fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Vin sărbătorile, cum te simți?

CUPRINS

Se apropie sărbătorile cât de curând, iar foarte multe emoții ies la suprafață. În special, în acest caz, frica de singurătate este primordială.

Apoi apare frica că nu o să ai pe nimeni, că nu meriți să fii iubit sau chiar invidia și gelozia pe prietenii tăi că au relație.

De unde știu asta?

Îți vorbesc din propria experiență și așa a fost mereu. Am fost în aceași situație cu același cumul de emoții. De fiecare dată când se apropia Crăciunul sau Revelionul, mă luau stări de anxietate sau chiar intram în depresie.

Îmi aduc aminte, chiar acum 4 ani de zile cum am început să plâng și să fiu trist din cauza că eram singur. Vedeam toți prietenii din acel moment cum erau cu iubitele lor sau poate cu câte o fată, iar eu singur.

Automat ce vedeam asta, mă lua un cumul de emoții destul de puternice. La mine se manifestă frica de singurătate și că nu sunt suficient de bun.

Mă întrebam înconștient: De ce nu am iubită? De ce nu sunt cu nimeni? De ce nu mă simt iubit? De ce mă simt singur?

Mă crezi acum?

Asta s-a întâmplat foarte mulți ani. Eu ți-am povestit dintr-un singur an, dar vreau să-ți ofer perspectiva mea și să înveți din greșelile mele.

De aceea vreau cu ocazia asta, vreau să fii conștient de aceste sentimente, emoții care ies la suprafață. Aceste lucruri vin din golurile tale interioare, faptul că nu îți oferi iubire de sine.

Vreau cu ocazia asta să începi să muncești cu tine și să-ți oferi iubire de sine. Este destul de important să începi să te pui pe primul loc, deoarece tu ești cea mai importantă persoană.

Nu te mai gândii la asta

Începe să investești în tine. Nu te mai gândii că nu ai relație, nu te mai gândii că ești singur sau de ce ești singur, vreau să începi să te gândești la „Cum să evoluez?”.

Ca bărbat e nevoie să știi, că în societatea din ziua de astăzi, ca bărbat dacă nu oferi valoare unei femei în viața ei, nu ai ce să cauți acolo. Tu ca bărbat, dacă nu acționezi nu o să ai rezultate.

Femeile au din belșug bărbați, din cauza ca majoritatea sunt mai nice guy. Ei le oferă validare din belșug. Nu trebuie să facă nimic, dar în schimb tu ca bărbat nu ești căutat de femei.

Cât timp stai în noroiul acela și îți place, nu vei avea niciodată ceea ce îți dorești. Nu vei atinge visele, dorințele pe care ți le dorești.

Automat nu vei avea acea relație pe care ți-o dorești.

Ridică-te din noroi

Aceasta este societatea în ziua de astăzi, nu ai ce să faci. Dacă ai încerca să fii opus de ceea ce îți spun, vei încerca să te opui curentului. Vrei tu să înoți impotriva lui, dar vei sfârșii în depresie, suferință.

Tu ca bărbat prezinți interes și atracție, atâta timp cât oferi valoare. Atâta timp cât ai o misiune, scop și ai o viziune uriașă față de viața ta.

Ca de exemplu la mine, până acum 4 ani eu nu aveam un scop, nu aveam niciun obiectiv. Pe lângă acest aspect eram și un nice guy care era foarte feminin. Cum prezinți tu interes prin acest lucru?

Cel mai mare pilon de atracție la o femeie care o și excită mental, este un bărbat cu o misiune.

Una este ca un bărbat să vorbească așa: Bine, am fost la munca, acum acasă.

Si un alt bărbat să vorbească: A fost o zi genială, chiar am muncit la pasiunea mea, ma simt extraordinar.

Vezi diferența? O simți?

De unde vin acele emoții, goluri?

De aceea este important să rezolvi acele goluri interioare care ies de sărbători. Aceste goluri sunt din copilăria noastră, de la părinții noștri. Pe parcursul copilăriei tale ai format anumite traume care au rămas stocate în subconștientul tău.

De aceea, dacă îți este frică de singurătate, vei atrage singurătatea. Dacă îți este frică să fii respins, vei fi respins.

Contează enorm să rezolvi interiorul și ceea ce ai în subconștientul tău, deoarece vei atrage fix ceea ce se află acolo. Poate tu nu ești conștient, dar cum te simți în interior așa va arăta și exteriorul.

Ai foarte multe emoții reprimate? Acestea te vor influența în acțiunile tale pe viitorul, în mindset-ul tău.

Ce fac aceste goluri?

Aceste goluri te vor trage în jos de fiecare dată atunci când vrei să evoluezi. Deoarece noi nu suntem învățați să lucrăm pe partea emoțională. Peste tot, chiar și la școală, ne învață mereu să ne antrenăm raționalul.

Nu ne invață să facem muncă cu interiorul nostru, deoarece atragi ceea ce ai în interior. Ai credințe limitative, ai convingeri îndroctinate care îți influențează starea și acțiunile, nu te lasă să fii tu.

Concluzie

Cât timp tu nu muncești la tine ca bărbat, vei fi un bărbat plictisitor care va omorî atracția unei femei. Cât timp ești un bărbat care muncește la el și evoluează, vei fi un bărbat atractiv.

De aceea pentru aceste goluri interioare și cum te simți de sărbători, îți recomand să intri în programul pe care l-am creat THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD. Rezolvi toate fricile, temerile, golurile interioare și îți oferi iubire de sine.

Cu ocazia asta îți ofer și un cadou, o reducere de 50%, un cupon: barbatulsuperior50

Hai să începem, acționează.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *