fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Ce faci când nu te mai caută că ai devenit bărbat?

CUPRINS

Ai ajuns în lumea de dezvoltare personală, seducție, dating etc. și ai început să fii bărbat, dar femeia s-a supărat. Ce faci când nu te mai caută?

Ai început să prezinți comportamente, atitudini, gesturi, vorbe de un bărbat adevărat. Înainte erai un băiețel pe care femeile îl vedeau ca un gentleman, politicos, bun, manierat sau probabil intrai în friendzone.

Ai început să fii mai stăpân pe tine și emoțiile tale. Prezinți o putere emoțională destul de mare. Prin toate aceste exemple pe care ți le-am oferit femeile au început să se supere.

A început să se supere pe tine încontinuu și nu te mai caută.

Ce faci când nu te mai caută?

Femeile când nu te mai caută că ești direct

Femeile când nu te mai caută că ești direct

Nu știu dacă ai observat din diferitele articole pe care le-am scris că îți indic să fii direct, ferm și să comunici limitele ca un bărbat. Indiferent că riști să o pierzi, că o să se supere sau că o deranjează.

Dacă mă urmărești pe Youtube, Instagram, Tiktok sau Facebook la fel îți indic să faci.

Consecințele acestei schimbări de atitudine sunt următoarele:

 • femeile te vor vedea bărbat
 • începi să ai mai mult respect de sine
 • începi să ai mai multă încredere de sine
 • începi să nu te mai lași călcat în picioare
 • începi să creezi atracție și interes din partea femeilor
 • începi să devii un potențial partener sexual ridicându-le apetitul sexual al femeilor
 • începi să atragi femei de calitate
 • începi să ai o viață fericită că îți accepți natura ta bărbătească

Dar diferite femei pe care le cunoști sau cunoșteai vor începe să se supere sau să facă pe orgolioasele, ambițioasele din cauză că le spui „NU” la multe din comportamentele lor.

Pe moment vei crede că este ceva greșit la tine și te întorci din cuvintele tale, din natura ta bărbătească.

Ghici ce, femeia va gândi:

Mda, era doar o păcăleală ce a încercat el să facă

Iar aceste femei revin la comportamentele lor pe care le aveau până atunci față de tine. Revin la acea lipsă de respect pe care ți-o arătau.

De ce? Au văzut că nu ești asumat și concret cu ceea ce spui. Nu ai rămas ferm pe limitele tale.

Aceste femei doar te-au testat. Când nu te mai caută că s-au supărat reprezintă doar un test de a vedea dacă chiar ești un bărbat în natura lui normală sau doar porți o mască.


🔊 Așadar descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


Ce faci când nu te mai caută că îți schimbi atitudinea și devii bărbat?

Ce faci când nu te mai caută că îți schimbi atitudinea și devii bărbat?

Ce faci când nu te mai caută? Să începi să îți accepți natura de bărbat, iar pentru asta este nevoie să acționezi atunci când zici ceva.

Dacă i-ai spus femei următorul lucru:

Uite care este treaba, m-am gândit mai bine și pe mine nu mă interesează o prietenie cu tine. Eu unul mă simt atras de tine și îmi doresc să te f*t, nu să îți fiu prieten. În cazul în care îți dorești o prietenie în regulă, dar eu voi părăsi această conexiune. În cazul în care împărtășești același sentiment bun, lăsăm să decurgă totul natural.

Ce ai de făcut în momentele acestea? Ce faci când nu te mai caută?

Când nu te mai caută pentru că te supără că îi spui acea frază este problema ei. Nu ai de ce să îți schimbi ideea sau ceea ce ai spus doar de dragul de a o păstra în viața ta.

Ai nevoie să rămâi clar și concret pe cuvintele pe care le menționezi.

De ce? Femeia te va vedea bărbat sau va începe să te vadă bărbat când tu indiferent că pleacă, că o pierzi, că se supără etc. rămâi pe poziția ta de bărbat.

Nu stai să te schimbi după cum se supără ea.

În momentul acela se vor întâmpla mai multe lucruri.

Ce faci când nu te mai caută femeia – energia feminină va veni spre tine

Femeia care va vedea că ești bărbat va începe să vină spre tine. Chiar dacă face pe supărata, chiar dacă faci pe inabordabila va căuta motive de băgare în seamă să vină spre tine.

Atracția, interesul, pasiunea și respectul față de tine vor crește în ochii ei, deoarece tu ai făcut ceva ce mulți alți nu au făcut în viața ei: Au rămas ferm pe poziție !

Nu ai căutat să îți schimbi comportamentul, cuvintele, atitudinea doar ca să nu o pierzi.

Nu ai căutat să devii altceva decât ești doar pentru a o păstra în viața ta.

Nu ai căutat să te milogești de ea să rămână în viața ta.

Nu. Ai fost și ești bărbat, iar femeia respectivă asta vede în tine.


🔊 Așadar descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


Ce faci când nu te mai caută femeia? Femeile care vor să fie „bărbatul” vor pleca

Femeile cu o încredere de sine scăzută care au ură pe tatăl lor sau încearcă mereu să facă pe puternicile, acelea probabil vor pleca o perioadă.

Dar stai liniștit. Hai să-ți zic un secret.

Chiar și aceste femei care sunt orgolioase și nu vor să-și lase barierele la o parte te văd cu respect acum.

Aceste femei nu se vor întoarce pe moment. Vor pleca și vor căuta un alt „bărbat” care să le cadă la picioare.

Doar că aceste femei se vor sătura să tot fie „bărbați” și să întâlnească fetișcane. Se vor gândi la tine continuu și se vor întoarce.

Se vor întoarce că atunci când nu te-a mai cautat că s-a supărat în urma limitei pe care ai pus-o tu ai rămas bărbat, iar aceste femei vor bărbați în viața lor.

Oricât de mult s-ar lovi ele cu pumnul în piept că nu ai fost bărbat, stai liniștit. Ești bărbat dacă aplici sfaturile mele.

Multe femei s-au întors după câteva luni chiar un an doar ca să facă sex cu mine.

Răspunsul la întrebarea „Ce faci când nu te mai caută?” este să rămâi pe poziție și femeia te va respecta.

De ce nu te mai caută că ți-ai schimbat atitudinea?

Așa cum am spus mai sus pot fi mai multe considerente, mai mulți factori. Putem să îi deducem din experiența mea și dacă ne-am pune în locul ei.

1) Când nu te mai caută deoarece te testează

O femeie nu te mai caută deoarece există posibilitatea să-ți testeze atitudinea pe care ți-ai schimbat-o sau modul de a te comporta. Vrea să vadă dacă chiar vorbești serios.

2) Când nu te mai caută deoarece face jocuri de putere

Femeile narcisiste care au probleme cu tatăl lor pot să facă jocuri de putere pentru a te face să te îndoiești de tine. Fac acest lucru pentru a putea să fie la putere, iar tu să insiști prin a o căuta.

3) Când nu te mai caută deoarece s-a speriat

Există posibilitatea ca anumite femei să se simtă atât de copleșite de iubirea, drăgălășenia ta încât să se sperie că te grăbești prin a avea o relație cu ea.

De ce te evită și de ce te minte pentru a te evita?

Anumite femei vei vedea că nu ajung în poziția în care nu te mai caută, dar îți răspunde din bun simț spunandu-ți motive și scuze că nu are cum să se vadă cu tine. Nu are timp etc.

În mare parte nu mai este atrasă de tine. De ce? Din mai multe motive:

 • ai fost prea sufocant cu mesajele
 • ai sufocat-o cu propunerile de-a vă vedea
 • ai sufocat-o cu declarațiile de dragoste
 • ai presat-o pentru o relație clasică
 • te-ai purtat ca un copilaș

Toate acest acțiuni au facut-o pe ea să te vadă neatractiv în ochii ei. Ea poate să pocnească din degete, iar tu să reapari imediat.

Dar de ce te minte ca să te evite?

Femeile au nevoie de băieței care să stea agățați de fundurile lor pentru că asta le confirmă lor că sunt atractive și interesante ca femei.

Atitudinea ta îi hrănește orgoliul și stima de sine. Dacă îți spune că nu mai vrea să aibă de-a face cu tine, automat riscă să te piardă.

Iar dacă te pierde, tu te poți duce-n altă direcție, spre o altă tipă, iar  ea să rămână fără un fan de-al ei. E important pentru psihicul ei de zeiță să aibă-n preajmă bărbați ca tine, care să o venereze.

În fine, un alt motiv pentru care poate prefera să te mintă ține de ceea ce i-ai inspirat tu.

Dacă te-a simțit un disperat, nu vrea vrea să vadă scene în care tu te plângi că te părăsește sau pui întrebări în legătură cu motivul pentru care nu au mers lucrurile sau faci crize de gelozie sau te rogi de ea să nu te părăsească.

Deci preferă să amâne momentul în speranța că vei dispărea cumva de la sine.

Concluzia

Acceptăți natura ta de bărbat. Nu te schimba după cum vrea femeia doar pentru că riști să o pierzi. Tu te schimbi doar pentru gaura dintre picioarele ei.

Stai liniștit că fără acea gaură tot un om, o persoană este ca tine.

Vezi ce poate să-ți ofere mai mult decât un moment intim, sex.

🔊 Așadar descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *