Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Sentimente.ro – Ce este și cum funcționează?

CUPRINS

Următoarea aplicație din articolul Dating Romania este sentimente.ro

Sentimente.ro, aceasta platformă despre care mulți dintre noi am auzit. Acest site, care are marele avantaj de a fi conceput strict pentru cei care locuiesc în România. Asemănător Bumble, Tinder, Badoo, Okcupid dispune de filtre, care au menirea să faciliteze găsirea unei persoane, care să îndeplinească cât mai multe criterii dintre cele dorite de către cel care caută un anumit tipar de persoană.

Astăzi, vă povestesc despre această platformă online, deoarece este destul de populară.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Cum funcționează site-ul de dating Sentimente.ro?

Site-ul are peste 1.5 milioane de conturi active, utilizatorii fiind din generația mai veche, media de vârstă fiind de 35+ ani. Fie că ești în căutarea unui partener, a unei relații serioase sau doar a unui interlocutor de discuție, acest site este util și printre cele mai populare de la noi.

De asemenea, pentru a efectua o căutare, principalele criterii sunt: genul, vârsta, doar cu ajutorul pozei sau persoanele care sunt online în acel moment. Pentru a efectua căutări  mai specifice, se pot utiliza și criterii precum regiunea țării, pentru a găsi oameni din proximitatea unde te afli.

Mai mult, pe acest site ai oricând opțiunea de a iniția sau de a invita alți membri la discuții cu caracter privat. Chatul, dispune și de posibilitatea de a comunica prin apel video, ceea ce este foarte util pentru o primă discuție, astfel contribuind la îndepărtarea berierelor de comunicare online.

Dacă cineva vi se pare suspect, cu toate că profilele sunte verificate prin confirmarea adresei de email și dovezi fotografice de către un moderator, puteți opta oricând pentru raportarea acestor profile și vor fi supuse la metode extra de verificare a veridicității acestora.

De asemenea, dacă vi se pare că  este cineva, care vă hărțuiește sau vă abuzează, puteți raporta acest comportament. Bineînțeles, prin abuz se întelege orice metodă, care implică comportament sau limbaj obscen, cu caracter sexual, deranjant, manifestat prin canale precum: e-mail, mesaje pe rețele de socializare, telefon, adrese fizice sau orice alt mijloc.

Asemănător altor platforme de dating, cei de la Sentimente.ro au lansat și o aplicație, compatibilă atât cu sistemul de operare de pe Android, cât și cu IOS.

Bineînteles, cei de la Sentimente ro, au și o politică de utilizare foarte lungă, unde sunt incluse toate condițiile de utilizare a platformei.

Cum îți deschizi cont pe Sentimente.ro?

Pentru a putea folosi site-ul Sentimente , este necesar să te autentifici fie cu contul google, fie cu Facebook sau prin completarea unui formular de înscriere, care însumează 24 de întrebări.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Tipuri de abonamente pe Sentimente.ro

Sentimente ro sau Sentimente România, cum mai este cunoscută în rândul celor care au auzit de ea, are precum celălalte site-uri de matrimoniale/ aplicații de dating și versiuni plătite, care îți oferă acces la diferite funcșionalități din gama premium.

Astfel, sentimente matrimoniale, un alt apelativ pentru a ne referi la Snetimente.ro, ne pune la dispoziție următoarele tipuri de abonamente:

 1. Silver

1 Lună – $12,10

3 Luni – $15,40

6 Luni – $18,70

 • Gold

1 Lună – $15,40

3 Luni  – $22,00

6 Luni – $24,20

 • Platinum

1 Lună – $24,20

3 Luni – $33,00

6 Luni – $35,20

Ceea ce trebuie să mai menționez, este că aceste planuri sunt recurente, ceea ce înseamnă că pentru oprirea plăților trebuie anulat planul. Cât despre metode de plată, se pot utiliza: Pay Pay, cardul de credit sau mandatul poștal.

Avantajele și dezavantajele site-ului de matrimoniale Sentimente.ro

Dacă ar fi să enumăr câteva avantaje ale acestei platforme, acestea ar fi:

 • au și aplicație de mobil
 • chat live
 • site-ul este popular, deci și alții l-au mai utilizat
 • poți raporta profilele false
 • utilizatori doar din țara noastră

Printre dezavantaje se numără:

 • nu există emblema care atestă verificarea identității profilului
 • profilele sunt publice
 • plata nu este anonimă
 • nu există deschidere către parteneri din altă țară
 • sentimente ro gratuit? Nu total.

Surse de contact Sentimente.ro

Pentru a lua legătura cu cei de la Sentimente.ro următoarele metode de contact sunt cele puse la dispoziția utilizatorilor:

Numele companiei: Machteam Soft S.R.L.
Adresă: Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, et. 4, camera 4I, sector 2
Țara: România
Email de Sprijin pentru Clienți: [email protected]
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Youtube Youtube
Blog Blog

Când vine vorba despre plata serviciilor aferente utilizării platformei, sentimente ro are telefon de contact în vederea obținerii de asistență cu privire la Plăți și efectuarea acestora. Așadar, puteți apela 0212095677 pentru a obține ajutor.

Cum să îți închizi contul pe Sentimente.ro

Poți opta pentru maim ulte metode de a îți închide contul. Utilizatorii pot opta pentru închiderea abonamentului plătit, însă profilele online să rămână active.

Totuși, dacă un utilizator dorește să își șteargă complet contul de pe site, are două opțiuni pentru a face acest lucru.  Fie prin dezactivarea profilului, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu îl vor mai vedea, cu posibilitatea reactivării acestuia și de a redeveni vizibil tuturor, fie prin ștergerea contului definitivă, ceea ce implică faptul că va trebui să parcurgi toți pașii din nou pentru a mai utiliza site-ul pe viitor.

Mai mult, dacă optezi pentru ștergerea contului definitiv, nu există costuri pentru acest demers, însă, nu te vei putea dezabona și de la newsletter-ul site-ului, care se primește pe email.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *