Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Semnele că ai o integritate slabă

CUPRINS

Mulți bărbați din ziua de astâzi și majoritatea persoanelor prezintă o integritate slabă. La ce mă refer?

La faptul că ajung să fie ușor manipulați, ațâțați, iși distrug ziua din nimicuri, nu prezintă putere, încredere în ei etc.

O integritate slabă este atunci când:

ÎNCERCI SĂ CONTROLEZI:

  1. TRECUT și/sau viitor: Mai exact mereu aduci în discuție trecutul tău, că vai uite ce am pățit, viața e nedreaptă cu mine, te victimizezi și te plângi. Nu încerci absolut deloc să îți iei lecțiile, greșeliile din trecut și te agâți încontinuu de el. În schimb, cu viitorul, încerci mereu să controlezi ceea ce nu poți controla: alte persoane și vremea. De ce ai încerca să faci asta? De ce vrei să anticipezi lucrurile? Nu ai de unde să știi ce se va întâmpla atâta timp cât nu ajungi acolo, nu acționezi.

2. Alte persoane sau vremea: Mulți bărbați caută mereu replica perfectă, ce să zică ca să nu o supere, să nu o deranjeze, din cauza că încearcă să să controleze persoanele din fața lor, să nu se întâmple ceea ce și-au imaginat ei (frica de respingere, perfecționismul). Nu ai de unde să știi și mai ales în momentul când ai început să te gândești ce să-i zici, ea te va simții că încerci să o impresionezi.

Acest aspect este vizibil mai ales în relații.

Când începi să devii gelos, posesiv, îți imaginezi lucruri care nu au legătură cu realitatea. Pur și simplu vrei să anticipezi în caz că persoana acea te înșeală sau te părăsește, dar tu nu realizezi că așa faci mai mult rău, nu bine.

EȘTI PREA SENSIBIL / RIGID:

Atunci când ești prea sensibil, te superi imediat, te enervezi imediat, ești recalcitrant, nu poate nimeni să-ți zică nimic, iar testele femilor te domină și la propriu și la figurat. Vei lua mereu părerea lumii ca atare și vei crede tot ce ți se zice.

Atunci când ești rigid, nu vei lăsa nimic să pătrundă în inima ta, vei deveni un robot, o stană de piatră. Nu vei zâmbii, nu vei fi expresiv, pur și simplu nu-ți trăiești viața din frică de a nu fi dezamăgit, rănit.

Nu vei mai lăsa o altă persoană să se apropie de tine și să-ți ofere iubire. Nu vei mai putea avea relații. Vei atrage mereu persoane la fel ca tine.

Din lucrurile spune mai sus vei fi mereu ușor de manipulat de către alte persoane fiindcă nu ai o integritate emoțională bine pusă la punct și fugi de tine, de ceea ce simți tu cu adevărat.

Vei fi foarte ușor de dominat de către femei, iar rolurile nu vor fi tu bărbat și ea femeia, vor fi invers. Ea va face ce vrea din tine, iar tu vei înghiții tot. Și ghice ce, o femeie nu va sta prea mult timp cu un bărbat slab.

Femeia dorește un bărbat puternic, încrezător care să știe să o conducă. Te vei întreba mereu de ce te lasă sau înșală femeile, de ce nu sunt atrase de tine, de ce nu te respectă etc.

Dacă te-ai regăsit în semnele de mai sus

  • începe să lași trecutul în spate, să-l accepți așa cum este, să înveți din greșeli și să-ți iei lecțiile
  • începe să nu mai controlezi viitorul, alte persoane și vremea, fă exact ceea ce simți și ce gândești
  • începe să lucrezi la integritatea emoțională, să nu lași părerea altor oameni să pătrundă în mintea ta, doar dacă este constructivă
  • începe să lucrezi la încrederea în tine
  • începe să lucrezi la stima de sine
  • puneți principii pe care să le respecți orice ar fi
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *