despre mine

Miumin Muammer

Acum doi ani s-a produs o schimbare uriașă la mine, în urma unei traume emoționale, am decis să mă schimb și să devin un bărbat, să nu mai fiu băiețulul acela timid / rușinos / introvertit căruia îi era frică să spună ceea ce gândește și ceea ce simte.

Bineînțeles, că în viața oricărui bărbat (nu generalizez, dar cam așa e), ajunge să sufere din cauza unei femei și să înceapă drumul către maturizarea lui. Ceea ce s-a întamplat și la mine, trecând printr-o serie de suferințe, am ajuns să fiu într-un ciclu vicios și repetat, aruncând gunoiul din interiorul meu pe cei din jur, dar fără să mă uit la mine, la ceea ce sunt și reprezint eu.

Keep your eyes on the stars and your feet on the ground.

Theodore Roosevelt

Eram genul de băietel care, daca îl puneai într-un colț acolo stătea, nu se mișca și nu se clintea. Nu-mi placea să ies în evidență, mereu să fiu în spate și cu capul jos.

Până într-o vară, când am decis că e vina mea, că eu sunt singur de vină pentru toate ce mi se întâmplă, pentru mentalitatea / gândirea și percepția mea, unde aveam o gândire de copil. Așa că, am decis să caut și să investesc ultimii mei bani într-un curs de dezvoltare personală. Acest lucru a produs un șoc, deoarece ceea ce vedeam că face fondatorul și prezenta despre ceea ce însemni ca bărbat nu era deloc credibil pentru mine.

Că e posibil să simți femeia, să te conectezi cu ea, să poți să fi integru și autentic așa de ușor, bineînțeles că am fost reticient la inceput punându-mi întrebări, cum de altfel mintea umană e construită așa, să te apare de ”moarte”. Am studiat din umbră și am continuat să fiu reticient pană în momentul când, fondatorul a anunțat că organizează un workshop și poate să vină oricine cu intrare liberă. Fiind puțin șceptic, dar cum romanul din ziua de azi ”ce e moca, merge”, nu am mai stat pe gânduri și imediat am intrat în această întâlnire.

Când am ajuns acolo, până la finalul workshop-ului, toate gândurile negative despre acest curs, mi s-au spulberat, fiindcă acel omușor transmitea cu atâta încredere și atâta savoare despre ceea ce face, am zis că o să cumpăr orice ar fii acest curs.

Timp de 2 luni de zile am stat și am studiat, punând în practică tot ceea ce învatam acolo, iar rezultatele au inceput să apară. Mentalitatea mea în sfârșit a început să se schimbe, să înțeleg mai bine femeile, să spun sincer ceea ce vreau să zic fără vreo frică sau anxietate.

Dupa 6 de luni de zile, deja eram altcineva, eram cu totul o altă persoană, și multumeam tuturor experiențelor mele din trecut, le mulțumeam din suflet, că altfel fară acele persoane nu ajungeam unde sunt acum.

Ceea ce aveam inainte – teama de refuz, teama de singurătate, teama de eșec, teama de mediocritate, dispareau puțin câte puțin, cum puneam totul în practică.

În prezent, am ajuns la cu totul alt nivel și frecvență, și vreau ca prin această carte și alți ”barbati” să inteleagă că femeile vor un bărbat, care să le ofere siguranță, încredere, conexiune și să stie să aibă o inteligență emoțională calibrată (autocontrol), o gândire masculină.

Am ajuns să fac acest lucru din pasiune, această dezvoltare personală. Să o ofer oamenilor, în special bărbaților din inimă. suflet, să iasă din zona de confort.

Să înceapă să acționeze, să adere la vise mărețe, la scopuri mărețe. Să nu mai aibă frică sau teamă că nu vor reușii.

Să formeze relații de succes, sănătoase pline de iubire, dragoste, respect.

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.