Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Cât de ușor e să găsești subiecte de discuție cu o fată?

CUPRINS

De-a lungul acestor ani, am observat foarte mult că bărbații nu știu ce să discute cu o fată. Nu știu ce subiecte de discuție să aibă cu aceea fată.

Când spun asta mă refer la acele conversații de bază care nu au nici o treabă cu cunoașterea respective fete. La acele conversații cu întrebări despre scoală, muncă, la ce facultate ești, ce școală ești etc.

Și mereu i-am întrebat pe bărbații respectivi, chiar te interesează aceste lucruri sau le spui de complezență?

Bineînțeles, că răspunsul a fost ce-l de al doilea cu adăugarea: Nu știu ce să vorbesc cu ea. Nu știu ce subiecte de discuție să abordez


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite cu subiecte de discuție de TOP! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Da, înțeleg acest aspect, fiindcă în momentele de genul acela se mai ridică și anumite frici la suprafată, ca de exemplu frica de a nu o pierde sau de a nu fi respins.

Dar acum vom aborda întebări de cunoaștere pentru o fată. Ce subiecte de discuție să ai cu acea fată?

Ice-breakers subiecte de discuție cu o fata: Cum sa începi o conversație cu o fată

 

În primul rând, hai să abordăm puțin subiectul de cum să începi o conversație cu ea, fiindcă și acest aspect este important până la a avea întrebări de cunoaștere.

Vezi aici Și articol despre cum să te bagi în seamă.

Nu o să intru în detaliu, fiindcă cel mai indicat ar fi să intri la secțiunea Materiale gratuite – BarbatulSuperior de pe acest site, și vei observa că în respectiva secțiune ai mai multe materiale gratuite.

Printre care se regăsește și e-book-ul CUM SĂ NU-ȚI IEI SEEN a.k.a. CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE CU O FATĂ.

Îți ofer acolo toate detaliile în amănunt pentru a pune această bază în vederea masculinității tale.

 

Subiecte de Discuție: Ce întrebări să pui pentru a le face să se deschidă în fața ta

 

Până să-ți ofer anumite întrebări de cunoaștere, subiecte de discuție cu acea fată vreau să punctez un lucru:

Anume, că, e nevoie să lucrezi la masculinitatea ta. Energia ta masculină. Încrederea ta de sine și stima de sine.

De ce? Deoarece o femeie pentru a se deschide față de tine va fi nevoie să simtă încredere și siguranță prin atitudinea pe care o ai ca bărbat. Să inspiri din postură, voce, tonalitatea faptul că ai încredere în tine, ești masculin și îi oferi protecția ta.

Dacă acea fată nu simte aceste lucruri, poți să-i adresezi ei orice întrebare, fiindcă nu se va deschide emoțional și îți va răspunde doar din politețe pentru a nu te deranja pe tine adevărul.

Din nou, cum să devii încrezător este un material gratuit tot la secțiunea de MATERIALE GRATUITE. Accesează-l și începe să lucrezi la acest aspect.

 

Revenind..

 

La discuția ce subiecte de discuție să abordezi pentru a se deschide în fața ta. După ce ai bifat ceea ce am spus mai sus, va fi mult mai ușor să îi pui întrebări de care ești interesat. Care chiar vrei să afli lucruri despre ea și cum gândește.

 


Vrei să vezi care sunt principalele răni emoționale pe care poți să le lucrezi? Completează quiz-ul: https://barbatulsuperior.ro/quiz/ 🗣️


Ca de exemplu:

 • Ce pasiuni are?
 • Cum se vede peste 5 ani?
 • Ce planuri are în prezent, dar în viitor?
 • Cum vede ea bărbații din ziua de astăzi?
 • Ce te inspiră cel mai mult?
 • Ce persoană te consideri tu?
 • Cum te vezi pe tine?

Acestea sunt subiecte de discutie, mai mărunte, care încep să deschidă procesul de cunoaștere și să avansezi în discuții mai deep. Un bun exemplu, este cel de mai jos.

subiecte de discuție

Oricum, nu este neapărat să te iei după mine și ce întrebări pun eu, eu îți voi da exemple, dar te voi învăța la final cum să faci pentru a crea propriile întrebări.

Ce subiecte de discuție să abordezi în funcție de distanța

 

Așa cum am spus mai sus, va trebui ca în prima fază să abordezi subiecte cât mai ușoare și nu prea intime, persoanle. De ce? Fiindcă îi vei trezii anumite emoții negative în femeia respectivă de „te grăbești”/ „Nu crezi că vrei să știi cam multe?” etc.

E nevoie să începi ușor precum pașii de copii acele subiecte de discuție.

Să fie întrebări cât mai light precum pasiunile ei, viitorul ei, percepția ei, direcția etc. Lucruri care nu sunt mult prea personale.

 

Subiecte de discuție cu o fată prin mesaje

 

În funcție de timpul și energia investită vei avea anumite nivele prin care vei trece.

De la subiecte ușoare, până la subiecte foarte intime.

În mediul online, eu obișnuiesc să încep cu acele întebări de mai sus și să cresc gradul de cunoaștere.

subiecte de discuție

Încep de la pasiuni, ce o atrage la bărbați, glume, hihihaha până la întrebări care va necesita mai multă investiție din partea ei și mai personale.

Ca de exemplu:

 

Cu ce se ocupă?

întrebări pentru fete

Până la avea subiecte mai intime, legate de sexualitatea ei:

subiecte de discuție

și tot mai intime și mai intime, asta dacă nu ai posibilitatea de a ieși cu ea în oraș fix în acea zi sau următoarele zile.

subiecte de discuție

 


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Subiecte de discuție de abordat la prima întâlnire

 

După ce ai cunoscut-o mai bine pe acea fată în mediul online, vei face pasul de a o invita în oraș pentru a o cunoaște mai bine. De ce? Fiindcă dacă îți dorești mai mult, asta este nevoie și nu stai să bați câmpii.

La prima întâlnire poți pune aceleași întrebări pe care le-ai adresat și în mediul online, deoarece multă lume este „tare-n gură” în mediul online, dar face2face știm amândoi că mulți se schimbă.

Aș vei vedea dacă răspunde sincer sau doar minte. Este evazivă? Se deschide sau nu se deschide?

Observi aceste aspecte.

Te gândești că începi aproape de la 0 și escaladezi din nou ușor, pași de bebeluș.

Până ajungi la subiecte sexuale, intime plus atingerile tale.

 

Dar…

 

Fii atent că anumite femei vor anula întâlnirea în ultimul moment. Uite ce să faci atunci când anulează întâlnire.

 

Subiecte de abordat la întâlniri ulterioare

 

La întâlnire ulterioare poți deja să nu te mai gândești la aceste aspecte și să vorbești sau să întrebi absolut orice, deoarece deja ai un confort cu acea femeie și siguranța, încrederea creată.

Întreab-o:

 • Cele mai mari frici ale ei
 • Ce relație are cu părinții ei
 • Care sunt cele mai mari dorințe ale ei
 • Mancarea favorită
 • Băutura favorită
 • O amintire foarte frumoasă
 • Cele mai mari fetishuri
 • Poziția favorita

Iar exemplele pot continua, fiindcă depinde de la persoană la persoană ceea ce vrea să cunoască. De aceea, ceea ce întrebi și vei să afli, să te intereseze.

Subiecte de discutie cu iubita ta

 

Și am ajuns la nivelul în care v-a trebui să abordezi și acest subiect, asta în cazul în care îți dorești o relație. Într-o relație lucrurile se vor schimba fiindcă deja vă cunoașteți pasiunișe, ce vă place, cum sunteți și vor intra subiecte mult mai adânci.

Ceea ce recomand eu aici este să vorbești liber și să nu te gândești să întrebi ceva anume. Ești într-o relație cu persoana respectivă sa fiți 100% voi, fără măști, rețineri sau alte lucruri de genul acesta.

Vorbește despre orice cu ea, doar să nu uiți de misiunea ta ca bărbat, limitele cu ea și respectul. 3 lucruri de bază pentru a ține acea relație la un nivel de atracție decent !

Mai exact, atât de liber: AICI

 

Concluzie

 

Am spus că am să-ți ofer un exercițiu pentru întrebări, pentru a nu sta să te gândești ce să întrebi.

Vreau doar ca fiecare întrebare de a ta de acum încolo să nu fie de genul: Ți-a plăcut la film? Ți-a plăcut mâncarea? Ți se pare că îmi stă bine?

Și alte exemple de întrebări ÎNCHISE. Acestea sunt întrebări închise ce te vor duce mereu în gol și nu vei mai știi ce să faci, ce să zici.

Vreau de acum să pui întrebări deschise: Cum ți s-a părut filmul? Cum ți se pare mâncarea? Cum ți se pare că-mi stă?


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

8 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *