fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

10 Sfaturi despre cum să ai încredere în tine

CUPRINS

Cum să ai încredere în tine? Ușor de explicat, greu de făcut. Însă munca depusă va merita după.

Pentru a avea încredere în tine trebuie să începi să te pui pe primul loc. Să începi să te prioritizezi, să începi să faci ceea ce îți place ție și te face fericit, să începi să spui nu la ceea ce nu-ți place, să începi să elimini persoanele acelea care nu te respectă și-ți încalcă limitele, să începi să te iubești pe tine și să ai grijă de tine. Să începi să fii tu pe primul loc mereu.

Nu, nu ma refer la egoism, dacă la asta te-ai gândit când ai citit mai sus, Fiindcă acesta e startul în a începe să te descoperi pe tine, să experimentezi. După să începi să clădești un echilibru între impulsivitate și empatie. Să creezi situații câștig-câștig prin care să fii tu pe primul loc, dar să te gândești ca persoana de lângă tine să nu iasă în pierdere, iar tu în câștig.

Exemplu de cum să ai încredere în tine

Exemplu de cum să ai încredere în tine

Ca să se înteleagă și mai bine, am să dau un exemplu: într-o relație, tu vrei în anumit loc, dar persoana iubită nu vrea acolo, vrea în alt loc. Uite că tu nu dorești acolo, nici ție nu-ți place locul sugerat de ea. Ce faci acum? Faci oricum ceea ce vrei tu? Te duci acolo cu ea/el chit că nu se va simți bine?

Nu, încerci să cauți o cale de mijloc prin care ambele părți să fie mulțumite. La asta mă refer prin situații câștig-câștig.

Sper că am elucidat „misterul” prin exemplu dat de mai sus și să nu fie trase alte concluzii, judecăți.


🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


10 Sfaturi Utile despre cum să ai încredere în tine

Revenind la cum să ai încredere în tine. Să începi să te expui la riscuri, schimbări, pierderi. Să începi să acționezi conform dorințelor tale, să începi să îți invingi temerile, să începi să-ți depășești limitele, să începi să ieși cât mai mult din zona de confort.

Să fii conștient că îți este frică, teamă, dar tu tot să acționezi în direcția dorită.

Da, e ușor să spun aceste lucruri, dar crede-mă că după, munca aceea va merita. Chiar merită. Cum am făcut și eu de altfel. Crezi că eu sunt perfect? Nu, nimeni nu e perfect și nu va fii. Încă mă mai descopăr, dar investesc în evoluția mea – să lucrez cu mine și să devin cea mai bună versiune a mea.

Uite 10 sfaturi utile despre cum să ai încredere în tine:

  1. Auto-reflecție: Începe prin a te cunoaște mai bine. Înțelege-ți punctele tari și slăbiciunile. Identifică domeniile în care vrei să îți îmbunătățești încrederea.
  2. Setează obiective realiste: Stabilește obiective pe termen scurt și lung care să te ajute să îți dezvolți încrederea în tine. Când realizezi aceste obiective, vei simți o creștere a încrederii.
  3. Dezvoltă abilități: Investește timp și efort în dezvoltarea abilităților și competențelor tale. Cu cât devii mai priceput în ceea ce faci, cu atât vei avea mai multă încredere în abilitățile tale.
  4. Întărește gândirea pozitivă: Monitorizează gândurile tale și încearcă să le schimbi în direcția pozitivă. Evită autodeprecierea și autocritica excesivă.
  5. Ia decizii și asumă-ți responsabilitatea: Ia decizii și acționează în consecință. Atunci când îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale, vei avea mai multă încredere în tine.
  6. Învață din eșecuri: Eșecurile fac parte din viață. Învață din ele și folosește-le ca o oportunitate de creștere. Nu-ți fie frică să eșuezi, ci să te ridici din nou și să încerci din nou.
  7. Construiește relații pozitive: Apropierea de oameni care te susțin și te încurajează poate avea un impact pozitiv asupra încrederii în tine.
  8. Exersează asertivitatea: Învață să comunici eficient și să-ți exprimi opiniile și dorințele într-un mod asertiv, fără a fi agresiv sau pasiv.
  9. Îngrijire personală: Acordă atenție stării tale de sănătate fizică și mentală. Un stil de viață sănătos, cu exerciții fizice regulate și o alimentație echilibrată, poate avea un impact pozitiv asupra stimei de sine.
  10. Încearcă noi experiențe: Ieși din zona ta de confort și încearcă lucruri noi. Cu cât experimentezi mai multe, cu atât vei dobândi încredere în abilitatea ta de a te adapta și de a face față situațiilor noi.

Concluzia

🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.

Începe să fii jucătorul, nu spectatorul !

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

7 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *