fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Cum te comporți cu femeile cu nasul pe sus

CUPRINS

În ziua de astâzi probabil ai văzut femeile cu nasul pe sus sau multe femei fițioase, dive etc.. Dacă nu, sigur ți-a trecut prin gând „Ce arogantă este aia”, „Cum merge cu nasul me sus” etc.

De multe ori nu vrem să recunoaștem adevărul și apelăm la a ne minți pe noi înșine. Fii sincer măcar de data aceasta cu tine însuți.

Dacă tu te minți pe tine, nu te întreba de ce te mint și alte persoane din jurul tău, asta ca fapt divers.

Așadar, cum ți se par femeile cu nasul pe sus? Ce îți înspiri? Îți este frică să te apropii de ele? Le eviți? Te ferești de femeile cu nasul pe sus?

Bărbații și femeile cu nasul pe sus

Îmi aduc aminte de câte ori evitam astfel de femei sau căutam motive și scuze pentru a nu mă băga în seamă cu acestea. Deci eram atât de terifiat de ele și mi se păreau așa arogante și pline de ele, încât căutam motive să nu le abordez.

Uneori chiar mă enervam și înfuriam cu pretextul „Cum să abordez eu o fițioasă ca ea? Nu vezi că nu se mai ajunge?” sau diferite exemple de genul acesta.

Pană mi-am dat seama că de fapt era un alt aspect în mine pe care îl negam.

Negam că imi este frică și teamă de ele, crezând că nu sunt suficient de bun încât ele să se uite la mine.

Nu aveam destulă încredere și siguranță în mine să abordez femei cu o mimică rigidă.

Căutarea validării și a siguranței

Căutam constant femei care să îmi ofere o validare, aprobare sau siguranță să merg să le abordez. Evitam cu atât de mult să fiu respins, refuzat sau criticat și judecat, încât nu abordam femeile cu nasul pe sus crezând că asta se va întâmpla.

Camarade, hai fii sincer cu mine… cât de mult îți este frică de respingere și refuz?

Răspunde-ți sincer în acest moment… ia o pauză de 5 minute și analizează această situație.

femeile cu nasul pe sus

Care este adevărul despre femeile cu nasul pe sus?

Aceste femei au ajuns să fie atât de mult într-o protecție pentru a se proteja de băiețeii, flăcăi care caută să fie falși. Sunt acele femei într-o energie masculină sau feminismul.

femeile fitoase

Adică genul acesta de femei sunt cele mai minunate, sensibile și iubitoare ființe de pe fața pământului, da, ce nu credeai?

Aceste măști, fețele, „nasul pe sus” ale acestor femei sunt doar niște teste de congruență pentru „fătălăi”. (Cum zice Dana Budeanu, haha)

Prin astfel de comportamente ele țin bărbații slabi și neîncrezători la distanță, iar cei puternici și încrezători în ei îi atrag.

În sinea lor sunt doar niște fețite sensibile care își doresc un bărbat să le ofere protecție, siguranță și încredere.

Crede-mă că s-au săturat să facă pe „puternicele”.

Cum rezolvi problema cu femeile cu nasul pe sus?

La astfel de femei ca să rezolvi această problemă, poți faci mai multe acțiuni.

  1. Cu cât nu te arăți sensibil și vulnerabil le vei face să își dea barierele jos

Femeile acestea consideră plangăcioșii și victimele niște persoane slabe. Dacă văd că te plangi și victimizezi nu își vor lăsa barielele jos.

Vor continua să facă pe puternica și pe bărbatul din interacțiune.

2. Caută mereu să îți întoarcă vorbele și să pună presiune pe tine

Aceste femei vor căuta mereu să facă mișto, să te atace sau să pună presiune pe tine pentru a vedea cât de încrezător și sigur ești pe tine.

Ești destul de bărbat încât să-i întorci vorba sau nu?

femei fițoase

Un bun exemplu ar fi:

Ea: Ce fătălău ești… nu știu de ce am ieșit cu tine

Tu: Nici eu nu știu de ce ai ieșit cu un virgin și fătălău. Probabil vrei să guști uleiul extra virgin de măsline, cine știe. I-ai uitat gustul? :))

Ce am făcut aici? I-am intors cuvintele și am închis-o. Femeile acestea urăsc să le lași fără cuvinte, haha.

Vor să fie ele la putere și să te domine. Dacă îți dorești să înveți mai multe intră pe canalul de YOUTUBE, unde am făcut un videoclip întreg despre asta.

Uite că acum ai învățat cum să le închizi tu pe ele, nu ele pe tine.

Acesta este și următorul subpunct.

3. Caută mereu să dețină puterea și să facă ce vor din tine

Femeile fițoase, femeile cu nasul pe sus caută mereu să dețină puterea în interacțiune sau relație pentru a face ce vor din tine. Acestea femei vor să te domine pentru a-ți prelua rolul de bărbat.

Dacă ești un băiețel care cică se consideră bărbat, automat le vei pica în capcanele lor.

Dacă ești un bărbat cu adevărat, nu le vei ceda puterea doar de dragul de a nu le pierde. Vei rămâne stăpân pe tine. Simplu.

În momentul în care ele constată că nu sunt la putere sau nu pot prelua puterea de la tine, devin atrase și interesante de tine.

Așadar, pune în aplicare să deții tu puterea la tine și să nu o lași pentru nimic.

4. Adevărate femei în pat

Din momentul în care ele au văzut că cu tine nu merg lucrurile acestea, ele încep ușor ușor să-și lase barierele jos și să nu îți mai ofere astfel de teste. Să nu o mai încerce cu tine.

Din acel moment devin femei senzaționale care în pat se transformă în „bestii”. Zic acest lucru metaforic, dar vei afla singur dacă știi să o conduci ca un bărbat adevărat.

În pat vor să fie dominate și să se conecteze cu bărbația ta. Își doresc atât de mult un bărbat puternic și sigur pe el, încât în pat se abandonează cu totul în brațele tale.

Concluzia

Ai grijă la aceste femei și caută să nu pici în capcanele lor prin testele de congruență sau alte manipulări subtile.

Dacă nu te-ai clarificat cu astfel de femei, te invit să programezi o CONSULTANȚĂ GRATUITĂ în care să-ți explic mai pe larg – Cum stă treaba cu femeile cu nasul pe sus? sau altă problemă pe care o ai

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *