fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Condiționarea socială și judecata

CUPRINS

Astâzi mi-a venit gândul să vorbesc despre următorul aspect: Condiționarea socială și judecata – mai exact condiționarea socială și modul cum bărbații judecă.

Bun, societatea în ziua de astâzi ne învață cum trebuie să fim, așa cum pe femei le „învață” că nu trebuie să-și expună sexualitatea, așa și pe bărbați îi invață că ei trebuie să fie puternici mereu, să nu plângă, să nu-și arate emoțiile, să nu fie vulnerabili etc.

Acesta este doar un prim factor declanșator (Condiționarea socială și judecata) , cel mai mare factor este al băieților din ziua de astâzi cum judecă ei femeile și deciziile lor. Ca de exemplu: „toate femeile sunt la fel”, „dacă faci asta ești ușuratică”, „dacă faci sex ești c****”etc.

Și mi se pare o prostie lucrul acesta. Pentru ce te interesează ce decizii a luat ea sau ce face ea, atâta timp cât nu este cu tine. Este viața ei și sunt propriile ei decizii, așa cum și tu faci ce vrei, cum vrei, când vrei. Femeia vrea siguranță, încredere, sinceritate și libertate. Iar tu odată ce o judeci, nu-i oferi lucrurile acestea.

Începe să o întelegi, că nu este așa greu ! Conectează-te cu ea emoțional, că dacă încerci să o ințelegi logic te vei pierde și o vei pierde și pe ea.

Acum că am discutat despre femei, hai să discutăm și despre bărbați. Da, este bine să fii puternic, încrezător, sigur pe tine, dar nu esti nicio problemă să fii vulnerabil și sa-ți arăți și tu emoțiile. Pentru că dacă le reprimi, vei ajunge un om rigid, robot, extrem de masculin care nu-și arată iubirea, sentimentele față de persoanele cele dragi.

Dă-ți voie să fii vulnerabil cu persoanele care merită.

Iar persoanele de langă tine, vor și ele să se simtă iubite, apreciate în anumite momente de greutate. Mereu este și va trebui să ai un echilibru în tot. În increderea de sine cu sănătatea, impulsivitatea cu etica, educația cu experiența.

Echilibrul din sănătate și încredere va rezulta BUCURIE.

Echilibrul dintre impulsivitate și etică va rezulta CARISMĂ.

Echilibrul dintre educație și experiență va rezulta GENIU.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *