Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Cum îți dai seama ce tip de bărbați admiră

CUPRINS

Îți place de ea și ai vrea să știi dacă ai o șansă. Cu toate acestea, parcă nu te trage inima să îi spui direct ce simți. Dacă te refuză?

Orgoliul tău și stima de sine ar avea de suferit. Plus că, parcă nu ți-ar conveni să afle și alții că ai fost respins. Mai ales persoanele cărora ea le poate povesti. Totuși, o vrei, știi sigur asta. Singura soluție ar fi să îți dai seama ce tip de bărbați admiră astfel încât să vezi dacă te încadrezi în tipar. Și, mai apoi, poate poți face primul pas. Ai mai reduce din șansele unui eșec.

Uite de unde să începi și cum să îți dai seama dacă ai o șansă cu ea.

Cum afli tiparul bărbaților pe care îi place

Fiecare femeie are un tipar. Nu este un lucru bătut în cuie dar, în majoritatea situațiilor, atât noi, bărbații, cât și ele, avem un model anume pe care îl admirăm. Și care ne atrage atenția mai repede și mai ușor. Cu acest tipar am ieși în oraș și poate am clădi și o relație de lungă durată.

Cum afli care este tipul ei de bărbat ideal? Sau, mai bine spus, cum afli cum gândește o femeie?

Acum e ușor să faci asta. Poți începe prin a urmări pofilele ei de social media. De la poze, la postări și aprecierile pe care le lasă pe alte profile. Totul îți va spune ce așteptări are ea de la sexul opus.

Ce îi place să facă în timpul liber, care sunt oamenii cu care iese în oraș și ce pasiuni are. Poți afla ce relații a avut în trecut și să urmărești și pofilele acelor bărbați. Așa vei vedea ce a apreciat la momentul respectiv, de la aspect și până la personalitate. Totul îți este la un click distanță.

Apoi, dacă cumva aveți prieteni comuni, îți va fi și mai ușor. Apelezi la munca din teren și, mai mult, ai un spion în spatele liniilor inamice.

Nu uita să o analizezi și pe ea. Fii atent la toate detaliile. Observă cum se îmbracă, unde iese la masă sau la ce tip de evenimente participă. În felul acesta poți crea un adevărat portret-robot.

O mică mențiune: nu fă din asta o obsesie pentru că s-ar putea să devină problematic. Scopul tău este să ajungi să îi spui ce simți, nu să o urmărești pe ascuns.

De ce nu e întotdeauna relevant tiparul bărbatului preferat

Poate a avut relații toxice. Poate s-a săturat să treacă din decepții în decepții cu un anume tipar de bărbați. Sau, poate tiparul a fost folosit în relații de scurtă durată, din pură distracție. Ea poate avea așteptări diferite de la bărbatul cu care își dorește o relație serioasă, de lungă durată. De cele mai multe ori între o distracție și o dragoste pătimașă este o diferență destul de mare.

Așadar, e important să nu încerci să te schimbi foarte mult. Fii natural și încrezător. Sigur, dacă observi că este elegantă și apreciază seriozitatea, atunci poți să înțelegi cam cum ar trebui să te porți sau să te îmbraci pentru a te face remarcat.

Cu siguranță vei impresiona mereu cu un stil relaxat dar încrezător. Un umor bine echilibrat și eleganță în gesturi. Important va fi să ai o capacitate de adaptare rapidă. Să găsești discuții amuzante plecând de la pasiuni comune. Să îi faci pe plac atunci când e cazul sau să o contrazici pentru a menține un grad de tensiune între voi. Pentru dezvoltarea ta, recomand să citești constant sfaturi pentru bărbați de succes

Oricum, încă de la primele interacțiuni pe care le vei avea cu ea poți înțelege dacă ai o șansă adevărată. Dragostea cu forța nu este posibilă și dacă nu vezi niciun semn de interes din partea ei, mai bine abandonezi. Vor exista și alte șanse, plus că, așa cum știi deja, are balta pește.

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *