Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Anturajul contează?

CUPRINS

Schimbă-ți anturajul, anturajul contează

Anturajul contează al naibi de mult, anturajul este esențial în dezvoltarea ta ca persoană, în timp ce un anturaj bun, cu persoane de calitate, cu un mindset corespunzător și obiceiuri de calitate te poate scoate din depresie de exemplu. Te poate motiva sau ajuta spre a îți duce scopurile la bun sfârșit.

Un anturaj toxic te poate duce la procrastinare, la decădere, la obiceiuri toxice, la suferință, în mare parte, un anturaj toxic nu aduce nimic pozitiv, decât dacă suferința ar fi ceva plăcut, dar nu e și de aia trebuie să fugi de genul ăsta de anturaj.

Cum recunoști anturajul toxic? Cum recunoști că prietenii tăi sunt toxici față de tine, de credințele tale, de scopurile  sau gândirea ta?

În primul rând, vreau să te gândești că, dacă tu de exemplu studiezi seducția, sau meditezi și studiezi spiritualitatea, că trebuie să le spui lor, dacă deja ești ceva gen,, nu că ar râde de mine,, sau,, neh, prefer să țin pentru mine și să nu le zic (și ai gândirea aceasta din spectrul fricii că te vor descuraja),, asta înseamnă că sunt toxici.

Anturajul toxic:

Nu au scopuri/nu lucrează la ei

★Nu te susțin/nu știu decât să facă „caterincă” referitor la gândurile sau scopurile tale/și nu iau lucrurile în serios când este vorba de propria lor persoană

★Sunt acolo doar când e vorba de petrecut, de caterincă, de ieșit în oraș, etc… dar nu când ai nevoie de ei, de ajutorul sau ascultarea lor, dacă își găsesc scuze, sau spun că nu pot, chit că tu i-ai ajuta și ți-ai face timp pentru ei

(citește din nou aceste 3 sub puncte, și gândește-te serios, dacă ajungi la concluzia că te încadrezi în ele, e timpul să faci o schimbare)

Ce trebuie să faci?

Bun, să zicem că ai ajuns la concluzia că anturajul tău e toxic și ai luat atitudine și i-ai șters din viața ta (nu definitiv și urât, te îndepărtezi de ei, da lași loc de,, salut,, sau,, bună ziua,,)

Bun, ai rămas fără anturaj, e timpul să cauți oameni cu același scopuri ca și tine, oameni cu care ai subiect comun, cu care poți lucra, ei bine, genul ăla de oameni trebuie să-i ai pe lângă tine, desigur, trebuie să fie oameni de calitate, dacă te faci prieten cu el doar pentru că el are aceleași scopuri ca tine, deși este un om toxic, să știi că-ți tai craca de sub picioare…

Sper că ai tras câteva concluzii după citirea acestui text, dacă nu, recomand să-l mai citești odată 🙂

Începe să fii jucătorul, nu spectatorul

Lucrează la încrederea în tine și stima de sine. Lucrează la ce reprezinți tu ca om. Investește în TINE ! Fiindcă tu esti cea mai importantă persoană.

Ne auzim la următoarea postare, prietenul tău: _transparentul_

Echipa BARBATULSUPERIOR

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *