fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Cum să vorbești cu o fată? Cum sa vorbesti cu o femeie?

CUPRINS

Înainte de a începe să vorbim despre „Cum să vorbești cu o fată?” sau „Cum să vorbești cu o femeie?” vreau să-ți spun că ai nevoie să vezi următorul videoclip:

Acum putem să începem acest articol pentru a-ți arăta anumite lucruri, aspecte despre cum să vorbesti cu o fată. Hai să începem.

Cum să vorbești cu o fată prin mesaje ca s-o faci să fie atrasă de tine?

Cum să vorbești cu o fată prin mesaje ca s-o faci să fie atrasă de tine?

Nu sunt tehnici, tactici de agățat. Sunt exact lucrurile pe care le fac barbații care au succes cu femeile și ajung să aibă conversații prin care să le atragă.

Așadar urmarește-mă până la capăt ca să înveți cum să aplici și tu ceea ce alți bărbați fac.

Mai mult de atât nu doar că o să-ți spun cum să vorbești cu o femeie, dar o să-ți spun greșelile pe care le fac majoritatea băieților care se lovesc de:

“Stii te vad doar ca pe un prieten”

Seeeeeeeeeeeeeeen

„Răspunsuri seci și scurte”

Sunt coach și de peste 7 ani ajut bărbații să cunoască, să atragă și să mențină iubita la care visează.

Hai să-ți spun ce să faci in conversația cu o femeie ca s-o faci să fie atrasă de tine ca bărbat.

Poate ți s-a intamplat să vrei să vorbești cu o tipă de care iți place, dar să nu știi exact cum să pui problema sau chiar ai avut o conversație care să meargă super, dar simțeai că lipsește scânteia, flacară aceia.

Pentru mine cel mai neplacut și trist a fost când eram într-o discuție cu o fată, dar a apărut alt tip și a schimbat atât de mult energia interacțiunii, încât eu ajunsesem să fiu degeaba.

Dacă și tu ai fost în situațiile acestea, da-mi un like pe Youtube, Instagram și urmarește-mă în continuare pentru că o să-ți spun exact ce să faci.


🔊 Descoperă cum sa vorbesti cu o fată prin mesaje pentru a ajunge la sex mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


Problema despre cum să vorbești cu o femeie prin mesaje

Problema despre cum să vorbești cu o femeie prin mesaje

Majoritatea bărbaților când vorbesc cu o femeie sunt:

 • fie prea direcți
 • foarte seriosi
 • logici
 • au discuții foarte rationale
 • devin disperați
 • încearcă s-o impresioneze
 • să-i facă pe plac
 • devin excesivi de prietenosi și serviabili

Nu mă înțelege greșit, nu e nicio problemă să fii serios, să ai o discutie intelectuală sau să fii amabil cu o femeie, dar dacă vrei s-o faci să fie atrasă de tine ca bărbat trebuie să arăți în conversație comportamente care le fac pe femei în mod natural atrase de barbati.

Cum ar fi să fii carismatic, să ai umor și o atitudine de încredere, siguranță.

Cand spun să fii încrezător, nu spun să fii arogant, genul acela disperat și care face orice pentru atenție.

Vorbesc despre genul de încredere cu detașare, stare de relaxare care vin atunci când nu încerci s-o impresionezi așa cum o fac toti.

Este exact starea din care poți s-o provoci într-o conversație, să pui puțină presiune pe ea și sa-o faci să simtă ca ea trebuie să te impresioneze pe tine.

Nu o mai privi ca pe un premiu atunci când vrei să o cucerești

Nu o mai privi ca pe un premiu atunci când vrei să o cucerești

Nu mai încerca să te comporți frumos și să ii faci pe plac ca să ai o șansă cu ea. Această metoda este exact așa cum fac toți. Pune-te pe tine pe primul loc.

 Cei mai mulți tipi se feresc să provoace o femeie, le este frică de reacția femeilor și de cele mai multe ori au conversații seci, foarte logice și devin plictisitori rapid.

Ce trebuie să întelegi tu este faptul că prin comportamentul tău, lucrurile pe care le spui poți să creezi acea scânteie, flacără de atracție și de interes în interacțiunea cu o femeie.

Dacă începi să provoci o femeie dintr-un loc loc de încredere, fiind carismatic și folosind umorul o faci să fie mult mai atrasă de tine, decât de tipii care se tem să nu facă vreo greșeală.

Bărbații care sunt mult mai provocatori și care fac glume pe seama femeilor, dar atenție, într-un stil amuzant și nu distructiv, sunt atractivi și interesanți.

Bărbații aceștia nu privesc femeia ca pe un premiu atunci când vine vorba despre „Cum să vorbești cu o fată online” sau în orice altfel.


🔊 Descoperă cum sa vorbesti cu o fată prin mesaje pentru a ajunge la sex mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


Metoda provocării femeilor – Ce să vorbesti cu o fata prin mesaje

Începe să-i pui întrebări, iar ocazional s-o tachinezi și să razi de raspunsurile ei. Nu de sentimentele ei. Atenție.

De exemplu dacă o întrebi:

Ce ai făcut astâzi? Cum te simți?

iar ea iti raspunde “Am fost la sală și munca, nimic in rest, tu?

Poti să o întrebi în joacă și provocator:

“Așa puternică ești? Nu pari, haha, cât ridici la biceps?”

Apoi chiar poti s-o pui să-ți arate bicepsul și să râzi de ea spunându-i:

“Mhmmm, pare firav, oricum, cum de faci sală?”

Un alt exemplu o intrebi ce-i place să facă în timpul liber și-ți spune: “Să gătesc”

Poți să te amuzi de raspunsul ei, nu trebuie sa fii serios cu absolut tot ce ii spui unei femei. Începe să trăiești viața bărbate și să te distrezi. Arătă-i femei că ai încredere, carismă și jovialitate.

De unde sunt sigur că o să răspundă prin mesaje?

Da, înțeleg că îți este teamă.

Extrem de multi bărbați se tem că s-ar putea supăra, că se va simți judecată sau conversația va deveni cringe și nu va mai vrea să mai vorbeasca cu tine.

Realitatea este alta. Femeia o să râdă, o sa simtă ca pui puțină presiune pe ea ceea ce mulți alți bărbați nu o fac și că nu esti genul care ia totul de-a gata.

In majoirtatea situatiilor o sa se amuze, o sa-ti spuna de ce ii place ei sa gateasca, ca face asta de nu-stiu cat timp, o sa-ti explice situatia ei, moment in care poti sa razi si sa-i spui:

„Glumeam, dar cine stie, poate intr-o zi o sa te las sa-mi faci ceva bun.”

De aici interactiunea poate sa curga in orice directie vrei, poti sa schimbi subiectul sau poate o sa-ti arate poze pe telefon cu ceva ce a mai gatit ea.

Cum să vorbești cu o fată pe internet? Cum să vorbești cu o fată pe net? (Instagram, Facebook, Tinder etc.)

Așa cum am spus mai sus ai nevoie să înveți mai multe tehnici de seducție în ceea ce privește vorbitul cu femeile pe internet. Hai să-ți răspund la următoarele întrebări:

„Despre ce să vorbești cu o fată? Cum să vorbești cu o fată la început?”

Despre ce să vorbești cu o fată pe internet sau față-n față ai nevoie să te documentezi despre subiectele de discuție de la primina întâlnire sau întrebări pe care vrei să le afli. Îți ofer mai jos 2 articole pe care le-am scris:

Top 30 întrebări Pentru Fete Sau întrebări Pentru Femei (barbatulsuperior.ro)

Top 10 Subiecte De Discuție Cu O Fată | Online Sau La întâlnire (barbatulsuperior.ro)

„Cum să vorbești cu o femeie?”

Despre cum să vorbești cu o femeie ți-am răspuns în articolul acesta. Ai nevoie să abordezi subiecte serioase, dar să o provoci. Dacă vorbești doar serios, atunci vei avea o conversație monotonă și plictisitoare.

„Ce să vorbești cu o fată pe tinder? Ce să vorbești cu o fată pe instagram? Ce să vorbești cu o fată la prima întâlnire?”

Diferența dintre o femeie și o fată este nivelul de maturitate. La o femeie vei aborda mai multe subiecte serioase și mature, iar în schimb la o fată vei aborda mai multe provocări, glume și carismă.

Te vei concentra mai mult pe a o provoca și pe a o face să râdă. O fată care este imatură nu va știi ce să-ți răspundă la întrebările sau subiectele de discuție mult mai ample.

Îți va oferii răspunsuri scurt și la obiect pentru a nu se simți jenată că nu știe ce să zică.

Alte fete îți vor spune „Nu știu”.

Contează că tu ai nevoie să direcționezi discuția spre subiecte care nu sunt atât de mature sau mult de gândit.

„Cum să vorbești cu o fată de care îți place? Ce să vorbești cu o fată de care îți place?”

Aici lucrurile sunt asemănătoare ca la întrebările anterioare, doar că ai grijă. Mulți bărbați când le place de o fată ajung să se îndrăgostească rapid și le pun pe piedestal.

În momentul când le pun pe piedestal încep să facă erori doar din frica de a nu o pierde.

Îți recomand să urmărești următorul videoclip:

(1) De ce ridici femeia pe un piedestal? Ce se întâmplă când o ridici pe piedestal? Venerezi femeia? – YouTube

Urmărește clipul de mai sus pentru a vedea „De ce pui femeia pe un piedestal? De ce venerezi femeia?”

Ghid Cum să vorbești cu o fată sau ce sa vorbesti cu o fata prin mesaje

Să vorbești cu o fată poate părea intimidant uneori, dar nu trebuie să fie așa. Comunicarea cu succes implică sinceritate, respect și ascultare atentă. Iată câteva sfaturi pentru a începe o conversație cu o fată:

 1. Începe cu un zâmbet: O privire prietenoasă și un zâmbet pot face minuni pentru a deschide o conversație.
 2. Fii deschis, autentic și sincer: Începe conversația cu un salut prietenos și întreabă cum se simte sau cum i-a fost ziua. Fiți sinceri și autentici în exprimarea interesului tău pentru conversație.
 3. Ascultă cu atenție: Ascultarea activă este o abilitate importantă. Arată interes pentru ceea ce spune ea și răspunde cu atenție la detaliile pe care le oferă.
 4. Evită subiectele prea personale: La început, evită subiectele personale sau intime. Concentrează-te pe subiecte generale, cum ar fi hobby-uri, interese comune sau experiențe de zi cu zi.
 5. Complimentează cu măsură: Ocazional, poți face un compliment sincer, dar nu exagera. Complimentele exagerate sau nesolicitate pot părea forțate sau insincere.
 6. Fii amuzant, carismatic: Un simț al umorului poate face o conversație mai plăcută. Fii amuzant și jucați-vă cu umorul, dar evită glumele insensibile sau ofensatoare.
 7. Întreabă întrebări deschise: Întrebările deschise sunt cele care nu pot fi răspunse cu un simplu “da” sau “nu” și încurajează dezvoltarea conversației. De exemplu, în loc să întrebi “Ești în căutare de o relație?”, poți întreba “Ce îți place să faci în timpul liber?”.
 8. Respectă spațiul personal: Dacă observi semne că persoana nu este interesată sau se simte inconfortabilă, respectă-i dorința de a se retrage sau de a continua mai târziu.
 9. Nu fi insistent: Dacă nu primești semne clare de interes, nu insista. Poate să nu fie momentul potrivit sau nu să existe o conexiune reciprocă.
 10. Fii tu însuți: În cele din urmă, cea mai importantă sfaturi este să fii autentic și să fii tu însuți. Nu încerca să fii altcineva sau să faci pe cineva să creadă că ești altfel decât ești cu adevărat.

Amintiți-vă că fiecare persoană este unică, iar ceea ce funcționează cu o fată nu funcționează întotdeauna cu alta.

Ce ai de învățat când vine vorba cum să vorbești cu o fată prin mesaje?

Învață tipurile de abordări

Să începi cu „Bună” în mediul online deja este plictisitor pentru multe femei, dar tu poți să înveți altceva. Poți să înveți cum să abordezi într-un stil diferit și autentic. Îți recomand să descarci materialele gratuite de pe site de aici:

https://barbatulsuperior.ro/materiale-gratuite/

Învață cum să folosești provocările (spike-urile emoționale)

Învață cum să fii un bărbat care provoacă femeia și știe să se joace amuzant, carismatic. Nu fi rigid, serios sau logic.

Crează un profil online care să inspire valoare ridicată

Ca abordarea să se pupe cu ceea ce reprinzi tu în profil ai nevoie de poze de calitate și profesionale. Fără un profil bine pus la punct succesul tău în seducție poate fi considerabil de scăzut.

Concluzia

Cum să vorbești cu o fată sau femeie prin mesaje nu este atât de greu. Ai nevoie de a învăța cum să exprimi calitățile unui bărbat adevărat.

🔊 Descoperă cum sa vorbesti cu o fată prin mesaje pentru a ajunge la sex mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *