fbpx

Cine este Miumin Muammer?

Acum doi ani s-a produs o schimbare uriașă la mine, în urma unei traume emoționale.

Am decis să mă schimb și să mă comport ca un bărbat, să nu mai fiu băiețulul acela timid, rușinos și introvertit, căruia îi era frică să spună ceea ce gândește și ceea ce simte.

Bineînțeles, că în viața oricărui bărbat – nu generalizez, dar cam așa este – acesta ajunge să sufere din cauza unei femei. Astfel, începe drumul către maturizarea lui.

Ceea ce s-a întâmplat și în cazul meu, trecând printr-o serie de suferințe.

Am ajuns să fiu prins într-un cerc vicios, aruncând gunoiul din interiorul meu pe cei din jur. Fără să mă uit la mine, la ceea ce sunt sau reprezint eu.

Keep your eyes on the stars and your feet on the ground.

Masculul Alpha - secretele masculului alpha

Eram genul de băiețel, pe care dacă îl puneai într-un colț, acolo stătea.

Acel băiețel timid, care nu se mișca și nu se clintea. Nu-mi plăcea să ies în evidență, eram mereu pios și cu capul plecat.

Până într-o vară, când am decis că este vina mea.

Am concluzionat, că eu sunt singurul vinovat pentru tot ceea ce mi se întâmplă, pentru gândirea puerilă, mentalitatea și percepția mea. Așa că, am decis să caut și să investesc ultimii mei bani, într-un curs de dezvoltare
personală.

Acest lucru a produs un șoc, întrucât felul în care se comporta și cum prezenta fondatorul cursului ideea despre ce înseamnă să fii bărbat, nu era deloc credibil pentru mine.

Niciodată nu am crezut, că este posibil să simți femeia, să te conectezi cu ea, să poți să fii integru și autentic cu mare ușurință.

Bineînțeles, că am fost reticent la început punându-mi întrebări, cum de mintea umană este construită în așa fel, să te apere de ”moarte”. Am studiat din umbră și am continuat să fiu reticent.

Am așteptat până în momentul când, fondatorul a anunțat că organizează un workshop și poate să participe oricine, evenimentul fiind cu intrare liberă.

Încă aveam semne de întrebare, însă având în vedere că era o resursă gratuită, nu am mai stat pe gânduri și imediat am m-am înscris la această întâlnire.

După ce am ajuns acolo și până la finalul workshopului, toate gândurile încărcate de scepticism despre acest curs, mi s-au spulberat.

Încrederea și fervoarea cu care trasmitea acest om ceea ce face m-au convins. Astfel, am zis că o voi cumpăra orice ar fi acest curs.

Timp de 2 luni de zile am stat și am studiat, punând în practică tot ceea ce învățam acolo, iar rezultatele au început să apară. În sfârșit, mentalitatea mea a început să se schimbe, să înțeleg mai bine femeile, să exprim sincer ceea ce îmi doresc, fără vreo frică sau anxietate.

După 6 de luni de zile, deja eram altcineva.

Mă transformam într-o cu totul altă persoană. Din acel moment, le mulțumeam tuturor experiențelor mele din trecut, le mulțumeam din suflet, pentru că fără acele eveniemnte nu ajungeam unde sunt acum.

Ceea ce experimentasem înainte – teama de refuz, teama de singurătate, teama de eșec, teama de mediocritate – dispăreau puțin câte puțin, atunci când puneam totul în practică. În prezent, am ajuns la alt nivel și frecvență.

Privind retrospectiv, îmi doresc ca prin această carte să-i ajut pe ”bărbați” să înțeleagă ce caută femeile.

Iar femeile caută un bărbat, care să le ofere siguranță, încredere, conexiune și să aibă o inteligență emoțională calibrată (autocontrol), o gândire masculină.

ACREDITĂRI

wingwave-MiuminMuammer

WINGWAVE COACHING®

Wingwave coaching are o bază solidă de emoții și convingeri pentru succesul clientului, inclusiv creșterea creativității, imbunatățirea încrederii și a carismei personale.

Sunt acreditat ca COACH WINGWAVE și putem elibera anumite traume, răni emoționale din prezent.

ACCESSBARS-MiuminMuammer

Access Consciousness®

Access Consciousness reprezintă un sistem complex de instrumente, procese și metode care te ajută să devii conştient în toate aspectele vieţii, să îți îmbunătățești viața.

 

Access Bars şi Procesele de Corp Access Consciousness facilitează eliberarea inconştientă a limitărilor și a suferinţelor blocate în corp. Prin aceste tehnici, vei câștiga lejeritate în viața de zi cu zi și vei restabili comuniunea cu corpul tău.

Odată stabilită această legătură, procesele de degenerare celulară vor fi oprite și inversate, mijlocindu-se astfel vindecarea.