Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Cum să comunici cu o femeie?

CUPRINS

Această temă, cel puțin mie, mi se pare destul de interesantă: Cum să comunici cu o femeie?.

De ce?

Mulți bărbați în ziua de azi, încearcă să înțeleagă o femeie pe o cale total greșită. Mai exact, încearcă să o înțeleagă, să găsească o logică prin a o înțelege la nivel RAȚIONAL.

Acest lucru nu prea merge, din cauza că o femeie nu poate fii înțeleasă rațional, doar emoțional. Cât timp tu încerci să găsești o logică la „De ce se comportă așa?” la nivel rațional, vei înnebuni. Cel mai probabil vei ajunge la casa de nebuni cu o durere imensă de cap. Glumesc, într-o oarecare măsură.

În ziua de astâzi societatea încurajează ca femeile să fie cât mai emoționale. Acest lucru a produs ca ea să fie condusă prin emoții și cât mai prezentă în acel moment.

Femeile comunică emoțional

Femeile trăiesc în prezent și mereu emoția din momentul respectiv va domina. Vor căuta mereu să simtă emoții pozitive, să se simtă cât mai bine, iar dacă vor simții ceva negativ vor elimina acel obstacol.

În momentul când tu devii rațional cu o femeie, încerci să îi explici logic anumite lucruri, să o înțelegi logic, o vei băga pe un tărâm necunoscut care îi va creea emoții negative. Aceste energii negative o va face să se închidă și să devină reținută față de tine, să nu fie deloc receptivă la ceea ce spui.

Ca un exemplu:

În momentul când ea va încerca să te testeze, ea o face la nivel emoțional pentru a vedea dacă ești bărbat sau băiețel. Dacă tu nu vei comunica la nivel emoțional cu ea, te vei justifica, ataca, explica îi vei demonstra ei că:

  1. Comunici cu ea rațional (îi creezi energii negative)
  2. Ești un băiețel și nu un bărbat
  3. Nu ai o integritate emoțională bine pus la punct
  4. Nu ai încredere în tine

Dar atunci când te testează, reacționezi echilibrat emoțional, știi să comunici cu o femeie și ești conștient de ce o face, îi vei demonstra ei că:

  1. Ești un bărbat carismatic
  2. Ești integru și stabil emoțional
  3. Poate să aibă încredere și siguranță în tine
  4. Ești încrezător în tine

Noi ca bărbați ar trebui să învățăm să comunicăm mult mai mult emoțional cu o femeie, mult mai deschis. Societatea ne învață să fim foarte raționali, să nu ne arătăm deloc emoțiile, vulnerabilitatea. Acest lucru se observă în ziua de azi, cât de mult ne influențează.

Ce trebuie să faci ca să comunici cu o femeie?

Pentru a înțelege o femeie trebuie să-ți dezvolți mult mai mult partea emoțională și să devii echilibrat emoțional. Doar atunci vei înțelege mult mai bine subtilitatea cuvintelor ei și a comportamentului ei. Să înțelegi cu exactitate ce vrea să spună prin emoțiile ei.

Și nu, a fi vulnerabil nu înseamnă slăbiciune, înseamnă CURAJ.

Dacă vrei să știi cum funcționează mintea unei femei și să ajungi să ai o relație de succes, să știi să comunici cu ea EMOȚIONAL, te învit să citești aceste aspecte în cartea: Cum să menții o relație

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *