fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Ce faci când îți iei SEEN? Ce replici dai?

CUPRINS

Probabil această temă cu „SEEN-ul” a fost o mare dilemă și pentru mine înainte. Mereu mă confruntam cu acest aspect prin diferite lucruri: „Cu ce greșesc?”, „Ce fac greșit?”, „De ce nu-mi răspunde?”, „De ce nu vrea să vorbească?”, „Ce naiba am…”.

Da, am avut și eu această dilemă. Sunt și eu om, nu robot. Poate te întrebi: TU SĂ FI GÂNDIT AȘA?

Da. Fiindcă ceea ce expun aici sau pe orice pagină de socializare, vorbesc din informațiile pe care le-am acumulat, dar și din experiența pe care o am.

 


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Care este cauza că iei seen la primul mesaj?

Replici pentru seen

Mulți bărbați în ziua de astăzi, în special acei „NICE GUY” încep să caute fata de care se simt atrași prin diferite texte, precum:

 • „Vai, dar ce frumoasă ești”

 • „Mi-ar plăcea mult să ies cu tine”

 • „Oh, chiar mi-ai făcut ziua mai frumoasă când ți-am văzut pozele”

 • „Dar așa un chip de înger ai… vai”

Și tot felul de texte de genul acesta. Le umple cu validare și le disperă, trimitând mesaj după mesaj. Primind mereu SEEN după SEEN. Femeia în momentul când vede că tu ești ca toți cei 1000 de bărbați care o caută zi de zi, nu vede nimic diferit sau special la tine.

Oricum, aceaste mesaje sunt doar de fațadă, că în momentul când ei văd că femeia respectivă nu le răspunde și le dă SEEN, ce se întâmplă?

Încep să o judece și să o jignească doar pentru simplu fapt că nu le răspunde. Încep cu texte de genul:

„Să-mi bag p***-n tine de c****”

„De ce nu răspunzi, zd*****?”

„După ce că eu te caut, tu ești o c**** și nu răspunzi”

Texte peste texte cu astfel de jigniri, înjurături, fără rost. De ce fac asta? Fiindcă ei sunt într-o paradigmă de NICE GUY, dar dacă nu primesc ceea ce vor, ce se așteaptă, întră într-o rană emoțională unde ei nu mai gândesc normal, calm.

Se activează acel BAD BOY care vrea să batjocorească femeile și să le facă „sluga” lor. Dar noi, citind acest articol și dorind să evoluăm, ce o să facem? Mai exact, ce este de înțeles despre ele, de aici? Mai exact…

De ce fetele dau seen la mesaje? Motive pentru care îți dă seen

De ce fetele răspund greu la mesaje?

Va trebui să înțelegem că fata probabil:

 1. Are treabă
 2. Este la muncă și nu poate răspunde
 3. A văzut mesajul, dar fiindcă s-a luat cu altceva a uitat să răspundă
 4. Nu a putut să răspundă atunci
 5. Nu este interesată de tine
 


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Cum îi răspunzi după ce dă seen – Ce îi spui când îți dă seen?

Ce faci cand iti iei seen?

Genul ăsta de replici îi vor transmite că ești destul de masculin, hotărăt și direct, că știi ceea ce vrei.

Știi ce îți dorești.

Așadar hai să creăm anumite replici pentru seen, plus să aplicăm principiul cu încercatul de 3 ori (vezi ARTICOLUL ACESTA ).

Ce este mai mult de atât devine plictisitor și îți pierzi energie aiurea.

 1. Nu a ajuns semnalul la tine? S-a pierdut pe drum? haha
 2. Și tu ești genul acela de fată care spune că nu are pe nimeni, dar uită să răspundă? haha
 3. Te-ai dus deja la prietenele tale entuziasmată să le spui ce băiat ai întâlnit? haha
 4. uff, te-ai speriat

Și exemplele pot continua. Dar acestea vor reinvia conversația și îi vor arăta că nu ești un bărbat care se frustrează, care îi pică testul sau să intre în frame-ul ei. Nu. Tu ești un bărbat încrezător care știe ce vrea.

Tunnel vision.

Nu te frustrezi, nu te enervezi. Calm și relaxat.

 

Ce înseamnă seen la mesaje?

Ce inseamna seen la mesaje?

Cuvântul seen, tradus din engleză înseamnă văzut și face referire la momentul în care o persoană îți citește mesajele. Unealta poate fi de folos, dar de cele mai multe ori reacționează ca un context negativ și nefavorabil asupra multor persoane făcându-le să interpreteze că „nu sunt suficient de bun”/„nu mă place”/„nu arăt bine”.

În contextul social media să implementat că o persoană te poate lăsa în „seen” fără să îți răspundă la mesaje sau să continue conversația începută.

Un caz comun este acel moment când interesul tău nu este impărtășit de persoana de sex opus pe care ai abordat-o.

 

Ce altceva putem face când luam SEEN? Ce sa faci cand iti da seen?

Ce altceva putem face când luam SEEN?

Ne vedem de treburile noastre, de misiunea noastră, de obiectivele noastre și nu insistăm. Dacă e să răspundă va răspunde fără prea mult stres din partea noastră.

În cazul în care nu răspunde, din nou, nu te frustrezi precum un copilaș de 5 ani care nu și-a primit acadeaua. Îi mai trimiți un mesaj, fiindcă nu știi care dintre cele 5 posibilități sunt pentru care ți-a dat SEEN. Iar tu ca să le elimini pe toate, îi mai scrii încă o dată, să fii sigur. Dacă nici a 2 a oară nu răspunde, aia e, poți merge mai departe. Nu sta să te frustrezi, să jignești, să înjuri fiindcă o femeie nu îți răspunde.

Sunt peste 3 miliarde de femei în această lume. Tu stai să te frustrezi că o singură femeie nu-ți răspunde? Că-ți dă SEEN?

(vezi aici și un articol despre cum să te bagi în seamă cu alte femei)

Fii bărbat. Înțelege că nu te poți conecta, vorbii cu toate femeile din lumea aceasta. Cu anumite persoane o să vorbești, de zici că te cunoști de 10 ani, iar cu alte persoane pur și simplu nu sunteți pe aceași lungime de undă.

 

Concluzie

Începe să lucrezi la încrederea ta, începe să devii mai sigur de tine, mai asumat și asertiv. Vorbesc despre asta în ghidul CUM SĂ DEVII ÎNCREZĂTOR unde îți ofer toate informațiile și exercițiile pe care să le pui în practică. Dacă tu aplici tot ceea ce zic, îți garantez că vei avea rezultate garantate.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

10 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *