fbpx
Cum să cucerești o fată prin seducție?
Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Ce importanță au principiile?

CUPRINS

Ca om fiecare avem anumite principii, reguli de viață după care ne ghidâm. Bine, asta dacă ai, dacă nu ar trebui să-ți faci și să le respecți, să te ghidezi după ele. De ce acest lucru? Ce importanță au principiile?

Fiindcă așa cum va bate vântul, așa vei merge și tu. Vei fii în bătaia vântului mereu. Nu vei știi ce vrei, ce accepți, ce nu accepți și unde vrei să ajungi. Cel mai bine este să-ți creezi anumite principii care se pliază asupra personalității tale și vei deveni o persoană integră, puternică și asumată.

Acum 2 ani de zile, eu nu avem principii, reguli, nimic. Pur și simplu mă îndreptam după „cum bătea vântul”. După o întâmplare care mi-a deschis ochii, am decis să mă schimb și să trec din paradigma „persoanei bune” „băiatului bun” în o persoană echilibrată, bărbat. Am început să-mi implementez la ce zic NU și la ce zic DA. Oamenii vor începe să te respecte mult mai mult așa, vor vedea că tu exact ceea ce vrei și știi cine ești. Vor vrea mai mult să petreacă timp cu tine.

În schimb, tu cum ai considera o persoană care înghite orice și face orice i se zice. Care nu are un cuvânt de spus? De aici a pornit și zicala aceea – „Când ești bun, ești luat de prost”. Vei fi considerat slab, iar oamenii vor încerca să facă orice vor din tine.

Începe să te gândești la anumite principii pe care să le respecți și după care să te ghidezi. Acum nu zic să ai orice principiu pentru fiecare lucru mărunt. Nu. Să ai câteva principii pentru fiecare aspect al vieții tale.

Și să nu-ți pese ce zic oamenii de acest lucru și să accepți refuzul dacă se ajunge la acest lucru.

Ca exemplu, câteva principii de ale mele:

  1. Nu mă consum sau enervez pentru ceea ce nu pot controla
  2. Spun NU minciunii și manipulării
  3. Spun NU lipsei de respect
  4. Eu și numai eu sunt responsabil de viitorul meu
  5. Nu-mi cer scuze pentru cine sunt și ce fac

Și tot așa. Credcă ai înțeles ideea. Și dacă persona respectivă se va supăra? Asta este, înseamnă că nu te respectă și făra respect nu se naște nimic. Nici prietenie, nici atracție, nimic. Nada !

Și mai bine ai în jur oameni care te respectă !

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *