Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Nu trebuie să-ți pese de acest lucru

CUPRINS

În fiecare zi aud oameni cum încep să-i judece pe alții pentru ceea ce fac, cum sunt îmbrăcați, cum merg, cum se comportă etc.

Nu trebuie să-ți pese de acest lucru !

De aceea în ziua de astâzi multă lume nu mai face ce simte și gândește din cauza acestui lucru. Că îi vin în gând lucruri de genul „Ce o să creadă despre mine?”, „Ce gândește aceea persoană?”, „Dacă o să fiu respins” etc. bla-bla-bla. De ce te gândești la aceste lucruri? De ce să nu ai curajul să te exprimi așa cum îți vine? De ce să nu ai curajul să faci ceea ce vrei tu? Doar că îți e frică că persoanele te vor respinge? De ce să nu-ți infrângi această temere?

Și dacă rămâi exact așa cum vor ei să fii, nu vei deveni nefericit că te închizi în tine, că reprimi multe lucruri?

Vezi tu, ceea ce ai tu în gând, este doar o paranoia a minții tale. Este doar un sistem de autoapărare pentru ca creierul tău să te protejeze de la „moarte”. Nu trebuie să-ți pese când tu știi că lucrul acela pe care-l cumperi te va face fericit, nu trebuie să-ți pese când tu știi că asta vrei să faci sau să spui, nu trebuie să-ți pese ce cred alții când asta e opinia ta.

Bine, acum nu mă refer să începi să trântești lucruri, să începi să țipi sau să înjuri cum apuci. Mă gândesc că ți-ai dat seama de acest lucru. Mă refer să fii autentic și congruent cu ceea ce gândești și simți, nu să fii instabil emoțional. Să ai o inteligență emoțională.

Ca de exemplu, dacă cineva vrea să facă ceva și tu nu ești de acord sau nu-ți convine ideea, spune. Nu face lucruri doar de dragul de a fii acceptat de ceilalți, pune-te pe primul loc. Până la urmă tu ești cea mai importantă persoană din viața ta cu care vei petrece cel mai mult timp.

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *