Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Cum să ai succes în viață

CUPRINS

Am lansat un nou proiect la care lucram de ceva timp și mă bucur că l-am dus la final. Am să ofer mai jos o scurtă descriere asupra acestui proiect, de cum să ai succes în viață ca bărbat. Mai exact, transformarea ta într-un bărbat atractiv.

Totul a început acum 2 ani când eram un băiețel timid, rușinos, introvertit și refuzat de marea majoritate a femeilor sau băgat în categoria „ești doar un prieten, nu putem fi mai mult”. În urma unei traume emoționale peste care am trecut, am decis în momentul acela că trebuie să fac o schimbare. Așa am descoperit dezvoltarea personală care m-a făcut ceea ce sunt acum.

Pe moment nu am crezut că este posibil așa ceva. Cum eu ca „bărbat” să stau și să învăț din cărți? Până când am decis totuși să încerc, să fac acest pas și să dau o șansă. Am investit în mine și continui să fac acest lucru fascinându-mă mereu când aflu înformații noi sau imi dau seama de anumite reacții ale mele. Transformându-mă într-un bărbat integru, asumat, puternic și asertiv.

Nu știu dacă îți dai seama, dar în ziua de astâzi s-au schimbat mult rolurile de bărbat-femeie.

În ziua de astâzi aud, ba din partea bărbaților -„Eu nu înțeleg o femeie” sau din partea femeilor -„Bărbații nu mai sunt ceea ce au fost”. Numai o singură parte au dreptate, cea a femeilor. Vezi tu, femeia nu este greu de înteles, ea doar își arată emoțiile. Atâta timp cât tu știi de ce face așa, vei fi mult mai „iluminat” să o întelegi. Femeia chiar e o ființă minunată, dar și noi suntem. Nouă ni s-a dus masculinitatea din cauza lipsei unui model masculin în familie. În marea majoritate a cazurilor.

Tata plecat să aducă bani, iar mama rămâne să ne îngrijească. Automat, mama preluând și rolul de tată și rolul de mamă. Ceea ce ne duce în pragul „băiețelul mamei” ăla bun care ajută pe toată lumea și este foarte romantic. După ajungând în stadiul de confuz cu întrebările- „De ce nu mai este atrasă de mine?” „De ce nu mai vorbește cu mine?” „De ce m-a părăsit?” de ce, de ce…….

Prin aceste „de ce-uri” am trecut și eu. Am acumulat informații și experiență pe care chiar vreau să le împărtășesc cu oamenii, mai ales cu bărbații pentru a-și elucida mai multe întrebări din minte.

Bineînteles că ajungem și la întrebarea „Cum mă ajută această carte?”. Îți voi oferi informații precum: cum să devii atractiv fizic și psihic schimbându-ți modul de gândire față de cum percepi lumea, cum să vorbești cu orice femeie, cum să comunici cu ea și să o întelegi mult mai bine. Dacă pui aceste informații în practică zi de zi, vei devenii mult mai atractiv și mult mai încrezător în tine. Din nou, asta ține numai de tine să vrei să te schimbi.

Toate aceste lucruri fără să manipulezi, fără să te dai altcineva decât ești, doar prin a fi tu.

- 1601547128

ÎNCEPE SĂ FII JUCĂTORUL, NU SPECTATORUL !

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *