fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Recâștigarea iubitei – Cum să-ți recâștigi iubita

CUPRINS

Vrei recâștigarea iubitei? Hai să presupunem că după ce s-au întâmplat lucrurile din acest articol a ajuns să te părăsească din diferite motive. Acum te doare, suferi și o vrei înapoi cu orice preț.

Sincer, se prea poate. Noi bărbații avem tendința ca în anumite relații să luam acea persoană drept SIGURANȚĂ și să o neglijăm. Fiindcă, în capul nostru, imaginația noastră se află „Am cucerit-o, gata, o am”.

Iar acest lucru, în anumite relații ni se poate întoarce destul de prost, deoarece femeia respectivă chiar era de nota 10 ca om, personalitate și caracter. Noi având acel gând și ne oprim să mai lucrăm cu noi, să fim bărbați și pe parcursul relației, ajungem să o pierdem.

Povestea mea..

Asta am pățit și eu de câteva ori în trecut. În anumite relații, chiar cu femei minunate care meritau să fii vulnerabil și să clădești un imperiu frumos, le-am pierdut din lipsa de masculinitate și cu acel gând. Aveam în cap că atracția s-a creat, am cucerit-o, gata, dilaila, rămâne a mea.

Nu, nu este așa cum am crezut. Iar pentru aceste femei chiar vrei să ajungi să o recucerești din nou. Vrei să o recâștigi.

În schimb…

Pentru alte relații, care sunt toxice de exemplu, nu merită absolut deloc osteneala ta. Nu merită pic de energie în a o recâștiga. De aceea vreau să-ți pui întrebarile: Merită această femeie? Este ea așa specială? Este toxică sau nu? Mă respectă sau îmi oferă lipsă de respect? Mă văd cu ea pe viitor?

Asta pentru a elimina orice incertitudine din capul tău.

Greșeala fatală pe care o poți face în recâștigarea iubitei

Recâștigarea iubitei - Cum să-ți recâștigi iubita

O greșeală destul de mare pe care o fac majoritatea bărbaților, este în a îi cere explicații de ce îi părăsește. Asta ar fi nimica toată, dar adunată cu drama, victimizarea și plânsetele pe care le fac, explodează precum bomba de la Hiroshima. O mică glumă, haha.

Asta o aduc în ipostaza ca acea decizie pe care a luat-o de a te părăsii să fie una chiar foarte bună pentru ea. În momentele acelea, realizează că mai bine a scăpat de un plângăcios, decât să își bată capul cu tine.

De aceea, recomand în astfel de situații, atunci când ajungi în punctul în care să te părăsească, să îi spui doar: „OK

Atât. Ai rămas uimit, știu.

Cum să-ți recâștigi iubita?

Deoarece tu continuând să vorbești cu ea doar îți înfigi cuțitul în inimă și o faci pe ea să se indeparteze. În momentul când ai spus acel lucru, tu practic ai oprit puțin timpul în loc.

În momentul acesta, cu oprirea timpului, primul lucru pe care trebuie neapărat să-l începi și să nu-l amâni este…

Să începi să lucrezi la tine și să faci schimbări masive. Începe să-ți analizezi greșelile, citește cărți de dating, mergi la sală, aleargă, antreneazăți skill-urile.

Iar în timpul acesta îi dai ei voie să i se facă dor de tine și să se gândească la tine. Vorbind încontinuu cu ea, nu îi dai voie să se gândească dacă a făcut alegerea corectă că te-a părăsit sau te-a lăsat.

Vorbind încontinuu cu ea îi arăți că este o decizie corectă și cea mai fericită.

Primul Pas pentru recăștigarea iubitei – Muncești la tine pentru a-ți recâștiga iubita

Muncind la tine și la schimbarea ta totală de 180 de grade, va începe ca atracția să se ducă în sensul opus. Cât timp vorbeai cu ea, stăteai cu ea, atracția cădea. Acum brusc va prinde aripi și se va salva.

Vreau să menționez că acesta este primul pas. Sunt și alți pași pe care va trebui să-i faci, dar până atunci oferăți ție iubirea de sine.

Începe să faci schimbări la tine, în interiorul tău…

Al doilea Pas pentru recăștigarea iubitei – Recâștigăți masculinitatea

Pe timpul relației tale amoroase probabil ai făcut multe greșeli care nu erau caracteristice unui bărbat. De acea cu aceste greșeli ți-ai pierdut puterea, energia masculină.

Acum ai nevoie să ți-o recuperezi. Ai nevoie să-ți iei energia masculină înapoi. Cum faci asta?

Urmărește următorul videoclip:

Cum să devii mai masculin? #evolutie #masculinitate – YouTube

Al treilea pas pentru recăștigarea iubitei – Crează atracție, interes, pasiune și dorință

Al treilea pas - Crează atracție, interes, pasiune și dorință

La ce mă refer când vine vorba despre recâștigarea iubitei? Mă refer că pe parcursul relației din cauza greșelilor, pierderea masculinității, pierderea încrederii etc. s-au pierdut următoarele:

  • atracția pentru tine
  • interesul pentru tine
  • pasiunea dintre voi
  • dorința pentru tine

Ai nevoie să le clădești din nou. Cum faci acest lucru?

Devin-o bărbatul de care s-a îndrăgostit la început.

Cum erai la început? Glumeț, relaxat, carismatic, amuzant nu?

Atunci puneai în aplicare, inconștient sau conștient, jocul seducției și o făceai să zâmbească, să te vrea.

O provocai și te jucai cu ea constant. De acea ai nevoie să redevii acel bărbat în recâștigarea iubitei.

Al Patrulea Pas pentru recăștigarea iubitei – Setează Noua Relație

Acum, majoritatea bărbaților cred că o relație se propune, de genul :

„Hai să avem o relație” sau „Hai sp reluăm relația”. Greșit!

O relaț ie vine de la sine dacă există dorință, atracție și pasiune comună. Relatia se întâmplă deci nu-ți bate capul cu asta.

Când zic să setezi o nouă relație vreau să înțelegi că începi de la zero.

Tu esti acum un alt barbat, mai asumat si mai increzator in puterea lui de a conduce o relatie cu femeia pe care o iubești.

Ea, femeia, desi nu a trecut prin acelasi proces ca si tine, a invatat multe din aceasta experienta (se presupune).

Daca ajungi in punctul acesta, singurul lucru care iti ramane, dupa ce o intrebi ce a mai facut si ce vrea sa faca mai departe, este să te gândești și să decizi dacă vrei să începi o noua relatie cu ea.

Greseala pe care poti sa o faci aici este sa reluati fosta relatie, in care antrenati aceleasi comportamente care v-au adus in pragul despartirii.

Concluzia la cum să îți recâștigi iubita

Pentru recâștigarea iubitei îți recomand cursul pe care l-am creat THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD care te va ajuta în acest sens. Tot ceea ce se află în exteriorul tău este de fapt în interiorul tău.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

3 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *