Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

6 Motive pentru care răspunde greu la mesaje?

CUPRINS

Multe întrebări pe care le primesc pe pagina de Instagram sau pe grupul de facebook gratuit pentru bărbați sunt formulate în felul următor: „De ce răspunde greu la mesaje?”, „Ce să fac dacă răspunde greu la mesaje?”, „Îi scriu și răspunde dup cateva ore sau cateva zile, ce să fac?”.

În această postare o să vorbim despre motivele „De ce răspunde greu la mesaje?”.

P.S: Înainte să începi să citești am făcut și un clip video pe pagina de Youtube despre acest subiect.

Motivele „intemeiate” ale femei – De ce răspunde greu la mesaje

Sincer, nu de mult m-am trezit și am zis să pornesc la treabă prin a scrie acest articol. Altfel aș fi pierdut ideile și mi-ar fi venit mai greu inspirația, haha.

Când vine vorba despre „de ce răspunde greu la mesaje?” femeia îți va oferi mai multe motive „intemeiate” spuse de către ea.

Motive care uneori o să fie motive de c*cat pentru a se scoate ea din bucluc sau motive care chiar sunt adevărate.

 1. „Nu am avut timp să răspund”
 2. „Nu prea stau cu telefonul în mână”
 3. „Nu am văzut mesajele”
 4. „Eram în oraș și am uitat să răspund”
 5. „Sunt foarte ocupată”
 6. „Muncesc foarte mult și nu am când să răspund”

Aceste motive mi-au venit acum pentru a ți le exemplifica și a înțelege la ce mă refer.

de ce răspunde greu la mesaje

🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


De ce zic că sunt motive „intemeiate”?

Ai văzut vreodată o femeie care este atrasă de un bărbat în adevăratul sens al cuvântului?

Cum reacționează și cum se comportă?

Femeia respectivă dacă este atrasă și interesată de bărbatul respectiv, crede-mă că lasă tot sau face orice pentru a-i răspunde bărbatului din frica de a nu-l pierde.

Își face timp chiar și 5 secunde pentru a-i răspunde și a-i spune că „O să răspund mai greu pentru că X”.

Chiar și tu ca bărbat, dacă ești interesat de femeia respectivă și o placi, vrei să faci ceva cu ea, îi comunici că ai treabă sau că răspunzi mai greu din RESPECT.

Așadar, dacă îți spune motivele de mai sus peste câteva ore sau peste o zi, mai ales fără să își ceară scuze, este clar este un motiv „intemeiat” de către ea.

Care este adevărul la motivele „intemeiate”?

Adevărul din spatele motivelor „intemeiate” de răspunde greu la mesaje este faptul că tu nu esti o prioritate. Există în chat-ul ei o altă persoană, un alt bărbat care este mult mai interesant și atractiv față de tine.

Iar acel bărbat este prioritatea pentru ea. Tu acolo ești ori de umplutură, ori un plan de backup sau un bărbat care îl ține în joc de glezne în cazul în care cel prioritar pleacă.

Acesta e crudul adevăr camarade. Nu că nu are timp sau că nu prea stă pe telefon.


🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


Singura excepție de la regula „De ce răspunde greu la mesaje?”

Singurele femei excepții de la regulă, sunt acele femei care îți dau mesaje de genul:

Ea:Scuze că am răspuns greu, dar am făcut X lucru și nu am apucat să te anunț

Ea:Imi pară rău că răspund după atâta timp, dar chiar nu am avut cum să te anunț

Da și altfel de femei pot juca cu motive de c*cat, dar faptul că își cere scuze își arate asumarea și respectul față de tine ca bărbat.

ce să fac dacă răspunde greu la mesaje

Ce să fac dacă răspunde greu la mesaje?

Chiar dacă se pronunță așa cum am spus la „Singura excepție de la regulă”, nici acum nu o ierta ușor. Spune-i următorul lucru dacă întâlnești astfel de situații:

Tu:Te înțeleg, probabil ai avut destulă treabă și nu prea ai avut când să răspunzi. Nici eu și nici tu nu stăm mult pe telefon ocupându-ne de prioritățile noastre, dar totuși ca să păstrăm respectul unul față de celălalt și să nu lăsam conversația în aer, hai să ne anunțăm atunci când avem treabă, ce zici? Că altfel eu îmi va rupe interesul această conversație și ulterior o voi încheia. Este în regulă și pentru tine?

Pentru femeile care îți oferă motive și scuze, dar fără să își ceară scuze față de tine, le spui următorul lucru:

Tu:Înțeleg ceea ce spui, dar știm amandoi că astea sunt b*llshit-uri. Atunci când o persoană își dorești să răspundă, își face timp și 5 secunde pentru a comunica că are treabă.

Adevărat? (Aici îi dai peste nas) Așadar hai să lăsăm lucrurile astea la o parte și de acum încolo să comunicăm când avem treabă fără a găsi motive și scuze, asta dacă există interes, dacă nu te rog să-mi spui și nu este nicio supărare. Dacă este interes, vorbim, avem o conversație fluentă și cu respect, iar ulterior ieșim face2face. Dacă nu este interes îmi spui și ne vedem fiecare de ale lui. Dar eu cred că ești o femeie deschisă și drăguță îcât să facem o conversație faină, ce zici?

Ce am făcut dacă răspunde greu la mesaje?

Am arătat că:

 • mă respect
 • știu ce vreau de la o femeie
 • nu îmi este frică să o pierd
 • gândesc din abundență când vine vorba de femei
 • am reguli și principii de viața
 • nu înghit așa ușor c*caturile
 • am încredere în mine
 • sunt sigur pe mine
 • sunt direct și integru

Câte lucruri am putut să arăt dintr-un singur mesaj. Asta pentru că am anumite reguli și principii de viață după care mă învârt. Nu mă las în bătaia vântului și știu unde îmi doresc să ajung.

Concluzia

Ai grijă la motive și scuzele femeilor, dacă le crezi prea ușor pici în capcana lor și ele consideră că te-au „păcălit” scăpând basma curată.

În cazul în care te deranjează și este o acțiune clară de „Așa Nu”, atunci există consecințe pe care și le va asuma.

În cazul în care nu prea ai curaj și tupeu să comunici lucrurile de mai sus, te invit să programezi o consultanță gratuită cu mine pentru a discuta mai amănunțit. Cum faci asta? Click pe link-ul de mai jos:

1-on-1 Cu Miumin Muammer – BarbatulSuperior

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *