fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

De ce te-a înșelat?

CUPRINS

Să încercăm puțin să deslușim această întrebare

„De ce te-a înșelat partenera?”

Mulți bărbați cred că dacă o femeie îi înșeală sau îi părăsesc așa din senin, e automat vina femeii. Cum credeam și eu de altfel. Mereu vina persoanei din fața mea, dar niciodată vina mea.

Da, etic vorbind nu este bine să ajungi să înșeli. Este mult mai bine să spui persoanei respective că nu mai vrei absolut nimic și rămâi cu conștiința împăcată. Așa cum ar fi normal și integru de făcut. Dar acum nu vorbim de asta, vorbim de ce ajunge o femeie să înșele un bărbat.

Tactica asta cu aruncarea vinei asupra persoanei din fața ta, să o judeci, să o jignești, este doar un mecanism prin care îți arunci nervii, frustrările și supărările pe ea. E doar modalitatea ta de a scăpa de acele emoții care crezi tu că nu sunt ok pentru tine. Este doar o modalitate de a-ți astupa acea rană emoțională. De a fugi de tine.

O mică analiză

Dar de ce te uiți la ceea ce a făcut acea persoană și nu te uiți la tine?

De ce nu te analizezi pe tine?

De ce îți irosești energia inutil prin a face lucrurile acestea?

După părerea mea, nu are niciun rost să irosesc energia aiurea și e mult mai bine să o direcționez spre a mă analiza pe mine să-mi dau seama de ce s-a ajuns în acel punct.

Adevărul de ce te-a înselat

Acum intrăm și mai adânc în informații. O femeie o să-ți ofere diferite motive atunci când te-a înșelat sau s-a despărțit de tine. Dar ele sunt doar de fațadă. Adevăratul motiv din spate este LIPSA ATRACȚIEI și că NU TE MAI CONSIDERĂ BĂRBAT.

Tu pe parcursul relației, ai făcut anumite greșeli precum:

 1. ai fost altcineva la început, iar cu timpul ți-ai arătat adevărata față DE BĂRBAT slab și super grijuliu
 2. i-ai picat toate testele pe care ți le-a oferit
 3. a văzut că nu faci nimic cu viața ta
 4. a văzut că nu ai o misiune, un scop ca bărbat
 5. a văzut că stai în zona de confort și nu ești curajos

Și multe altele. De acea zic, că mai bine analizez ce greșeli am făcut și să le îmbunătățesc, decât să o judec și jignesc. Nu mă diferențiază cu nimic de restul bărbaților dacă fac asta. Cu atât mai mult, mă distrug singur.

Ce trebuie să faci dacă partenera te-a înselat?

Dacă asta a simțit, este strict problema ei. A fost decizia ei. Nu sunt responsabil pentru asta. Sunt responsabil de felul cum reacționez eu. Sunt responsabil doar de mine.

Sunt responsabil să încep să văd cum mă pot îmbunătăți, cum pot să fac ca data viitoare să fie mult mai bine. Să mențin atracția, să fiu BĂRBAT.

Am fost și eu în impostaza aceasta, mult timp. De sfărșeam în același rezultat mereu și mereu. Niciodată nu mă analizam pe mine, aruncam vine pe cealaltă persoană, aruncam cu venin. Dar după ani de zile, m-am oprit și m-am uitat mai atent. Mi-am zis: „Nu este ok. Mereu se întâmplă același final. Cum naiba?”. Și am început să investesc în mine să mă dezvolt ca bărbat.

Poate crezi că spun totul din povești, dar eu vorbesc din proprie experiență pe care care am trăit-o pe propria piele.

Începe să muncești la:

 • încrederea de sine, stima de sine
 • iubirea de sine
 • masculinitatea ta
 • să înțelegi mintea unei femei
 • principiile și valorile tale
 • rănile emoționale
 • game-ul tău

Stai, stai…

Știu că te doare sufletul și parcă ți se smulge inima din piept. Fiindcă tu ți-ai oferit iubirea, dragostea, sufletul pe tavă. Știu că e dureros.. știu. Te-ai arătat vulnerabil, iar ea a avut curajul să te înșele, dar așa este femeia. Caută mereu bărbatul cel mai valoros și cel mai puternic.

Femeia caută bărbatul cel mai puternic ca notă pe scara socială, financiară, fizic și psihic.

Asta este în geneticul ei, așa este ea. Nu ai cum să controlezi asta sau să schimbi asta.

E destul de dureros fiindcă tu aveai o anumită credință în cap, iar eu acum vin și dau cu tine de pământ când zic aceste lucruri. Crede-mă că-ți înțteleg acea durere. Am trăit-o de multe ori pe propria piele până să învăt ceea ce îți spun eu acum.

Aveam nopți când nu puteam să dorm și pur și simplu plângeam de durere, mă întrebam mereu De ce? Ce am făcut?

Dar capul sus că sunt acum lângă tine acum. Sunt aici să te învăț cum să nu mai ajungi acolo, iar dacă ajungi cum să gestionezi aceste lucruri.

De ce m-a inselat partenera din propria experiență

Pentru a înțelege și mai bine, vreau să-ți povestesc propria mea experiență. Era primăvara, și întâlnisem o fată după care m-am îndrăgostit destul de mult. Eram un băiat foarte bun pe atunci. Făceam cadouri scumpe, ofeream toată iubirea, mereu să fiu lângă ea oricând și la orice oră…. O iubeam din tot sufletul.

Îmi bazam fericirea pe ea. Pe prezența ei. Pe cum se simte ea. Dacă ea era fericită și eu eram.

Până când au început semnele că o să mă părăsească, că a întâlnit pe altcineva.

Eu începusem să devin foarte gelos, foarte posesiv, dramatic, deloc masculin.

Și am început să o urmăresc pentru a afla adevărul. Nu îți recomand !!! Să nu faci asta niciodată !!

Cu toată iubirea pe care i-am arătat-o, i-o purtam și o arătam… am prins-o cu altul în mașină în timp ce…. Nu mai are importață, dar vreau să vezi că îți înțeleg durerea și am trecut prin aceste lucruri.

Concluzie

Poate o să mai trec, nu are importanță, dar acum știu ce trebuie să fac, cum să fac.

Dacă vrei să afli secretul bărbaților care au succes cu femeile, cât și în viață, atunci îți recomand să intri AICI.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *