fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

5 cărți despre seducție

CUPRINS

În articolul trecut am abordat subiectul „Filme despre seducție” unde ți-am dat câteva exemple de filme pe care ar trebui să le vezi ca bărbat.

În acest articol vreau să-ți recomand cârți pe care le-am citit eu și cred că te-ar ajuta să îți deschidă orizonturile când vine vorba despre femei sau interacțiunea bărbat-femeie.

Primele cărți despre seducție vor fi recomandarea mea, ulterior ceea ce mi-a trezit interesul.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Cele 3 cărți despre seducție

1. Calea bărbatului superior

Calea Barbatului Superior David Deida

Prima carte pe care ți-o recomand din seria cărți despre seducție reprezintă baza acestui domeniu. Este cartea de temelie a datingului, seducției, arta seducției etc.

După mine este foarte important să o citești pe aceasta, deoarece te va ajuta foarte mult să realizezi anumite lucruri când vine vorba despre interacțiunea bărbat-remeie.

Această carte este un titlu cunoscut în literatura de dezvoltare personală și spiritualitate și a fost publicată în 1997. David Deida explorează concepte legate de masculinitate, femininitate și relații interpersonale, oferind perspective profunde asupra modului în care bărbații pot trăi o viață autentică și împlinită.

Cartea oferă sfaturi și învățături despre cum să-ți descoperi adevărata esență ca bărbat, cum să îți găsești scopul în viață și cum să navighezi în relații sănătoase cu femeile. Deida explorează, de asemenea, ideea că masculinitatea autentică nu se limitează la aspectul fizic sau la stereotipuri culturale, ci implică o călătorie interioară pentru a ajunge la un nivel mai profund de conștientizare și autenticitate.

“Calea Bărbatului Superior” a devenit o carte populară în rândul celor interesați de dezvoltarea personală și relații sănătoase. Ea încurajează cititorii să-și examineze propriile credințe și să-și trăiască viața cu autenticitate și înțelegere mai profundă.

Unde o găsești? Am căutat, iar cel mai rezonabil preț este – CLICK AICI

Calea barbatului superior – David Deida – 9786068460734 – Libris

Calea barbatului superior – David Deida (carturesti.ro)

Calea Barbatului Superior – David Deida – eMAG.ro

2. Gata cu băiatul bun

Gata cu baiatul bun Robert A.Glover

A doua carte pe care am citit-o și care mi-a deschid ochii mai mult, reprezintă „Gata cu băiatul bun” de Dr. Robert A. Glover.

“Gata cu baiatul bun” (titlul original: “No More Mr. Nice Guy”) este o carte scrisă de Robert A. Glover și publicată în 2003. Această carte explorează conceptul “Baiatul bun” sau “Băiatului Drăguț” și modul în care acest comportament poate afecta bărbații în viața lor personală și profesională.

Autorul, Robert A. Glover, argumentează că unii bărbați au dezvoltat un model de comportament care îi face să fie excesiv de drăguți, să evite confruntările și să caute aprobarea altora în detrimentul propriilor nevoi și dorințe. Cartea examinează cum acest comportament poate duce la frustrare, neîmplinire și relații nesatisfăcătoare.

În “Gata cu baiatul bun”, Glover oferă strategii și exerciții pentru a ajuta bărbații să identifice și să depășească aceste modele de comportament, să-și recâștige încrederea în sine și să-și trăiască viața într-un mod mai autentic și satisfăcător. Cartea promovează ideea că bărbații pot să-și dezvolte propria identitate și să aibă relații sănătoase atunci când încep să-și asculte propriile nevoi și să-și exprime adevărata autenticitate.

“Până aici, Domnule Drăguț” este considerată o resursă valoroasă pentru bărbați care doresc să exploreze aspecte legate de masculinitate și dezvoltare personală și să-și îmbunătățească viața și relațiile.

Unde o găsești? Am găsit-o aici – CLICK AICI

Gata cu baiatul bun – Robert A. Glover (carturesti.ro)


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


3. Jocul seducției

Jocul Seductiei Neil Strauss

O a 3-a carte din seria cărți despre seducție este cartea lui Neil Strauss care a pus bazele acestei arii.

Din nou, o carte fascinantă care te va ajuta să înțelegi cum funcționează „jocul”.

“The Game” este o carte scrisă de Neil Strauss, publicată în 2005, care explorează subiectul pick-up artist (PUA) și cultura seducției. Cartea este o relatare autobiografică a lui Neil Strauss despre călătoria sa în lumea PUA, în care a studiat și a practicat tehnicile de seducție folosite pentru a atrage femeile.

În carte, Neil Strauss descrie cum a întâlnit și a devenit discipolul lui Mystery (cunoscut sub pseudonim), unul dintre cei mai influenți PUA ai vremii. El prezintă diverse tehnici și abordări folosite de PUA pentru a-și atinge obiectivele în relațiile cu femeile. Cartea dezvăluie și aspectele negative ale acestei culturi, precum manipularea și jocurile psihologice.

“The Game” a devenit un bestseller și a atras atenția asupra culturii PUA și a modului în care aceasta afectează relațiile interpersonale. Cartea a generat o dezbatere aprinsă cu privire la etica și moralitatea folosirii tehnicilor de seducție și manipulare, iar unele persoane au criticat cartea pentru promovarea unor comportamente nepotrivite sau dăunătoare în relații.

Este important de menționat că Neil Strauss însuși a ajuns să-și reconsidere implicația în această cultură și a devenit mai târziu autor al altor cărți care abordează dezvoltarea personală și relațiile interpersonale într-un mod mai sănătos și etic.

Unde o găsești? Am căutat și este aici – CLICK AICI

Jocul seductiei – Neil Strauss (carturesti.ro)

Jocul seductiei – Neil Strauss – eMAG.ro

4. Cartea Despre Barbati – Osho

Cartea Despre Barbati – Osho

“Despre bărbați” este o carte scrisă de filosoful și guruul indian Osho (cunoscut și sub numele de Bhagwan Shree Rajneesh). Această carte analizează rolul și psihologia bărbaților în societate și relațiile lor cu femeile. Osho abordează subiecte precum masculinitatea, relațiile de cuplu, sexualitatea și modul în care societatea influențează bărbații în moduri diferite.

Osho este cunoscut pentru abordarea sa neconvențională și provocatoare a subiectelor, iar în “Despre bărbați” el aduce perspective interesante și critice asupra construcției sociale a masculinității și a modului în care aceasta afectează bărbații în viața lor de zi cu zi.

Cartea despre barbati – Osho – elefant.ro

Cartea despre barbati – Osho – 9739994636 – Libris

5. Transformarea ta într-un bărbat atractiv

Transformarea ta într-un bărbat atractiv Miumin Muammer

O a 4-a carte din seria cărți de seductie este cartea sau cărțile pe care le-am scris eu.

Te învăț de la A la Z cum să îți ridici rata de succes ca bărbat.

Acesta este oficial a doua ediție a cărții: Transformarea ta într-un bărbat atractiv. De ce am venit cu o altă ediție și ce o face diferită față de prima? Asta am să vorbesc mai jos pentru a întelege mult mai bine.

După prima ediție, părerile cumpărătorilor și sugestiilor, am întâmpinat mai multe provocări la care m-am gândit să vin cu soluții și să rezolv. Prima ediție conține toate informațiile de care ai nevoie pentru a începe să ai o viață de succes și fericită, tot ce ai nevoie ca să-ți deschidă ochii și să vezi lumea dintr-o altă perspectivă.

Dar cea de a doua ediție are rezolvarea la întrebări precum: Cum îmi dau seama că mă place? Cum îmi rezolv rănile? Cum trec peste timiditate? Cum să devin mai sociabil? Cum să devin mai asertiv? Cum să-mi găsesc scopul în viață?

și mai mult de atât, la fiecare capitol și subcapitol am adăugat exerciții pe care să le aplici pentru a integra aceste lucruri în tine. Să devină o parte din tine, să fie ceva natural, să gândești pozitiv, să fii atractiv, să ai încredere în tine și să fii sigur pe tine.

De data asta, aici nu am să scriu multe lucrui, eu zi că am acoperit destul de multe întrebări și nu vreau să te plictisesc cu prea multe informații. Eu simt că această carte e destul de completă și chiar te va ajuta. Mai mult de atât te voi invita în grupul nostru unde îți devin mentor și să te învăț toate greșelile mele prin care am trecut, să le observi mult mai ușor pe ale tale.

Ce-ți oferă cartea?

 • cum să devi un bărbat alpha și puternic
 • cum să ai încredere în tine
 • cum să scapi de rănile emoționale
 • cum să îți înfrângi temerile,fricile
 • cum să înțelegi o femeie
 • cum să gândești ca să atragi lucruri bune spre tine
 • cum să schimbi mentalitatea
 • cum să treci peste timiditate
 • cum să-ți găsești pasiunea
 • cum să știi când persoana din fața ta te place
 • cum să schimbi mentalitatea de băiețel, într-una de bărbat

Așadar, acționează spre transformarea ta ! Începe să fii jucătorul, nu spectatorul !

Unde o găsești? Este aici – CLICK AICI


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Concluzia

Dacă ești adeptul a citi cărți de seducție atunci acestea 4 sunt excelente pentru început. Dacă nu ești adeptul la citit atunci poți să te uiți la fimele de seducție pe care le-am recomandat aici:

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *