Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Fii ATENT la tonalitatea vocii

CUPRINS

Contează tonalitatea?

Spuneam într-un videoclip de pe canulul nostru de YOUTUBE că cu o femeie nu ai cum să comunici rațional, logic.

Pe o femeie nu ai cum să o înțelegi în modul acesta. Cu o femeie trebuie să comunici emoțional și să gândești emoțional pentru a o putea înțelege. (Videoclip AICI)

Cel mai bine îți dai seama, iar acest lucru nu te va minții niciodată, este TONALITATEA vocii ei. Prin tonalitatea vocii ei îți vei da seama de foarte multe lucruri. De la ceea ce își dorește, ceea ce îi place, până la a vedea dacă este atrasă de tine sau nu te respectă, nu este atrasă de tine băgându-te în categoria „Clar NU”.

La ce să fii atent

La o femeie mereu trebuie să fii atent la ce este în spate cuvintelor ei, nu ceea ce spune. Dacă vei sta să crezi fiecare cuvânt pe care îl spune, vei pierde de fiecare dată ca bărbat. Trebuie să fii atent ceea ce este în spatele cuvintelor ei. Iar acest lucru îți dai seama prin tonalitatea pe care o are.

Poate să fie o tonalitate muzicală, atunci când este fericită.

Poate fi o tonalitate copilăroasă atunci când este tandră, iubitoare, drăgăstoasă.

Poate să fie o tonalitate monotonă atunci când și-a pierdut din respect pentru tine.

Nu lua niciodată ca SIGURANȚĂ cuvintele ei. Dacă le vei lua, doar ești in partea de logică, rațional.

Fii atent la detaliile din tonalitatea ei. Fiindcă poate să spună NU, dar în spate să fie DAAA.

Un exemplu foarte bun

Ca să-ți ofer un exemplu și mai concret, mai exact o poveste. Eram la o întâlnire cu o femeie, care din cuvinte spunea că NU MĂ PLACE, că NU ESTE ATRASĂ DE MINE etc., dar de fapt nu era așa.

Dacă i-aș fi crezut cuvintele, eu unul aș fi pierdut deja acolo. În schimb am fost atent la ce este în spatele cuvintelor ei, la tonalitatea ei. Ea spunea acest lucru, dar o spunea într-un mod jucăuș, copilăros, nu era deloc serioasă. Așadar, eu știind acest lucru, am continuat să stau acolo, că știam că este atrasă de mine. Spunea NU, dar de fapt era un DA.

Poate chiar să spună NU, dar în același timp să se sărute cu tine. Fiindcă ea spune NU rațional, dar emoțional este un DA. Nici ea nu realizează de ce este atrasă de tine, dar ceva îi spune clar că te place. Ea gândește conștient, că nu te vrea, dar o forța mult mai mare (emoționalul) o împinge să te placă.

Ce se întâmplă când ești atent la tonalitate?

Dacă vei ajunge să stăpânești aceste mici detalii, această atenție la detalii, vei ajunge să știi de fiecare dată ce vrea să-ți transmită o femeie.

Vei ajunge să știi atunci când te testează, atunci când vorbește serios.

Fiindcă eu nu spun că mereu e ceva în spatele cuvintelor ei, sunt cazuri când chiar vorbește serios și e nevoie să o crezi, fiindcă chiar e serioasă. Dar în 80% din cazuri, în spatele acelor cuvinte se află ceva.

Un al doilea exemplu..

Un alt exemplu și mai concret. Tu vrei să ieși cu băieții la o bere, dar ea vine și îți spune: Niciodată nu ieși cu mine. Nu ai timp de mine. Te duci cu aia să bei. (tonalitate joasă)

Iar tu că nu vei să o superi și îi iei cuvintele drept serios începi să-i spui: Bine, hai că nu mă mai duc. Ieșim sâmbătă noi doi.

Se face sâmbătă, te duci să îi spui că trebuie să ieșiți așa cum ați stabilit, iar ea spune: Cum adică? Nu trebuie să ieși cu băieții?

Tu rămâi uimit, mirat fiindcă ai luat cuvintele ei drept serios. Nu ai fost atent la tonalitatea ei, la oare de ce face așa?

Fiindcă ea, atunci doar te testa, voia să vadă ce fel de bărbat ești !

Dacă vrei să înveți mai multe, atunci îți recomand cartea CUM SĂ MENȚII O RELAȚIE sau CUM SĂ DEVII ÎNCREZĂTOR?

Prima îți va deschide mai mult perspectiva în legătura cu femeile, iar a 2 a te va ajuta cu încrederea de sine.

Ne auzim data viitoare. Zâmbește că e gratis !

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *