fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Cum să îmi fac iubită de Crăciun ?

CUPRINS

Se apropie Crăciunul, iar noi, oamenii ne dorim din ce în ce mai mult o porție de conexiune, iubire, căldură. Vine sărbatoarea anului și iarăși te găsește singur așteptând cu nerăbdare să împarți cu cineva clipele astea frumoase. Așa că, cum să îmi fac iubită de Crăciun?

Vrei să-ți spun ceva?

O să ai ocazia să le petreci cu o tipă mișto, o să învaț cum. O să ai parte de cele mai faine experiențe împreună cu ea, o să mergeți la cumpărături împreună, o să vă vizitați familiile așa cum se face, ve-ți petrece seara de Crăciun împreuna așa cum ți-ai dorit mereu.

Mie mereu mi-a plăcut să petrec Crăciunul cu cineva drag, ori cu iubita, ori cu familia. Sunt sigur că orice om de pe planeta asta are aceeași dorință.

Dorința ta de Crăciun se poate îndeplini dacă urmărești pașii pe care te pun să-i faci..

Dorința ta de Crăciun se poate îndeplini dacă urmărești pașii pe care te pun să-i faci

Deci fii atent, este atât de simplu să găsești pe cineva cu care să-ți petreci Crăciunul încât nu o să-ți vină să crezi!

Dragul meu, pentru început trebuie să fii tu fericit! Da , ai auzit bine! Vreau să iei acum o listă și să te apuci să scrii lucrurile care te mulțumesc, lucrurile pe care la apreciezi în viața ta și te fac fericit aproape zilnic.

Când zic asta nu mă refer la lucruri mari, la cele mici: „am văzut un film frumos” ; „am râs cu prietenul meu” ; „ bunica mi-a gătit mâncare favorită” ; ș.a.m.d

Acum, după ce ai făcut o listă cu lucrurile care ți-au plăcut în ultima săptămână, vreau să te așezi confortabil într-un spațiu cât mai plăcut ție, vreau să închizi ochii și să aduci in fața minții tale bucuriile astea, vreau să le pui în față, așa cum îti vin ție, pe rând, ori ți-a venit în minte doar una, nu contează…

Și vreau să-ți aduci atenția în zona pieptului și să cauți în tine fericirea si aprecierea pentru lucurul ala și vreau să simți..

Exersează și nu grăbi dacă nu îți iese, e ok. E ok doar faptul că ți-ai adus aminte ce te-a facut fericit și ai scris pe foaie.

Âsta este exercițiul recunoștinței.

Vezi tu, noi uităm să fim fericiți și împliniți înainte de toate. Femeile simt când ești fericit sau nefericit, femeile simt când nu te simți bine cu viata ta sau te simți. De ce ar vrea cineva ( nu neaapărat o femeie) să petreacă Crăciunul cu cineva care nu se simte bine cu el însuși.

Cu cât te simți tu mai bine cu atât femeia va veni la tine natural..

În ce sens va veni iubita de Crăciun?

Atuni când acționezi dintr-o stare de „needy”, de disperare, fata simte. Și cine și-ar dori o persoana care e disperata? Nimeni, e ceva ciudat la el nu? De ce tot mă agasează? Ce tot caută la mine? Vreau să-ți imaginezi o secundă cum ar fi să te agaseze pe tine o persoană de același sex? Imaginează-ți te rog reacția ta emoțională…

Exact asta simt și ele. Simt că nu ești mulțumit, vii doar să fuți și tu ceva, vii doar să combini și tu ceva, asa pe ultima sută, ca ești vai de capul tău și doar asta te face să te simți bine. Înțelegi?

Totul pleacă de la starea ta emoțională, degeaba încerci să folosești 359 de tehnici de agățat pentru ca nu va funcționa, sau dacă ești un actor bun, va funcționa, dar până când?

Și până la urmă, ce contează mai mult, să fii cu adevărat împlinit sau doar să-ți satisfaci nevoia viscerală dintr-o zonă de disperare și nevoie maximă, de care, daca te privești obiectiv îți e scârbă și ție?

Cum să îmi fac iubită de Crăciun?

Așa că, e același răspuns..

N-am să-ți vând minciuni ca să te fac mai fericit pe moment. Totul e la tine..

Fii tu fericit mai întâi, exercițiul pe care ți l-am dat e unul foarte bun care te ajută să-i reamintești constant corpului și minții tale cât de mișto e viața ta deja!

Meditația mai e un exercițiu bun..

După ce o să te simți cu adevărat fericit nu o să mai simți nevoia aia viscerală de disperare de a găsi pe cineva. O să fii într-o stare mentală de abundență în care tipa își va dori să ia parte!

Orice iubita își dorește chestia asta..

E clar și adevărat ca noi ne dorim să fie a noastră, să ne bucurăm de ea și să-i oferim tot, sa fie lângă noi și să îi dăm tot ce avem că așa ne place nouă, frate.. să fie ea bine.

Dar ea vrea mai întâi să vadă dacă poți să te descurci și singur, vrea mai întâi să vadă ca ești fericit și împlinit așa cum ești tu în momentul ăstă.

Crede-mă pe cuvânt ca ea își dorește ca tu să ai toate resursele necesare, să fii abundent și de acolo, din abundența ta, din „regatul tău” să-i oferi și ei o porție.

Ea nu vrea tot ce ai tu, ea vrea o parte din bucățica ta de rai. Iar dacă tu nu ai încă RAIUL vieții tale, ea va fugi, pentru că își dorește siguranță. Și când spun siguranță mă refer la faptul ca vrea să simtă abundența de care dispui.

Pâi cum să vină la tine dacă tu ești nefericit, dacă tu trăiești căutând entuziasm și fericire în lucruri de moment, nu ești integru și asumat.

Concluzie pentru iubita de Crăciun

Dacă îți dorești cu adevărat iubită de Crăciun atunci te invit să descarci materialele gratuite de pe site-ul nostru sau să te programezi pentru o consultanță gratuită:

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *