fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Ce îți distruge încrederea de sine?

CUPRINS

*De ce SOCIAL-MEDIA îți scade increderea în sine și iti influențează foarte mult viața?*

În primul rând, când ne gândim la instagram, facebook sau orice altă rețea de socializare ne gândim la vieți perfecte, la oameni care vor să arate că sunt perfecți( și eu făceam și câteodată mai fac asta), dar ei niciodată nu vor pune momentele în care ei sunt la pământ,  noi vedem doar ce e frumos și roz.

•Acum te vei întreba ” da, dar cum fac să nu mai stau atât de mult?.. spun că stau 10 minute și trec câte 2 ore.

Cum îți influențează încrederea de sine?

•Păi în primul rând, șterge de la follow oamenii care doar arată o viata perfectă și de lux, chiar dacă ai putea să înveți ceva de la ei, nu vei învăța de pe insta atunci când vezi un Ferrari sau un Lambo. Nu!
Apoi, uită-te la timpul pe care îl petreci, poate sa fie 1 oră, sau poate 3, fii atent!  Soluția pentru chestia asta, ar fii să îți ștergi instagramul, facebook-ul până în momentul când chiar vrei să faci ceva, sa comunici cu cineva, nu să dai scroll degeaba.
Poți folosi whatsapp,  e mult mai ok!

•Și încă un punct despre care vreau să vă spun este că eu am observat la mine, strict la perosana mea că instagramul “mă ajută” să îmi pierd increderea in sine, fiindcă ma compar cu alții, fiindcă vad ceva mișto, la nivel consistent spui că nu,dar subconștientul tău știe.
Îți pierzi increderea in sine, și mai ales focusul, de când folosesc insta sunt mai defocusat ca niciodată.
Și ultima chestie, te simți mai nefericit,  am simțit-o pe pielea mea, poate că și tu,  dar chiar asa e, nu te mai bucuri de lucrurile mici.

Cum să nu-ți mai pierzi încrederea de sine?

*Câteva unelte ca să nu mai stai atât de mult pe instagram ar fii:

  • Șterge-l, pana în momentul în care ai nevoie cu adevărat de el.
  • deseneaza
  • creează ceva ( un citat, o poezie, scrie un blog)
  • fă sport
  • socializează
  • meditează
  • focus pe propria persoană și vezi cum te simți.

Sper că te-am ajutat și ți-am fost de folos! Îți recomand să iei mini pdf-ul pe care l-am scris CUM SĂ DEVII ÎNCREZĂTOR, ai toate informațiile și exercițiile necesare acolo. Te va ajuta rapid să prinzi încredere și să pui în practică tot ce zic acolo.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *