fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Sentimente.ro – Ce este și cum funcționează?

CUPRINS

Următoarea aplicație din articolul Dating Romania este sentimente.ro

Sentimente.ro, aceasta platformă despre care mulți dintre noi am auzit. Acest site, care are marele avantaj de a fi conceput strict pentru cei care locuiesc în România. Asemănător Bumble, Tinder, Badoo, Okcupid dispune de filtre, care au menirea să faciliteze găsirea unei persoane, care să îndeplinească cât mai multe criterii dintre cele dorite de către cel care caută un anumit tipar de persoană.

Astăzi, vă povestesc despre această platformă online, deoarece este destul de populară.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Ce este Sentimente.ro?

În ianuarie 2022, Sentimente.ro este o platformă de dating online destinată persoanelor care caută relații romantice sau parteneri de viață. Această platformă oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea profile, de a căuta potențiali parteneri și de a interacționa cu alți membri ai comunității în vederea stabilirii de conexiuni romantice.

Platformele de dating online precum Sentimente.ro permit utilizatorilor să își completeze profilele cu informații personale, preferințe și fotografii, facilitând astfel potrivirea cu alți utilizatori care au interese similare sau care îndeplinesc anumite criterii de căutare.

Este important să menționez că informațiile despre platforme de dating pot suferi schimbări în timp și că este posibil să apară noi platforme sau modificări ale celor existente. În acest context, este recomandat să verifici direct pe site-ul oficial al Sentimente.ro sau să consulți informațiile actualizate pentru a obține cele mai recente detalii despre serviciile și caracteristicile oferite de această platformă.

Cum funcționează site-ul de dating Sentimente.ro?

Cum funcționează site-ul de dating Sentimente.ro?

Site-ul are peste 1.5 milioane de conturi active, utilizatorii fiind din generația mai veche, media de vârstă fiind de 35+ ani. Fie că ești în căutarea unui partener, a unei relații serioase sau doar a unui interlocutor de discuție, acest site este util și printre cele mai populare de la noi.

De asemenea, pentru a efectua o căutare, principalele criterii sunt: genul, vârsta, doar cu ajutorul pozei sau persoanele care sunt online în acel moment. Pentru a efectua căutări  mai specifice, se pot utiliza și criterii precum regiunea țării, pentru a găsi oameni din proximitatea unde te afli.

Mai mult, pe acest site ai oricând opțiunea de a iniția sau de a invita alți membri la discuții cu caracter privat. Chatul, dispune și de posibilitatea de a comunica prin apel video, ceea ce este foarte util pentru o primă discuție, astfel contribuind la îndepărtarea berierelor de comunicare online.

Dacă cineva vi se pare suspect, cu toate că profilele sunte verificate prin confirmarea adresei de email și dovezi fotografice de către un moderator, puteți opta oricând pentru raportarea acestor profile și vor fi supuse la metode extra de verificare a veridicității acestora.

De asemenea, dacă vi se pare că  este cineva, care vă hărțuiește sau vă abuzează, puteți raporta acest comportament. Bineînțeles, prin abuz se întelege orice metodă, care implică comportament sau limbaj obscen, cu caracter sexual, deranjant, manifestat prin canale precum: e-mail, mesaje pe rețele de socializare, telefon, adrese fizice sau orice alt mijloc.

Asemănător altor platforme de dating, cei de la Sentimente.ro au lansat și o aplicație, compatibilă atât cu sistemul de operare de pe Android, cât și cu IOS.

Bineînteles, cei de la Sentimente ro, au și o politică de utilizare foarte lungă, unde sunt incluse toate condițiile de utilizare a platformei.

Cum îți deschizi cont pe Sentimente.ro?

Pentru a putea folosi site-ul Sentimente , este necesar să te autentifici fie cu contul google, fie cu Facebook sau prin completarea unui formular de înscriere, care însumează 24 de întrebări.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Tipuri de abonamente pe Sentimente.ro

Tipuri de abonamente pe Sentimente.ro

Sentimente ro sau Sentimente România, cum mai este cunoscută în rândul celor care au auzit de ea, are precum celălalte site-uri de matrimoniale/ aplicații de dating și versiuni plătite, care îți oferă acces la diferite funcșionalități din gama premium.

Astfel, sentimente matrimoniale, un alt apelativ pentru a ne referi la Snetimente.ro, ne pune la dispoziție următoarele tipuri de abonamente:

 • Silver

1 Lună – $12,10

3 Luni – $15,40

6 Luni – $18,70

 • Gold

1 Lună – $15,40

3 Luni  – $22,00

6 Luni – $24,20

 • Platinum

1 Lună – $24,20

3 Luni – $33,00

6 Luni – $35,20

Ceea ce trebuie să mai menționez, este că aceste planuri sunt recurente, ceea ce înseamnă că pentru oprirea plăților trebuie anulat planul. Cât despre metode de plată, se pot utiliza: Pay Pay, cardul de credit sau mandatul poștal.

Avantajele și dezavantajele site-ului de matrimoniale Sentimente.ro

Dacă ar fi să enumăr câteva avantaje ale acestei platforme, acestea ar fi:

 • au și aplicație de mobil
 • chat live
 • site-ul este popular, deci și alții l-au mai utilizat
 • poți raporta profilele false
 • utilizatori doar din țara noastră

Printre dezavantaje se numără:

 • nu există emblema care atestă verificarea identității profilului
 • profilele sunt publice
 • plata nu este anonimă
 • nu există deschidere către parteneri din altă țară
 • sentimente ro gratuit? Nu total.

Surse de contact Sentimente.ro

Surse de contact Sentimente.ro

Pentru a lua legătura cu cei de la Sentimente.ro următoarele metode de contact sunt cele puse la dispoziția utilizatorilor:

Numele companiei: Machteam Soft S.R.L.
Adresă: Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, et. 4, camera 4I, sector 2
Țara: România
Email de Sprijin pentru Clienți: [email protected]
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Youtube Youtube
Blog Blog

Când vine vorba despre plata serviciilor aferente utilizării platformei, sentimente ro are telefon de contact în vederea obținerii de asistență cu privire la Plăți și efectuarea acestora. Așadar, puteți apela 0212095677 pentru a obține ajutor.

Cum să îți închizi contul pe Sentimente.ro?

Poți opta pentru maim ulte metode de a îți închide contul. Utilizatorii pot opta pentru închiderea abonamentului plătit, însă profilele online să rămână active.

Totuși, dacă un utilizator dorește să își șteargă complet contul de pe site, are două opțiuni pentru a face acest lucru.  Fie prin dezactivarea profilului, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu îl vor mai vedea, cu posibilitatea reactivării acestuia și de a redeveni vizibil tuturor, fie prin ștergerea contului definitivă, ceea ce implică faptul că va trebui să parcurgi toți pașii din nou pentru a mai utiliza site-ul pe viitor.

Mai mult, dacă optezi pentru ștergerea contului definitiv, nu există costuri pentru acest demers, însă, nu te vei putea dezabona și de la newsletter-ul site-ului, care se primește pe email.

Ce succes ai ca bărbat pe site-ul de dating Sentimente.ro?

Succesul pe Sentimente.ro nu este garantat nimănui. Nimeni nu îți poate garanta succesul absolut, deoarce aici intervin mulți factori care influențează acest aspect.

Poți să-ți ofer doar anumiți pași care să te ajute să îți mărească rata de succes pe site-ul de dating:

 1. Profilul de Social Media să fie bine pus la punct
 2. Poze de calitate înaltă și care să exprime emoții pozitive
 3. Descrierea profilului să fie amuzantă sau misterioasă

Dacă înveți și pui în aplicare acești 3 pași vei avea un succes considerabil mai ridicat. Ține doar de tine.

Cum te conectezi pe site-ul de matrimoniale Sentimente.Ro?

În momentul în care îți dorești să te conectezi pe platforma de dating Sentimente.ro, urmează acești pași generali:

 1. Accesează site-ul: Deschide un browser web și navighează la adresa Sentimente.ro.
 2. Selectează “Conectare” sau “Logare”: De obicei, vei găsi un buton sau o opțiune de conectare în partea de sus a paginii principale. Apasă pe acest buton.
 3. Completează informațiile de conectare:
  • Nume de utilizator sau adresă de e-mail: Introdu numele de utilizator sau adresa de e-mail asociată contului tău.
  • Parolă: Introdu parola corespunzătoare contului tău.
 4. Apasă butonul “Conectare” sau “Logare”: După ce ai introdus informațiile, apasă butonul relevant pentru a te conecta la contul tău.

Dacă întâmpini probleme la conectare sau ai uitat parola, poți folosi opțiunea de recuperare a parolei. Aceasta implică, de obicei, introducerea adresei de e-mail asociate contului, iar apoi vei primi un e-mail cu instrucțiuni pentru resetarea parolei.

Dacă site-ul a suferit modificări sau dacă întâmpini probleme specifice, te recomand să consulți secțiunea de asistență a platformei sau să contactezi echipa de suport pentru ajutor detaliat și personalizat.

Cum pot accesa Sentimente.Ro?

Accesarea site-ului Sentimente.ro presupune următorii pași de bază:

 1. Deschide un browser web: Folosește un browser web precum Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau altele pe dispozitivul tău (computer, laptop, tabletă sau telefon mobil).
 2. Tastează adresa: În bara de adrese a browserului, tastează adresa site-ului Sentimente.ro. Adresa completă ar trebui să fie “https://www.sentimente.ro/“.
 3. Apasă Enter: Apasă tasta “Enter” pentru a accesa site-ul.
 4. Pagina principală: Odată ce ajungi pe site, vei vedea pagina principală, unde poți găsi opțiuni precum “Conectare” sau “Înregistrare” în funcție de stadiul contului tău.

Pentru a avea acces la funcționalitățile complete ale site-ului, este posibil să fie necesar să îți creezi un cont sau să te conectezi la unul existent, în funcție de statusul tău actual pe platformă. Urmărește indicațiile specifice de pe site pentru a-ți crea un cont sau pentru a te autentifica.

Este important să menționez că detalii precum adresa exactă a site-ului sau procesul de înregistrare pot suferi modificări, așa că recomand verificarea informațiilor direct pe site-ul oficial Sentimente.ro sau să consulți secțiunea de ajutor a platformei pentru instrucțiuni detaliate.

Merită să îmi fac cont ca bărbat pe Sentimente.ro?

Decizia de a-ți crea un cont pe Sentimente.ro sau pe oricare altă platformă de dating depinde de preferințele și obiectivele tale personale. Iată câteva aspecte de luat în considerare:

 1. Obiectivele tale: Dacă ești în căutarea unei relații serioase sau doar de conversații și interacțiuni sociale, aceasta poate influența decizia de a-ți crea un cont pe o platformă de dating.
 2. Experiențele altor utilizatori: Poți să cauți recenzii sau păreri ale altor utilizatori care au folosit platforma. Aflând despre experiențele lor, poți obține o perspectivă mai bună asupra modului în care funcționează site-ul.
 3. Confidențialitate și securitate: Asigură-te că site-ul respectă standardele de confidențialitate și securitate. Verifică politica de confidențialitate și termenii și condițiile pentru a te asigura că datele tale sunt protejate.
 4. Gratuitate sau abonament: Verifică dacă platforma oferă o variantă gratuită sau necesită un abonament plătit. Evaluarea costurilor și beneficiilor poate influența decizia ta.
 5. Activitatea locală: Dacă vrei să întâlnești oameni locali, asigură-te că platforma are o bază de utilizatori activă în zona ta geografică.
 6. Așteptări realiste: Fii pregătit pentru diverse experiențe și așteptări realiste. Nu toate interacțiunile vor duce la relații serioase, dar poți întâlni oameni noi și interesanți.

Este important să abordezi această decizie cu grijă și să fii conștient de propriile tale dorințe și limite. Dacă simți că o platformă de dating precum Sentimente.ro ar putea fi potrivită pentru tine, poți încerca să îți faci un cont și să explorezi experiența. Asigură-te să fii întotdeauna atent la siguranța ta online și să respecți regulile platformei.

Avantaje și dezavantajele la abonamentele pe Sentimente.ro

Alegerea de a cumpăra un abonament pe Sentimente.ro sau pe oricare altă platformă de dating vine cu avantaje și dezavantaje. Este important să iei în considerare aceste aspecte pentru a decide dacă investiția într-un abonament este potrivită pentru tine. Iată câteva dintre avantaje și dezavantaje:

Avantajele abonamentelor premium:

 1. Acces la Funcționalități Premium: Abonamentele pot oferi acces la caracteristici premium, cum ar fi trimiterea de mesaje nelimitate, vizualizarea profilurilor în mod privat sau accesul la filtre avansate de căutare.
 2. Șanse Mai Mari de Potrivire: Abonamentele pot crește vizibilitatea profilului tău și pot îmbunătăți șansele de a găsi potențiali parteneri, deoarece poți avea mai multe interacțiuni cu alți membri.
 3. Experiență Fără Anunțuri: Unii furnizori de servicii oferă abonamente care elimină anunțurile, oferind astfel o experiență mai curată și mai plăcută pe platformă.
 4. Asistență Tehnică Prioritară: Abonații pot beneficia de asistență tehnică prioritară sau de suport dedicat pentru a rezolva problemele lor mai rapid.

Dezavantajele abonamentelor premium:

 1. Cost Financiar: Unul dintre dezavantaje este costul asociat cu achiziționarea unui abonament. Este important să evaluezi dacă beneficiile justifică investiția financiară pentru tine.
 2. Nu Garantează Succesul: Desigur, plata pentru un abonament nu garantează găsirea unei relații sau a unei potriviri perfecte. Experiențele pot varia, iar succesul depinde în mare măsură de compatibilitatea și interacțiunile efective.
 3. Posibile Recurențe Automate: Unele abonamente pot fi setate să se reînnoiască automat, ceea ce înseamnă că trebuie să fii atent să anulezi serviciul dacă nu dorești să continui cu el.
 4. Experiența Utilizatorului Standard: Utilizatorii care nu plătesc pot întâmpina limitări în funcționalitățile disponibile sau pot avea o experiență mai restrânsă pe platformă.

Înainte de a decide să achiziționezi un abonament, ia în considerare obiectivele tale pe platforma de dating, bugetul disponibil și preferințele personale. Poți începe cu o variantă gratuită a platformei pentru a testa apele și apoi să iei o decizie în funcție de experiența ta.

Concluzie


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *