fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Ce este Tinder și cum te poți folosi de el

CUPRINS

 

Tinder România are foarte mulți adepți, iar de la o zi la alta, numărul crește considerabil. Fie că îți dorești o aventură, o relație de lungă durată, o ieșire la film sau la o cafea, multitudinea de funcții de care dispune această aplicație o face extrem de atractivă în ochii celor care sunt  dornici să cunoască oameni noi.

Noile funcționalități, update-urile făcute constant o mențin actuală și competitivă, în comparație cu multe alte aplicații din cadrul aceleiași nișe. Acest lucru m-a făcut și pe mine curios să o încerc, astfel că, astăzi voi povesti și dintr-o perspectivă personală.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


 

Ce este Tinder Romania?

 

Tinder este una dintre cele mai populare aplicații de dating utilizate de către români. Însă, chiar dacă utilizatorii săi se gândesc la  termenul dating cu o conotație sexuală , aplicația reprezintă și are și alte funcționalități, care pot depăși această atribuție de flirt și pot duce la consolidarea altor tipuri de relații pe Tinder.

Tinder, este totodată, o aplicație unde îți poți face noi prieteni cu care să împărtășești aceleași hobby-uri. Dacă într-o zi, nu ai cu cine să  bei o cafea și nu îți dorești să ieși singur, aplicația  Tinder te ajută.

Astfel, având în vedere că aplicația este mereu actualizată și i se adaugă funcționalități noi, acum putem discuta și despre Explore, o zonă dedicată celor care caută prieteni noi, un date la cafea sau să cunoască oameni cu care să împartă pasiunea pentru filme, gaming, cauze sociale, antreprenoriat și multe alte opțiuni pe care te invit să le testezi.

 

Cum funcționează aplicația de dating Tinder?

 

Pasul 1. Creează-ți contul

crearea contului de Tinder

Pentru a-ți crea un cont , aplicația, dar și site-ul, îți pun la dispoziție 3 metode. Fie utilizatorul optează  să se conecteze cu profilul de Facebook, Tinder preluând astfel poza și detaliile personale elementare de acolo, fie optează pentru conectarea cu contul Google, detaliile fiind preluate similar precum în cazul conectării cu Facebook.

Mai mult, dacă utilizatorul nu dorește importarea detaliilor și dorește crearea unui cont unde el complează toate detaliile, poate crea un cont folosind numărul de telefon mobil.

Tinder gratis este de asemenea, varianta prestabilită atunci când vă faceți contul.

Pasul 2. Creează-ți profilul Tinder

crearea profilului de tinder

Ulterior, utilizatorul va completa detalii precum: vârstă, sex, locația unde se află, detalii cu privire la interesele și pasiunile sale, dar și de ce gen este interesat, tipul de relație pe care îl dorește, etc.

Aici posibilitățile sunt destul de simple, poate opta să vadă bărbați, femei sau pe toată lumea din aplicație. Iar acest lucru este posibil indiferent de genul selectat.

Apoi, intervin opțiunile de a adăuga poze cu utilizatorul, interesele sale, orientarea sexuală, o descriere personalizată.

Mai mult, Tinder oferă posibilitatea de a te conecta la contul de Instagram și a importa de acolo câteva fotografii în profilul de Tinder, dar și de a te conecta la Spotify și a adăuga melodia preferată.

Pasul 3. Începe glisarea

(O altă funcționalitate foarte utilă este aceea de a bloca pe cineva dintre contactele tale. Dacă știi sigur că există cineva dintre cunoscuții tăi, care folosește aplicația și nu vrei să te vadă, îl poți bloca pe baza numărului de telefon. Apoi, efectiv începe glisarea.)

glisare pe tinder

Aplicația începe să  ne ofere profile, iar noi glisăm cu degetul pe ecran spre stânga pentru a refuza un profil și spre dreapta pentru a ne exprima aprecierea. În funcție de comportamentul nostru, de ceea ce apreciem sau nu, aplicația va învăța prin funțiile de AI (artificial intelligence) comportamentul nostru de utilizator. Așadar, ne va face din ce în ce mai multe sugestii de profile similare celor cărora le-am dat feedack pozitiv.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Pasul 4. Începe o conversație pe Tinder.

Acum că ai selectat câteva profile cărora le-ai arătat aprecierea, dacă și acele  persoane îți vor aprecia profilul se va crea ceea ce se numește match.

asa arata inceputul unei conversatii pe tinder

Din acel moment, oricare dintre cei doi utilizatori poate iniția o conversație. Poți sparge gheața răspunzând la întrebări generale și apoi să vezi ce va răspunde  interlocutorul, ori trimițând un mesaj foarte personal și original despre ceea ce v-a surpins pe profilul cuiva.

 

Tipuri de conturi plătite pe Tinder

 

De asemenea, poți alege dintr-o varietate de abonamente lunare (Tinder Plus / Gold/ Platinum), care vin la pachet cu diferite funcționalități.

Tinder Plus

Tinder Plus  oferă like-uri nelimitate, posibilitatea de a te întoarce la o compatibilitate veche și să schimbi opțiunea, cât și posibiliatea de a cunoaște oameni din altă zonă decât cea proximă utilizartorului.

Tinder Gold

Tinder Gold iți oferă  toate funcționalitățile oferite de  abonamentul Plus, la care se adaugă posibilitatea de a vedea cine ți-a dat like,  să oferi super like-uri, dar și un boost pe săptămână, care este menit să crească vizibiliateta profilului tău timp de 30 minute.

Tinder Platinum

Abonamentul Platinum, adaugă la cele enumerate anterior o funcționalitate, care îți permite să atașezi la fiecare super like oferit și un mesaj personalizat, like-uri cu prioritate, dar și opțiunea like-uri de top.

 

De ce să alegi o aplicație de dating precum Tinder?

 

Avantajele aplicației Tinder

Printre avantajele utilizării aplicației putem enumera:

  • persoanele extrem de ocupate găsesc interlocutori rapid

  • secțiunea Explore, care este foarte axată pe hobby-uri anume

  • varietatea oferită utilizatorilor, găsirea unei relații, a unei aventuri sau a unui nou prieten/prietenă

  • varietatea de detalii care pot fi completate în profil

  • faptul că distanța dintre cei doi este afișată

  • faptul că aplicația afișează bulina “cont verificat” în drepul profilelor care au parcurs verificarea identității

  • poți șterge contul foarte ușor

Dezavantajele aplicației Tinder

Câteva dezavantaje ar fi:

  • faptul că oamenii au perceput această aplicație doar ca pe o sursă de parteneri pentru aventuri și relații cu conotație sexuală

  • anumite profile pot fi prezente în aplicație doar pentru a se promova

  • să discuți cu cineva care are un profil fals

  • să nu ți se mai răspundă la mesaje după ce  s-a creat „match-ul”

  • să cunoști oameni care par okay la început, dar ulterior să constați că au anumite probleme de comportament

  • să creezi match cu mai multe persoane și să devină copleșitor să discuți cu toate

  • să irosești mult timp stând pe aplicație

 

Cum să îți ștergi contul de Tinder?

 

În cazul în care ai decis că nu îți mai place Tinder sau ți-ai îndeplinit scopul, poți șterge contul cu ușurință. Tot ce trebuie să faci este să intri în setări, iar jos de tot, ultima opțiune este „delete tinder account” sau „șterge contul”.

Tinder va afișa un mesaj în care te va întreba dacă nu ai vrea , mai degrabă, să dezactivezi temporar contul. Dacă continui cu ștergerea acestuia, îți va afișa câteva motive generale pentru care ai ales să ștergi contul. Apoi, ultimul pas este stergerea efectivă a contului, care se va produce de îndată ce apăsați butonul de ștergere a contului.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Întrebări frecvente

De unde descarc aplicația?

Aplicația se descarcă de pe GooglePlay sau AppleStore

De unde știu dacă am succes?

Nu îți garantează nimeni succesul, dar cu o ghidare ca la carte făcută prin programul nostru AUTHENTIC WAY OF ONLINE GAME îți ridicam șansele de reușită.

Aplicația Tinder este cea mai bună?

Din propria experiență aș spune că da, dar bineînțeles că părerile diferă. Tinder-ul este o aplicație de dating ce poate fi pe gustul tău.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele