Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

De ce mă caută dacă nu mă vrea?

CUPRINS

Te întrebi „De ce mă caută dacă nu mă vrea?”

Ai fost în situația în care te caută, dar nici nu te vrea? Posibil să fi întâlnit genul acesta de femei care se joacă cu tine de-a șoarecele și pisica. Poți întâlni astfel de femei în abordările online sau chiar femeile dintr-o fostă relație care se întorc după despărțire.

Parcă înfige cuțitul în rană din adins nu?

Povestea mea cu „ba mă vrea ba nu mă vrea”

Povestea mea cu „ba mă vrea ba nu mă vrea”

Cel mai probil nu știi, dar am fost în situațiile de genul acesta în care o femeie ba mă vrea ba nu mă vrea. Habar nu aveam ce să fac. Apărea constant și mă dispera. O întrebam ce vrea sau ce își dorește ea era pe „Îmi este dor de tine” sau „Mă gândeam la tine” sau „Te vreau înapoi”.

După ceva timp nu mai înțelegeam nimic. Dispărea cu un seen, nu mai răspundea la mesaje sau se răcea.

Mă făcea să mă îndrăgostesc, să mi se reaprindă sentimentele pentru ea, iar după mă lăsa „cu ochii-n soare”. Așa se întâmplă când nu ești bărbat și îți reprimi masculinitatea, dar din greșeli învățam.

Asta dacă îți dorești să evoluezi cu adevărat.

După ce observam că femeile se jucau cu mine, atunci începeam să devin rău. Începeam să mă comport cu femeile exact cum femeia care ba mă vrea ba nu mă vrea se comporta.

Începeam să mă joc eu cu ele. Să le arăt ce simțeam eu atunci când îmi făceau această acțiune. De acea am ajuns în punctul în care am înțeles de ce femeile din trecut le făceau pe mine.


🔊 Așadar descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


Motivele „De ce mă caută dacă nu mă vrea?”

Motivele „De ce mă caută dacă nu mă vrea?”

După părerea mea și experiența pe care o am atunci când mă răzbunam pe femei am observat următoarele motive:

1) Vrea să se răzbune pe bărbați

Un motiv pentru care femeile ba te vor ba nu te vor și se joacă cu tine este din cauza că se răzbună pe bărbați. Aici pot fi diverse motive.

Pot fi experiențele neplăcute din trecut pe care le-a avut cu bărbații sau răzbunarea, ura reprimată pe tatăl ei. De acea începe să devină ea cea care să se joace cu bărbații ca să nu mai devină ea cea care este jucată.

2) Vrea să anticipeze posibile durere, suferință

Alte femei au o imaginație foarte bogată datorată nevoi de control, de acea au impresia după anumite tipare mentale că există posibilitatea ca tu să le faci să sufere așa cum s-a întâmplat în trecut.

Acele tipare se activează în mintea ei și începe să-și creeze șcenarii care nu au treabă cu realitatea, dar pentru a fi sigure vor să anticipeze acea mică posibilitate.

De acea tot pleacă, se comportă rece, devine distantă, dispare, dar după reapare deoarece acel gând dispare.

3) Știe că tu o primești mereu

Anumite femei au siguranța și certitudinea că tu le vei primi mereu atunci când ele suferă sau nu se simt bine. Prin acest lucru crează contextul în care apar și reapar încontinuu pentru a se descărca la tine, își ia validarea de la tine prin cuvinte sau sex, iar după dispar.

Cât timp le permiți să apară și să dispară, ele vor profita de acest aspect pentru a se „reîncărca”.

4) Nevoie de a nu se simți singură

În combinație cu punctul anterior femeile „ba mă vrea ba nu mă vrea” din cauza fricii de singurătate reapar la tine pentru a ști că cineva este mereu acolo, lângă ele.

Revin pentru a se reîncărca de iubire, validare de la tine și a-și lua certitudinea că nu sunt singure.

Că există cineva acolo la care să se bage în brațe pentru a se simți protejată.

5) Se încarcă cu umilinta pe care o crează

Alte femei se încarcă cu umilința pe care ți-o crează. Da, sună destul de sadic, dar aceste femei se încarcă și se bucură cu umilința, durerea pe care ți-o crează atunci când văd că te doare, plângi etc.

Există mai multe motive psihologice aici pe care le-am descoperit la mine, deoarece făceam acest lucru în trecut.

În momentul când vede că ea este la putere, că plângi, suferi, îi vine să zâmbească știind că „și-a îndeplinit scopul”.

6) Ii este frica de responsabilitate si angajament

Unele femei sunt cu adevărat ingrozite sa fie intr-un parteneriat din cauza responsabilitatii si angajamentului. Este un pas mare sa intri intr-o relatie serioasa si sa te gandesti la altcineva cu fiecare decizie pe care o iei, dar majoritatea oamenilor sunt mai mult decat dispusi sa se angajeze cu cineva daca vor aduce dragoste in viata lor.

Femeile care au probleme de angajament si sunt iresponsabile vor alerga o mila de indata ce vor afla ca te indragostesti de ei. De indata ce stie ca vrei sa fii mai serios cu ea, va inceta sa te mai doreasca.

7) Îi este frică, teamă sau rușine

Există anumite femei care sunt timide, fricoase și rușinoase, iar din cauza asta se izolează în interiorul lor pentru a se proteja. Se distanțează și pleacă, iar după ce realizează că nu este niciun pericol revin la tine.


🔊 Așadar descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


De ce mă caută dacă nu mă vrea?

Posibil să fi înțeles de ce femeile respective te caută, dar nu te vor. Ori te joacă cu tine, ori vrea să te vadă cum suferi, ori îi este frică să nu sufere ea etc.

Oricum ar fi ți-am oferit aceste motive pentru a fi conștient de ele.

Vreau să înțelegi anumite acțiuni din spatele acestor comportamente pentru a avea o oarecare luciditate în ce decizie să iei pe viitor dacă întâlnești femei ba mă vrea ba nu mă vrea.

Acum mă gândesc dacă să-ți ofer o decizie sau mai multe pe care le poți face… hm.

Ce faci atunci când te caută dar nu te vrea?

Ce faci atunci când te caută dar nu te vrea?

Când vine vorba de femeile „jucăușe” îți ofer o singură soluție pe care o poți face atunci când le întâlnești.

Ceea ce am făcut eu cu astfel de femei, pentru a înceta acest ciclu de durere pe care î-l aveam era să le ofer: BLOCK.

Asta doar dacă nu aveam destulă ambiție încât să nu le comunic ceea ce vreau și să le las acolo.

Dacă nu ai destul de mult curaj sau tărie să le comunici ceea ce vrei ca un bărbat, atunci pentru binele tău psihic ar fi bine să le dai block că altfel se vor juca cu tine până se satură.

Echilibrul tău emoțional este mai important decât să le ții în viața ta doar ca să nu fii singur sau că ai sentimentele pentru ele. Respectul tău față de tine este mult mai important.

O să vezi că anumite femei ba mă vrea ba nu mă vrea își vor schimba atitudinea sau se vor supăra când începi să devii bărbat.

Concluzie

Sfaturile pe care ți le ofer aici sunt din propria mea experiență și ceea ce am simțit eu atunci când am trecut prin ele. Dacă îți dorești să le aplici, bun, dacă nu este alegerea ta.

Ai grijă de „imperiul tău” și nu lăsa pe nimeni să se joace cu el. Sper că ai prins ideea cu „De ce mă caută dacă nu mă vrea?”.

🔊 Așadar descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *