fbpx
Cum să cucerești o fată prin seducție?
Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Începe să-ți oferi iubire

CUPRINS

☆ *Tu ești cea mai importantă persoană din viața ta* ☆

*Am fost într-un moment în care lucram foarte mult la mine, eram singur dar mă simțeam super bine, apoi după un timp am avut nevoie să comunic cu cineva să creez o conexiune, eram foarte activ, mergeam la sală, meditam, aveam antrenamente de box, ieșeam la abordat, citeam, îmi cumpăram haine mișto.

Dar după ce am început sa caut în exterior atenție, validare , a început căderea mea, Începusem sa ies cu tipe, unele chiar super hot,  totul bine până când focusul meu sa pus pe ea, ma gândeam doar la ea, îmi ziceam ” hai lasă că oricum eu sunt cel mai bun, ma place și asa”.
Dar fix aici a fost problema, mă lăsam pe mine pentru ea, activități nu mai făceam și abia așteptăm să vorbesc cu ea.

Dacă te afli în această situație, nu iti poți lua gândul de la ea, și pe lângă asta ea nici nu te mai caută,  e din cauza faptului ca tu ai uitat de tine. Începe să ai grijă de tine, să te iubești, să te pui pe primul loc !


Fă lucrurile tale, fă ceea ce îți place și astfel vei fii fără stres, iar femeia, femeile pe care le placi, te vor plăcea și ele.
Tu ai fii cu o persoană care nu are pasiuni? Care nu are ce face cu timpul ei?
Nu cred!

Așa că, stii ce ai de făcut,  lucrează la tine constant, fii disciplinat, altfel dacă te vei lasa, vei uita de tine, vei cădea rău.
Profesioniști  într-un domeniu sunt consecvenți,  disciplinați,  astfel ajung ei în top, dar e mai ușor sa ajungi decât sa te menții.
Nu zice nimeni să nu te relaxezi, dar lucrează la tine.

Cum să te iubești pe tine?

Uite câteva unelte:
->Fă sport( vei fii mult mai confident)
->meditează (astfel vei fii conectat cu tine)
-> mănâncă sănătos ( vei fii mai fericit)
-> asculta muzică, muzică de calitate.
->mergi în natură.
->fă duș rece ( vei putea sa te controlezi mult mai bine.

Sper că ți-a fost de folos, eu îți mulțumesc că ai citit ce am scris!
Mult succes!●🤝

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *