fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Când îți vei întâlni dragostea

CUPRINS

The most important thing in life is to learn how to give out love, and to let it come in.

Morrie Schwartz

Când îți vei întâlni dragostea, îți vei da seama de ce nu a funcționat cu toate celelalte.

Când îți vei întâlni dragostea, îți vei da seama ce a lipsit și ce a făcut ca tot ce credeai tu la un moment-dat că este marea ta dragoste să fie de fapt doar un sentiment trecător. Îți vei da seama de multe.

Când îți vei întâlni dragostea, îți vei da seama care este diferența dintre femeia care te iubește și femeia care te distrează, dintre femeia care îți încălzește patul și femeia care iți încălzește sufletul.

Când îți vei întâlni dragostea, îți vei da seama că oricâte nopți ai petrece alături de femeia nepotrivită, nu o să se compare niciuna cu secundele petrecute alături de cea care știe, poate și își dorește să te completeze perfect, care îți simte inima și știe să aibă grijă de ea, dar îți vei da seama și de faptul că toate nopțile de căutări nu au fost în zadar.

Acestea au fost doar lecția ca tu să știi ce ți se potrivește cu adevărat. Să știi aprecia ceea ce merită cu adevărat, să știi să privești mai departe de fundurile și sânii siliconati la care visai dintotdeauna fără să-ți dai seama că te amăgeai singur ca un naiv ce erai.

Îți vei da seama ca nu o viață sexuală așa cum visai tu, este ceea ce ține strâns legată o relație. Într-adevăr, este importantă, dar nu este totul. Degeaba o faci să tresară ca o nebună dacă inima îi rămâne nemișcată de tine, iar într-un final va alege să plece căutând altceva.

Altceva care să o facă să tresară cu totul. Să simtă iubire, nu doar plăcere. să simtă cum sufletul îi plutește iar trupul îi vibrează, să scape de complexe și să își recapete încrederea pierdută, să se descopere pe ea ca o femeie puternica și stăpână pe orice situație.

Odată cu ea vei descoperi și vei învăța multe, vei învăța că iubirea schimbă vieți și vindecă suflete, iar o femeie iubită este o femeie care știe să ofere tot fără ca tu măcar să ceri ceva.

Tot ce tu nici măcar nu ai îndrăznit să visezi, clipe magice și de neuitat.

Pentru că femeia poate este naivă, poate este sensibilă uneori, dar nu este niciodată proastă. Ea știe să ofere totul atunci când simte că este iubită, înțeleasă și apreciată și o face al naibii de bine. Bine pentru ea, bine pentru tine și perfect pentru voi. Fără ca tu să mai simți nevoia să mai cauți, să mai încerci, să-ți mai dorești altceva…

- pexels photo 38870
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *