fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

De ce a ajuns iubita să te părăsească?

CUPRINS

Să zicem, că ai o relație de lungă durată sau mai puțin. Te înțelegi foarte bine cu fata respectivă, ești fericit, bucuros și în extaz faptul că ai găsit relația „perfectă”.

Zâmbești pe stradă, sari în sus de bucurie, nu mai poți.

Dar într-o dimineață când te trezești cu un mesaj foarte lung cu diverite motive de despărțire: „Vreau o pauză”, „Nu știu ce simt pentru tine”, „Nu am timp de relație” bla bla bla.

Asta poate fi după câteva luni sau chiar ani de zile de relație.

Te simți distrus…

Te înțeleg, poate acum te simți distrus. Simți cum cerul ți-a căzut în cap, lumea se destramă, inima te doare. Știu cum este deoarece am trecut prin aceată experiență. Îți simt acele emoții dacă ești în poziția asta.

Cu cine stă femeia?

Femeia va sta întodeauna cu un bărbat care este MASCULIN. La ce mă refer?

La un bărbat cel mai important este masculinitatea lui, încrederea de sine și stima de sine, misiunea lui, echilibrul emoțional. Cât timp aceste aspecte rămân la un nivel destul de ridicat, femeia nu te va lăsa. Nu te va părăsii pentru alt bărbat sau așa dintr-o dată.

Femeia mereu va căuta bărbatul acela care îi oferă cea mai multă valoare în viața ei și ca notă este top în rândul bărbaților. Mai exact, dacă tu ca bărbat dacă ești de nota 9-10, o femeie nu se va uita la bărbații de sub tine ca notă.

În caz că tu ca bărbat ești de 5 ca notă, femeia mereu se va uita la bărbați peste tine ca notă. Va căta mereu valoare mai multă, asta dacă tu nu lucrezi la tine.

Ce face femeia în cazul acesta?

În cazul în care a apărut în viața ei un bărbat mai mare ca notă față de tine sau tu nu mai reprezinti bărbat pentru ea.

Primul caz este destul de clar, tu nu lucrezi cu tine, nu evoluezi și vine altul și o face să te părăsească. Cum am zis mai sus, femeia se uita mereu după un bărbat cu o notă mai mare.

Al doilea caz stă în lucrurile pe care le-am făcut pe parcursul relației. Tu probabil ai învățat că o femeie se cucerește sau se menține cu multăăă dragoste și iubire. Asta ai invățat de la mama ta, deoarece tatăl tău nu a fost lângă tine să te învețe ce înseamnă masculinitate. Hai să dărâmâm acest lucru.

Greșeli pe care le-ai făcut pe parcursul relației

Dacă mama ta te-a învățat să fii cu o femeie foarte drăgăstos și iubitor. Acest lucru este prima greșeală pe care o poți face într-o relație. Să te arunci cu totul spre ea. Să-i promiți toată lumea la picioare, luna de pe cer.

A doua greșeală să renunți la toate activitățile tale, hobby-urile tale, pasiunile tale – mai exact misiunea ta.

A treia greșeală ar fi să renunți la prietenii tăi, ieșirile cu prietenii tăi. Renunți să te mai încerci de energie masculină.

A patra greșeală să stai încontinuu bot în bot cu ea 24/7. Să nu respiri deloc. Să fii sufocant.

Acestea sunt câteva greșeli pe care le poți face pe parcursul relației și iubita să te părăsească. Lucruri care produc schimbarea rolurilor de bărbat-femeie. Ea să devină bărbatul relației, tu să fii femeia.

Momentul acela..

În momentul când s-au schimbat rolurile, este momentul când atracția începe să decadă. Fiindcă ea observă ușor ușor că tu nu mai ești bărbatul pe care l-a cunoscut. Începi să devii un „fătălău”. Începi să devii băiețelul mamei.

Decade atracția și vor ajunge în punctul 0 al relației în care te va părăsii.

Cum am zis șa începutul articolului, femeia stă cu un bărbat, nu cu un fătălău.

Concluzie

Începe să analizezi greșelile pe care le-ai făcut pe parcursul relației și pune mai mult accent pe tine, deoarece numai tu poți schimba aceste lucruri. Analizează și schimbă. Învață din greșeli și vei avea de câștigat.

Eu unul am făcut asta, deoarece am avut fix aceleași greșeli în trecut. Am fost părăsit pentru aceleași greșeli.

Mai vrei să ajungi în ipostaza în care iubita să te părăsească?

Începe să muncești la tine prin a citi e-book-urile gratuite pe care le-am scris AICI sau începe să muncești la tine prin a te alătura programului pe care l-am creat THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *