Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Cum te testează o femeie

CUPRINS

Mă gândeam astăzi să scriu despre acest lucru: CUM TE TESTEAZĂ O FEMEIE.

Începutul bărbaților și a femeilor

Începutul bărbaților și a femeilor

Să începem cu începutul de unde a pornit și cum s-a ajuns la acest fapt – cum te testeaza o femeie.

Acum milioane de ani bărbații emanau putere, încredere de sine, respect, siguranță și asertivitate. Ajungeau în postura această în urma unui ritual care se ținea: erau trimiși în pădure pentru a vâna.

Dacă respectivul băiețel se întorcea era considerat un bărbat, făcea parte oficial din trib și avea acces la femei, dacă nu, ori era omorât în pădure ori izgonit din trib asta dacă supraviețuia.

Anii au tot trecut, iar oamenii au evoluat, ajungând până-n prezent să nu mai fie niciun „ritual de inițiere”. Ultimul ritual fiind armata, care s-a scos.

Așa au ajuns bărbații să fie slabi, neîncrezători și nesiguri pe ei. Un prim factor.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Un al doilea factor, când tatăl plecat peste hotare pentru a aduce un trai bun familiei sale, copilul rămânea cu mama unde îi oferă atât educația de mamă, dar și educația tatălui. Ceea ce duce la o lipsă a unui model masculin pentru el și dezvoltarea unui stil de „băiatul mamei”- timid, rușinos, să nu supere pe nimeni, fricos etc., mai specific foarte emoțional și mai deloc rațional.

Femeile văzând acest lucru și-au dezvoltat un stil de a delimita bărbații de acești băieței prin anumite teste pe care le dau conștient sau inconștient. Până la urmă pe bună dreptate că au ajuns să facă asta, când în ziua de astâzi există mulți băiețași care judecă, jignesc, bărfesc atunci când sunt refuzați câ nu primesc și ei puțin sex. Iar femeile vor siguranță și încredere din partea bărbatului de lângă ele.

Cum te testează o femeie?

Cum te testează o femeie?

Ohoo, au mii de metode prin care te testează, dar unul ar fi atacul la adresa ta, jignirile. O metodă prin care va decide dacă faci parte din categoria bărbaților sau a băiețeilor.

Acum, sper, poate că vei înțelege puțin mai bine femeia. Că și așa tot aud „Femeia sunt greu de înteles”, dar de fapt nu.

Ceea ce am spus mai sus sper că te-a ajutat, dacă nu, pur și simplu ACCEPTĂ REFUZUL.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Testarea unei femei poate varia în funcție de contextul și intențiile ei. Nu există o rețetă universală pentru a înțelege modul în care o femeie te testează, dar unele motive comune ar putea include:

 1. Evaluarea intențiilor tale: Unele femei pot să testeze un bărbat pentru a determina dacă are intenții sincere sau ascunde ceva. În acest caz, vor observa dacă acțiunile și cuvintele tale sunt congruente și dacă ești într-adevăr interesat de ele sau de o relație autentică.
 2. Evaluarea încrederii în sine: Alte femei pot să testeze bărbații pentru a vedea dacă au încredere în propria persoană și în propria lor putere. Aceasta poate include provocări sau teste de siguranță pentru a vedea cum reacționezi în situații dificile sau incerte.
 3. Verificarea compatibilității: O femeie poate testa un bărbat pentru a vedea dacă sunt compatibili în ceea ce privește valori, interese și stiluri de viață. Aceasta poate include discuții și întrebări menite să dezvăluie mai multe despre tine și să vadă dacă sunteți potriviți unul pentru celălalt.
 4. Testarea angajamentului: Uneori, femeile pot să testeze nivelul de angajament al unui bărbat într-o relație sau dacă este dispus să facă un efort pentru a o menține. Acest lucru poate implica teste pentru a vedea dacă vei fi prezent în viața ei în mod constant și dacă vei face eforturi pentru a o face fericită.
 5. Verificarea comunicării: Femeile pot să testeze abilitățile tale de comunicare și de rezolvare a conflictelor în diverse moduri, pentru a vedea dacă sunteți capabili să discutați deschis și să vă înțelegeți reciproc.

Este important să fii sincer, respectuos și autentic în relația ta cu o femeie și să nu joci jocuri sau să încerci să manipulezi situația. O comunicare deschisă și încrederea reciprocă sunt esențiale pentru construirea unei relații sănătoase. Dacă întâlnești teste sau provocări din partea ei, rămâi calm, fiabil și autentic în răspunsurile tale.

Psihologia relațiilor

Psihologia relațiilor

În ziua de astâzi majoritatea bărbaților nu știu sau poate nu sunt conștienti că o femeie mereu va testa un bărbat. Nu-și spun întrebarea: Oare cum te testează o femeie?

Și are multe metode prin care face acest lucru din cauza că vrea să aibă lângă ea cel mai de calitate bărbat care poate să-i ofere siguranță și încredere. Care poate să-i ofere acele emoții, sentimente pozitive, că o poate conduce într-un stil de „gentleman” și nu într-un stil barbar, nesimțit, bădăran.

Ea își dorește lângă ea un bărbat, nu un copil care ia totul personal. Ea vrea să trieze bărbații de acei copii care habar nu au să se comporte cu ea sau nu știu să-i ofere acele emoții pozitive.

Exemple de cum te testează o femeie

Exemple de cum te testează o femeie

Prin diferite tactici, dar cele mai comune sunt: atacuri, miștouri, mici jigniri, asumții, comparații, limbajul non verbal etc.

Ca de exemplu, dacă aș avea eu un tricou cu o gaură în el, cel mai probabil mi-ar spune:

Vai, dar tu porți haine rupte? Așa de sărac ești? haha

Ea aici mă testează și vrea să vadă dacă o iau personal și sunt un copil sau sunt un bărbat capabil să înțeleg acest lucru.

Ea mă testează să vadă „Are încredere acest bărbat în el sau nu?”.

Nu trebuie să judecăm femeile pentru acest lucru, ele doar și-au creat acest SCUT pentru a se proteja de bărbații care le judecă, bat, injură etc.

Iar dacă îl pici, păi se duce atracția, interesul și te cataloghează băiețel, copil. Nu te mira de ce după îți dă răspunsuri vagi, seci care îți inspiră dezinteresul ei.

De ce după nu te mai caută sau te lasă în seen. Aceste consecințe se datorează faptului că nu te consideră acel bărbat care să-i fi trecut testele, să fie încrezător și puternic.

Testele sau provocările pe care le poate folosi o femeie într-o relație pot varia foarte mult în funcție de personalitate, experiențele anterioare și așteptările ei individuale. Cu toate acestea, iată câteva exemple generale de teste sau provocări pe care le-ar putea utiliza unele femei:

 1. Testarea sincerității: Ea ar putea să-ți pună întrebări sau să aducă în discuție subiecte sensibile pentru a vedea cât de sincer și deschis ești. De exemplu, ar putea întreba despre experiențele tale trecute sau despre intențiile tale în relație.
 2. Testarea loialității: Ea ar putea să încerce să vadă dacă rămâi loial în ciuda tentațiilor sau să testeze dacă rămâi alături de ea în momente dificile. De exemplu, ar putea să încerce să te facă gelos sau să-ți pună întrebări despre prietenele tale de sex feminin.
 3. Testarea încredințării și respectului: Ea ar putea să observe dacă respecți spațiul personal și limitele ei. De exemplu, ar putea să-ți spună că are nevoie de timp pentru ea însăși sau să-ți ceară să nu împărtășești anumite detalii despre relația voastră cu prietenii tăi.
 4. Testarea comunicării: Ea ar putea să aducă în discuție subiecte delicate sau să lanseze discuții controversate pentru a vedea cum reacționezi și dacă poți comunica într-un mod matur și respectuos.
 5. Testarea inițiativei: Unele femei ar putea să testeze dacă ești dispus să preiei inițiativa în planificarea întâlnirilor sau în rezolvarea problemelor din relație. Dacă observă că aștepți mereu ca ea să facă primul pas, ar putea să pună la îndoială implicarea ta.
 6. Testarea compatibilității: Ea ar putea să vadă dacă aveți interese, valori și obiective compatibile în viață. Aceasta poate implica discuții despre viitor și planuri pe termen lung.
 7. Testarea maturității emoționale: Unele femei ar putea să testeze cum gestionezi emoțiile și conflictele. Aceasta poate implica provocări menite să provoace reacții puternice sau să creeze tensiuni pentru a vedea cum faci față.
 8. Testarea atenției și interesului: Ea ar putea să observe cât de mult te implici în viața ei și cât de mult te interesează ceea ce îi place și îi pasă. Ar putea să vadă dacă ești dispus să petreceți timp împreună în activități care îi plac ei.

Este important să nu consideri aceste teste ca pe niște capcane sau să le iei personal. În schimb, încearcă să comunici deschis și să rămâi autentic în relația ta.

Cum treci testele unei femei într-o relație?

Cum treci testele unei femei într-o relație?

Pentru a trece cu succes testele unei femei într-o relație, este important să fii sincer, respectuos și să arăți că ești un partener de încredere. Iată câteva sfaturi pentru a face față acestor teste:

 1. Fiți sincer: Să fii sincer este cel mai important aspect. Nu minți sau nu ascunde informații importante. Fii deschis și onest despre cine ești, ce simți și ce îți dorești în relație.
 2. Ascultă cu atenție: Ascultarea atentă este cheia. Femeile pun adesea întrebări sau aduc în discuție subiecte pentru a vedea dacă ești dispus să asculți și să înțelegi perspectivele lor. Ascultă cu atenție și arată interes pentru ceea ce au de spus.
 3. Răspunde cu empatie: Înțelegerea și empatia sunt esențiale. Arată-ți înțelegerea față de sentimentele și nevoile ei, chiar dacă nu ești de acord cu ele. Evită să fii defensiv sau să o judeci.
 4. Menține-ți cuvântul: Dacă promiți să faci ceva sau să te implici într-un anumit fel, asigură-te că îndeplinești acele promisiuni. Fiabilitatea și consecvența sunt apreciate în relații.
 5. Fii deschis la comunicare: Încurajează comunicarea deschisă și sinceră. Spune-i că îți pasă de nevoile și dorințele ei și că ești dispus să discutați orice problemă sau nelămurire într-un mod matur și respectuos.
 6. Nu te simți amenințat de independența ei: O femeie independentă și sigură pe ea este o calitate admirabilă. Nu te simți amenințat de succesul ei sau de faptul că are propriile ei interese și activități. Sprijin-o în aceste aspecte și arată-i că ești mândru de realizările ei.
 7. Înțelege că oamenii greșesc: În relații, oamenii pot face greșeli. Dacă faci o greșeală, recunoaște-o, cer scuze și încearcă să înveți din ea.
 8. Fii consecvent în timp: Menține-ți comportamentul respectuos și atenția pe parcursul relației, nu doar la început. Este important să arăți că ești un partener de încredere pe termen lung.
 9. Fii un susținător: Arată-ți sprijinul pentru obiectivele și visurile ei și fii acolo pentru a o susține în momentele dificile.
 10. Respectă limitele și spațiul personal: Fiecare persoană are limite și nevoi individuale. Respectă spațiul personal al ei și nu o sili să facă lucruri cu care nu se simte confortabilă.

Nu există o rețetă universală pentru a trece cu succes testele unei femei, deoarece fiecare persoană și relație sunt unice. Comunicarea deschisă și încrederea sunt esențiale pentru construirea unei relații sănătoase și pentru a trece cu bine prin eventualele teste sau provocări care pot apărea.

Concluzia

Vrei să înveți cum să treci peste aceste teste și să știi mereu când te testează? Atunci îți recomand cartea pe care am scris-o TRANSFORMAREA TA ÎNTR-UN BĂRBAT ATRACTIV în care vorbesc despre acest lucru.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

4 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *