrucțiunile de descărcare înseamnă finalizarea livrării produsului.

2.3) Dacă nu ai posibilitatea să descarci produsul, trebuie să iei legătura cu noi în termen de 5 zile lucrătoare pentru a ne informa în legătură cu această problemă și pentru a primi un link de descărcare al produsului.

2.4) Dacă nu ne contactezi în acest termen de 5 zile lucrătoare de la data comenzii, produsul este considerat primit, descărcat și livrat către tine.

2.5) Pentru produsele digitale (downloadabile / descărcabile) vei avea posibilitatea să descarci de maxim 3 ori și în termen de 5 zile să efectuezi operațiunea de descărcare. Altfel, după aceste 3 descărcari / 5 zile de la data cumpărării, link-ul oferit va expira, nu va mai fii valabil.

2.6) Firma noastră (MUAMMER SELFSERVICE S.R.L.) nu-și va lua angajamentul pentru expirarea link-ului. Acest lucru, ține de responsabilitatea clientului să efectueze descărcarea în termen de 5 zile. Prin urmare, banii nu se vor înapoia în urma nedescărcării în termen de 5 zile.

3) Politica de livrare a produselor fizice

3.1) După primirea comenzii tale, noi o vom procesa în maxim 48 de ore pentru a o confirma. În cazul în care, firma noastră (MUAMMER SELFSERVICE S.R.L.) suspectează că această comandă nu este credibilă, ea va fii respinsă imediat.

3.2) În timpul precizat (48 de ore) noi vom împacheta produsul și-l vom oferii firmei de curierat pentru livrare către client.

3.3) Timpul de livrare nu este responsabilitatea firmei noastre (MUAMMER SELFSERVICE S.R.L.). Nu suntem răspunzători pentru întârzierea produsului către client. În schimb, avem rugămintea să ne transmiteți orice nemulțumire cu privire la acest lucru printr-un email la adresa [email protected] pentru a lua măsurile de rigoare.

3.4) Din momentul când produsul a ajuns la dumneavoastră, aveți 5 ore să ne transmiteți orice reclamație (uzură) cu privire la produs. După acest timp, noi vom considera că produsul a ajuns la dumneavoastră în condiții optime.

3.5) Dacă în aceste 5 ore, dumneavoastră ne transmiteți că produsul a ajuns la dumneavoastră defect (necesită dovadă foto transmisă prin e-mail, whatsupp sau orice altă rețea de socializare), noi vă vom transmite un alt produs sau vă vom returna banii înapoi, acest lucru rămânând la alegerea dumneavoastră.

3.6) Nu suntem răspunzători pentru condițiile meteo nefavorabile sau orice alt factor extern (furat, pierdere) ce a împiedicat ajungerea produsului la dumneavoastră. Prin urmare, am rugămintea să ne transmiteți acest fapt printr-un e-mail și să ne informați la adresa [email protected]

3.7) Pentru produsele de purtat (tricou marca BarbatulSuperior) avem rugămintea să ne transmiteți mărimea exactă stabilit din tabelul de mărimi.

3.8) Utilizatorul are dreptul de a cere schimbarea produsului cu o altă mărime, în cazul în care aceasta nu se potrivește.

3.9) Plata transportului la oricare din produsele noastre de pe site este suportată de Utilizator.

4) Cursuri de dezvoltare personală în funcție de nevoile Utilizatorului

4.1) Utilizatorii vor beneficia de anumite cursuri de dezvoltare personală, în funcție de produsul ales de către aceștia, având drept obiect neexclusiv dobândirea apitudinilor de comunicare și relaționare interumană, dobândirea de informații din domenii precum psihologie și altele asemenea;

4.2) Cursurile vor fi accesibile Utilizatorului  în format video, pe Platforma Thinkific, în funcție de un orar/calendar stabilit de către BarbatulSuperior;

4.3) Site-ul BarbatulSuperior își rezervă dreptul de a selecta clientela în toate programele pe care le pune la dispoziția Utilizatorului.

5) Accesul utilizatorului la platforma THINKIFIC

5.1) Accesul Utilizatorului la platforma THINKIFIC are loc în momentul în care Utilizatorul se înregistrează online în scopul achiziționării Bunurilor și/sau Serviciilor oferite de BarbatulSuperior;
 
5.2) Pentru motive justificate, BarbatulSuperior își rezerva dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității acestuia, acțiunile sale ar putea prejudicia în vreun fel comunitatea BarbatulSuperior;
 
5.3) Prin acest Acord, Utilizatorul acceptă soluțiile informatice implementate pentru construirea platformei THINKIFIC și normele tehnice pentru accesarea și utilizarea acestei platforme stabilite de către BarbatulSuperior;
 
5.4) Accesul Utilizatorului la platforma THINKIFIC se va realiza în modalitățile tehnice prevăzute de platformă;
 
5.5) În situația în care datele de identificare sau contact ale Utilizatorului suferă modificări, Utilizatorul se obligă să notifice aceste modificări către BarbatulSuperior, în termen de cel mult 5 zile de la data intervenirii acestora. BarbatulSuperior nu va fi ținut răspunzător pentru daunele sau prejudiciile cauzate Utilizatorului ca urmare a nerespectării de către acesta din urmă a obligației de aducere la cunoștința a datelor sale de identificare corecte și complete, în termenul menționat anterior;
 

6) ÎNCETAREA ACORDULUI. SANCȚIUNI

6.1) În cazul încălcării de către Utilizator a obligațiilor prevăzute în prezentul Acord, BarbatulSuperior poate aplica una din următoarele sancțiuni:
 
a) Avertismentul scris;
 
b) Suspendarea accesului la Platforma THINKIFIC pentru o perioadă ce nu poate depăși 7 Zile;
 
c) Rezilierea Acordului și ștergerea Contului;
 

7) Suspendarea accesului la platforma THINKIFIC. 

 
7.1) În cazul în care Utilizatorul, în urma Avertismentului scris, continuă să încalce dispozițiile prezentului Acord, BarbatulSuperior are dreptul de a suspenda accesul Utilizatorului la platforma THINKIFIC, în mod unilateral, pentru o perioadă ce nu poate depăși 7 Zile;
 
7.2) De asemenea, BarbatulSuperior va suspenda accesul Utilizatorului la platforma THINKIFIC în cazul în care Utilizatorul nu pune la dispoziţie suficiente fonduri bănești în contul său bancar, la data la care plata este datorată. În situația în care, ulterior acestui eveniment, Utilizatorul efectuează plata datorată, acesta va solicita redobândirea accesului la platforma THINKIFIC;
 
7.3) Suspendarea accesului la platforma THINKIFIC va fi dispusă printr-o notificare scrisă transmisă Utilizatorului prin e-mail și va avea ca efect închiderea temporară a accesului la platforma THINKIFIC;
 
7.4) În cazul în care neplata Prețului lunar este cauzată de procesatorul de plăți, de instituțiile bancare cu care colaborează Părțile sau din orice altă cauză independentă de voința Părților, fiecare Parte are obligația de a informa de îndată partea cocontractantă despre această situație. În cazul în care Utilizatorul nu informează BarbatulSuperior, acesta din urmă va proceda la suspendarea accesului la Platforma THINKIFIC;

7.5) În cazul în care Utilizatorul își preia o identate falsă (Nume, Prenume, E-mail, Număr de telefon etc.) sau pune date de indentificare greșite, site-ul Barbatul Superior are dreptul de a retrage accesul la platformă fără a returna banii. 
 

8) PLATA PREȚULUI 

8.1) Prețurile pot fi exprimate în lei (RON), dolari (USD) și euro (EUR), și, în situația în care sunt exprimate în lei, acestea includ și Taxa pe Valoare Adăugată (T.V.A.);
 
8.2) Fiecare Utilizator, prin accesarea Platformei THINKIFIC de pe pagina BarbatulSuperior, are libertatea de a decide dacă achiziționează anumite Bunuri sau un anumit tip de produs prin intermediul căruia să aibă acces la o serie de Servicii oferite de BarbatulSuperior;
 
8.3) Perioada pentru care este achiziționat Produsul este pe viata sub forma de plata integrala sau prin intermediul ratelor (abonament).
 
8.4) BarbatulSuperior va transmite Utilizatorului factura aferentă Comenzii ce indică Bunurile și/sau Serviciile achiziționate de către Utilizator, exclusiv în format electronic, prin adăugarea facturii în Contul Utilizatorului sau prin poștă electronică, la adresa de e-mail menționată de Utilizator în Contul acestuia;
 
8.5) Prin efectuarea Comenzii, Utilizatorul își exprima acordul să primească facturile în format electronic prin adaugarea acestora de catre BarbatulSuperior în Contul său prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în Contul său;
 
8.6) Plata online a Bunurilor/Serviciilor achiziționate va fi realizată prin intermediul platformei Stripe.com;
 
8.7) Datele cardului de plată ale Utilizatorului nu vor fi accesibile BarbatulSuperior și nici nu vor fi stocate de către BarbatulSuperior sau de catre procesatorul de plati integrat în Platforma THINKIFIC, ci doar de către instituția de autorizare a tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Utilizatorul va fi informat, anterior introducerii datelor;
 
8.8) Platforma THINKIFIC utilizează pentru conversia prețurilor de la USD la RON cursul BNR din data curentă.
 
8.9) Platforma THINKIFIC utilizează pentru conversia prețurilor de la EURO la RON cursul BNR din data curentă.
 
8.10)Clientul poate să ceară RAMBURSARE produselor de pe platforma THINKIFIC în termen maxim de 14 zile din momentul achiziției și numai dacă demonstrează urmatoarele: – a pus în practică toate informațiile din produs și nu i-au adus rezultate. Dovezile pot fi oferite sub format video sau poze.
 
8.11) În cazul în care clientul se angajează să plătească un produs integral prin rate, acesta este legal obligat să termine ratele asa cum a fost stabilit sistemul. Orice neplată trage la taierea accesului acestuia de la produs și la soluționarea plăților va fi hotarata in instanta judecatoreasca.
 
8.12) În cazul în care clientul se angajează să plătească un produs pe bază de ABONAMENT lunar, acesta îi oferă pagini BarbatulSuperior dreptul de a revendica automat suma abonamentului lunar.
 
8.13) În cazul în care clientul nu dispune de suma ABONAMENTULUI, platforma Stripe.com va reîncerca de maxim 2 ori retragerea numeralului de pe card. În cazul în care cele 2 încercări sunt NEREUȘITE, ABONAMENTUL se va opri automat, iar clientului i se va retrage accesul de la Produsul achiziționat sub formă de abonament.
 
8.14) Este responsabilitatea clientului de a opri abonamentul din setările contului de pe platforma Thinkific.com.
 
8.15) În cazul în care clientul uită de oprirea abonamentului, iar plata se efectuează, BarbatulSuperior are dreptul de nu rambursa banii.

8.16) Odată ce plata ratelor se termină / ajunge la prețul stabilit la început, Utilizatorul are dreptul de a cere accesul pe viață la cursul respectiv. Este de datoria Utilizatorului să aibă în evidență plata ratelor respective. BarbatulSuperior nu este responsabil pentru neanunțarea / lipsa de evidență a Utilizatorului.
 

9) MODALITĂȚILE DE PLATĂ 

9.1) Modalitățile de plată de pe pagina BarbatulSuperior și platforma Thinkific.com sunt:
– Plata integrală a produsului
– Plata în rate lunar a prodului
– Plata ABONAMENT lunar a produsului
 
9.2) Îi revine dreptul clientului de a alege modalitatea de plată pe care o va efectua.
 
9.3) Odată aleasă modalitatea de plată, clientul este de acord cu termenii și condițiile site-ului BarbatulSuperior / Thinkific.com.

9.4) Plățile acceptate pe site-ul BarbatulSuperior sau pe Platforma Thinkific sunt:
– Plata cu un card bancar
– Plata prin trasfer bancar în contul societății (MUAMMER SELFSERVICE S.R.L.)
– Plata prin ramburs la curier

10) Școala de Masculinitate – Alpha Man Academy


10.1) Școala de Masculinitate reprezintă un program online de dezvoltare personală, dating, seducție, răni emoționale, traume emoționale etc. care are ca scop ajutarea și îndrumarea bărbaților spre potențialul lor maxim.

10.2) Școala de Masculinitate are ca durată minimă 7 luni de zile.

10.3) Utilizatorul are dreptul de a renunța sau anula oricând abonamentul/ plata ratelor la programul Alpha Man Academy cu condiția de a anunța înainte cu 10 zile în scris site-ul BarbatulSuperior.

10.4) Plata abonamentului / ratelor sau Plata integrală se va modifica de la lună la lună sau în funcție de vechimea Utilizatorului în programele de pe site-ul BarbatulSuperior.

10.5) Accesul la întâlnirile pe Zoom / Grupul de Telegram sau Miumin Muammer se va face doar dacă plata programului a fost efectuată.

10.6) Site-ul BarbatulSuperior îți rezervă dreptul de a selecta clientela în toate programele pe care le pune la dispoziția Utilizatorului.

10.7) Utilizatorul are garanția ca în 30 de zile să ceară returnarea banilor din programul Școala de Masculinitate fără a fi pus la îndoieală cererea lui. Această garanție de 30 de zile se aplică doar pentru programul Alpha Man Academy.

10.8) Utilizatorul își rezervă dreptul de a asculta și a aplica informațiile/ exercițiile pe care programul Școala de Masculinitate le pune la dispoziție. În caz contrar site-ul BarbatulSuperior poate suspenda/ sancționa sau elimina Utilizatorul.

10.9) Utilizatorul își rezervă dreptul de a finaliza fiecare Temă de Casă pe care Miumin Muammer i-o pune la dispoziție.

Politica abonării

Prin abonarea la website-ul nostru, îți dai acordul de a primi noutățile de pe aceasta, comunicări electronice din partea noastra etc.

În cazul în care ești abonatul nostru și nu mai dorești să primești noutățile, buletinele informative, comunicările electronice comericale etc. din partea noastră, ai întotdeauna opțiunea de a te dezabona imediat.

În cazul în care ai nelămuriri sau întrebări legate de acest lucru, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa [email protected]

Dispoziții finale

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentele termene și condiții (care cuprind și politica abonării precum, politica de confidențialitate, politica cu privire la fișierele cookies) reprezintă acordul tău deplin în legatura cu utilizarea website-ului nostru.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site, sau trimitand un e-mail la adresa [email protected]