Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

10 Semne că o fată nu te place prin mesaje

CUPRINS

În articolul de astăzi vorbim despre „Semne că o fată nu te place prin mesaje”, deoarece până acum am vorbit despre „Cum îți dai seama că te place o fată prin mesaje?”.

Acum că știm semnele când o fată ne place ne dăm seama ca bărbați că este nevoie să acționăm, dar dacă vedem semne că o fată nu te place atunci este nevoie să știm dacă renunțăm. Hai să începem articolul nostru despre semnele că o fată nu te place.

10 Semne că o fată nu te place prin mesaje

10 Semne că o fată nu te place prin mesaje

1) Răspunde sec și scurt

O să vezi pe parcursul conversației pe Facebook, Instagram, Tinder etc. că femeia cel mai probabil vorbește sec și scurt. Acesta este un semn că femeia arată un semn de dezinteres pentru tine, dar îți răspunde din bun simț sau din complezență.

În situațiile de genul ai un articol pentru ce să faci, click mai jos:

Ce Faci Când Răspunde Sec și Scurt – 4 Replici (barbatulsuperior.ro)

2) Răspunde greu la mesaje

Un alt semn pentru anumite femei că nu te place este atunci când răspunde greu la mesajele pe care i le dai. Da, se prea poate să fie ocupată și să aibă treabă, dar crede-mă că o femeie care te place și nu vrea să te piardă sau supere îți va comunica că va răspunde greu.

Știm amândoi că și tu ca bărbat când îți place de o persoană îți faci timp 5 secunde să comunici că ai treabă și că vei răspunde greu la mesaje.

În situațiile acestea ai următoarea soluție, click mai jos:

De Ce Răspunde Greu La Mesaje: 6 Motive (barbatulsuperior.ro)


🔊 Așadar descoperă cum poți ajunge la o întâlnire cu o femeie mult mai ușor ! Învață arta seducției ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


3) Îți răspunde cu dezinteres la întrebările de cunoaștere pe care le pui

Atunci când îți face plăcere să vorbești cu o persoană și îți plac subiectele pe care le poți ai tendința să vorbești enorm de mult. O femeie care este interesată de tine, te place și îi plac subiectele pe care le abordezi vei vedea că va depune efort să îți răspundă.

Bineînțeles că există femei care o fac din ambiție să nu îți răspundă complex la întrebări, în cazurile acestea ai cu totul altceva de făcut.

Părerea mea este să înveți cum să provoci femeia și cum să abordezi subiecte mult mai interesante:

Top 10 Subiecte De Discuție Cu O Fată | Online Sau La întâlnire (barbatulsuperior.ro)

4) Te lasă în seen constant

O femeie care nu te place te va lăsa în seen constant. Chiar dacă tu revii de fiecare dată pentru a relua conversația la un momentdat ea nu mai spune nimic și te lasă-n seen.

Este clar că nu te place și arată o lipsă de interes nevrând să îți afecteze sentimentele de a-ți spune că nu vrea să vorbească cu tine. Dorește să se retragă subtil fără să te afecteze.

În aceste cazuri uite ce poți să faci:

Seen | Ce Faci Cand Iti Da Seen | Replici | 5 Cauze (barbatulsuperior.ro)

Semne că o fată nu te place

5) Te tratează cu lipsă de respect

Un alt punct din categoria semne că o fată nu te place este atunci când te tratează cu lipsa de respect. Discută cu tine de parcă nu ar conta de ceea ce vrei, ce simți sau gândești. Nu ține deloc cont de părerea ta. Probabil ai întâlnit persoanele care se comportă cu un aer de superioritate.

La acest lucru mă refer. Vei vedea în mesaje că se comportă sau vorbește cu lipsă de respect.

Daca cineva este intotdeauna rău cu tine, nu te place.

În cazurile acestea poți să te uiți la acest articol:

Ce Este Respectul? Ce Este Lipsa De Respect într-o Relație? (barbatulsuperior.ro)

6) Gaseste scuze de fiecare data cand incerci sa iesi cu ea

O femeie care îți arate semne că nu te place este cea care caută mereu scuze și motive să nu te vadă cu tine. Mereu are ceva de făcut, mereu este ocupată, mereu nu are timp etc.

O astfel de persoană nu merită efortul de a sta să discuți cu ea, deoarece îți vei pierde timpul și energia.

Dacă își dorea cu adevărat să se vadă cu tine își făcea timp. Este doar o chestie de priorități.


🔊 Așadar descoperă cum poți ajunge la o întâlnire cu o femeie mult mai ușor ! Învață arta seducției ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


7) Nu râde la glumele tale

Un alt semn pe care l-am observat a fost că femeia care arăta semne că nu mă place nu râdea absolut deloc la glumele mele. Căuta mereu să direcționeze conversația spre un punct mort cu răspunsuri seci și scurte.

Atenție că există femei care sunt foarte serioase și nu râd din cauza rigidității lor. Aici îți sugerez să testezi terenul înainte să tragi concluzii.

8) Vorbește despre alți bărbați, despre foștii parteneri

O femeie care ar fi interesată de tine ți-ar arăta respect vorbind despre tine și ea. O femeie care te place va vorbi despre voi doi. În schimb o femeie care nu îi pasă de tine sau nu te place va vorbi despre alți bărbați, chiar despre foștii ei parteneri.

Ești acolo să discuți despre tine și ea, nu despre fostele ei relații. Ai grijă la acest aspect.

9) Te vede ca pe un prieten

Pentru o femeie care nu reprezinți o atracție sexuală te va vedea ca pe un prieten. Acest lucru îți poți da seama atunci când îți spune într-un mod direct sau indirect la avansurile tale. Atunci când dorești să-ți arăți intenția sexuală ea ți le taie sau ți le oprește.

10) Nu inițiază niciodată nimic. Numai tu o cauți

O femeie neinteresată nu va iniția niciodată nimic. Nu îți va scrie un mesaj, nu îți va cere să vă vedeți și nu te va întreba ce program ai. Deci, dacă ești mereu cel care inițiază lucrurile, poate că ar fi mai bine să cauți pe cineva interesat. Nu are rost să tragi de o persoană care nu depunde efort.

Dragostea cu sila nu se poate, haha.

Ce faci după ce observi semne că o fată nu te place?

Ce faci după ce observi semne că o fată nu te place?

Atunci când interacționez pentru prima dată cu o femeie nu prea obișnuiesc să mă uit după semne că o fată nu te place. Aceștia sunt cam dificil de observat în primă fază. În schimb, mult mai ușor de observat sunt indicatorii de dezinteres. Adică semnale non-verbale care „țipă”: „Lasă-mă în pace! Nu te plac ! Nu vreau să vorbesc cu tine”.

Dacă nu întâlnești aceste semne că o fată nu te place ești pe drumul cel bun.

Dacă întâlnești aceste semnele că o fată nu te place, nu înseamnă neapărat că trebuie să te retragi imediat. Înseamnă că ceea ce faci în acel moment nu este bine și trebuie schimbat complet cursul interacțiunii într-un mod în care să-i capteze atenția.

Fii atent la următorul scenariu:

Gigi este acasă și începe o discuție cu Alina, o tipă care tocmai a observat-o pe Facebook. După câteva minute, Alina începe să se fâstâcească, să răspundă evaziv, sec și scurt și să nu investească în conversație.

Gigi observă asta și intuiește că face ceva greșit (probabil, o întreabă cu ce se ocupă și unde lucrează, dacă mai are frați sau surori etc.). Așa că, imediat își aduce aminte de sfaturile mele. Îi atrage apoi atenția printr-o provocare pe care i-o aruncă:

Gigi: Auzi, de obicei așa nesuferită ești sau doar acum? Haha

Alina: Nu, cum adică?

Gigi: Pai pare că este nevoie să scot cuvintele cu patentul de la tine, nu crezi?

Alina: Nu, doar că sunt prinsă cu ceva și na, răspund pe repede înainte

Gigi: Te înțeleg, așa o să faci și la prima noastră întâlnire? O să mă iei pe repede înainte?:))

Alina: Nuuu, dar de unde știi că o sa ne vedem?

Gigi: Mi-a șoptit o păsărică de la geam că te vei îndrăgosti de mine

Alina: Ce sigur ești pe tine…

Gigi: Mi s-a spus destul de des asta, dar oricum spune-mi ce pasiuni ai?

Observați ce tocmai s-a întâmplat?

Primul lucru pe care Gigi l-a făcut, a fost să observe că nu e bine ce face. Apoi, își schimbă poziția, provocând-o pe Alina. Pe urmă, pornind de la o asumție (faptul că este nesuferită), ajunge să aibă o discuție firească cu Alina.

Și dacă în continuare știe cum să își joace cărțile, va avea toate șansele ca aceasta să înceapă să-l placă.

Dacă nu, Gigi merge pe următorul principiu: „Dacă mă refuză, e pierderea ei, nu a mea.” și abordează alte femei prin mesaje.

Concluzie când vezi semne că o fată nu te place prin mesaje

Vei întâlni multe astfel de femei care se arată dezinteresată la început sau că nu te plac, dar nu renunța imediat. Caută să vezi ce faci greșit și cum poți schimba situația. Dacă și după ce schimbi situația tot la fel este poți căuta să fii serios pentru a stabili anumite lucruri cu ea.

Nu sta să tragi de cineva care nu depune efort sau care face pe inabordabila.

Propun să ai un principiu de câte ori să tragi de cineva. Eu unul am maxim de 2-3 ori. Tu?

Semnele că o fată nu te place te vor ajuta să te concentrezi pe femeile care contează.

🔊 Așadar descoperă cum poți ajunge la o întâlnire cu o femeie mult mai ușor ! Învață arta seducției ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *