fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

M-a părăsit. Ce să fac?

CUPRINS


În timpul acesta de când am pagina BarbatulSuperior, m-au abordat de multe ori bărbați care au spus: M-a părăsit. Ce să fac?

Spunând să le ofer un sfat, cum să o recupereze sau ce să facă.

Bun, aici mai mult decât să spun un sfat. nu am ce să fac, restul ține de ei. Vezi tu când o femeie te lasă și-ți spune un motiv de genul „Am nevoie de o pauză”, „Ne certam prea mult” etc. defapt ea vrea să transmită în spatele acestor cuvinte că nu mai e atrasă de tine. Atracția ei pentru tine e moartă. De ce?

Undeva pe parcursul relației, ea și-a dat seama că tu nu mai ești un bărbat, că ai devenit un băiețel. Pot fi multe cauze, dar ca să înțelegi mai bine, hai să-ți povestesc o experiență de a mea care mi-a deschis ochii mult mai mult.

Până să citești mai jos, îți recomand să intru și aici:

Ce să fac dacă m-a părăsit ?

Acum un an jumate, intrasem într-o relație cu o fată, totul bine și frumos. Până atunci eu evoluam și lucram la mine constant. În momentul când am intrat în relația aceea mi-am zis „De ce să mai evoluez?” „De ce să mai lucrez la mine când am deja relație?” și gânduri de genul acesta. Deja făcusem prima greșeală, eu mi-am oprit evoluția și atingerea scopurilor pentru ea.

Pe parcurs ea nu și-a dat seama, dar odată ce un bărbat stă toată ziua pe canapea și se uită la televizor și nu face nimic, ție ce impresie îți dă?

Mă îngrășasem, nu mai mergeam la sală, nu mai aveam grijă de mine absolut deloc. A 2 a greșeală.

Devenisem sufocant, eram încontinuu cu ea, nu mai ieșeam cu prietenii, nu aveam un scop în viață. A 3 a greșeală, o pusesem pe ea pe primul loc și centrul atenției mele.

Când ne certam, nu eram centrat pe mine, echilibrat emoțional, fâceam drame precum o femeie. Adică eram 2 femei în aceași casă. A 3 a greșeală nu aveam destulă inteligență emoțională încât să-i fiu pilonul ei în viață și să o liniștesc.

Nu mai spun, că se schimbaseră rolurile, ea devenise bărbatul și eu femeia, din punct de vedere energetic. Ea era cea stabilă și directă, eu eram acela mai slab și evaziv.

Tu trebuie să fii un bărbat în relație, să știi să conduci femeie și să-i oferi siguranță și încredere.

Da, am analizat mult situațiile de genul aceasta, din trecut. Am acceptat că s-a întamplat așa, fiindcă fiecare experiență mi-a deschis ochii și m-a făcut ceea ce sunt astâzi. Nu sunt perfect, lucrez zi de zi la mine, că mai am destul de multe de reglat, dar mi-am luat mereu lecțiile să învât din ele.

Și mă bucur și le-am mulțumit fiecărei persoane care a intrat în viața mea și m-a ajutat să-mi dau seama de aceste lucruri.

Sper ca așa să faci și tu. Să nu te oprești din evoluția ta și să nu judeci pe nimeni.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *