fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Despre iubirea de sine

CUPRINS

Subconștientul reprezintă corpul nostru.

Ca la mașină. Carcasa este corpul tău, subconștientul tău, iar creierul este motorul tău. Poți să ai mintea super plină de informații, lucruri productive, dar dacă corpul tău (carcasa) este ruginită nu poate să facă față la ceea ce gândești (motorul).

La fel se aplică și învers. Degeaba ai corpul cu pătrățele dacă mintea ta este „goală”.

Iubirea de sine este foarte importantă !

În primul rând am auzit cu toții vorba aia “ești ceea ce mănânci “.
Ca de exemplu mănânci doar fastfood și dulciuri și te aștepti să te simți bine.

Nu, nu este așa, corpul tău iți dă înapoi ceea ce îi oferi tu ( îi oferi rah*t asta vei primi, îi oferi mâncare healthy, vei avea energie și te vei simții fericit.


Asa si cu mintea noastră, ești ceea ce gândești!
Îi dai creierului tău si subconștientului informatie proastă , te uiti pe instagram, te uiti la tot felul de showuri care nu te ajută cu nimic pentru dezvoltarea ta, atunci vei avea o viață pe măsură. De ce? Fiindcă nu evoluezi, nu vrei să devii cea mai bună versiune a ta. Nu-ți încarci creierul cu lucruri utile.


Nu faci sport, mănânci fastfood si mai stai si pe instagram, fii sigur ca vei ajunge la depresie.


Vei sta in zona de confort ,dar cu acele chestii obiceiuri proaste , tu doar acoperi niște goluri interioare care nu se rezolva așa.

Mecanismele de coping

Aceste obiceiuri sunt distructive, dar se numesc mecanisme de coping. Mai exact, mecanismele de coping sunt acei factori externi de care te agăți pentru a umple acel gol interior sau pentru a fugi de tine !

De exemplu, în momentul când vrei să abordezi o femeie în club, te duci să bei. De ce? Fiindcă știi că alcoolul îți omoară anumiți neuroni care nu îți mai pun blocajele acele emoționale. Majoritatea bărbaților fac asta în club, dar ghici ce. Mereu tu vei avea la bază alcoolul. Curajul tău va fi bazat pe acel lucru, acel factor extern, dar niciodată pe cine ești tu cu adevărat.

Tu doar îngropi acele goluri interioare cu alcool, țigări, mâncare etc. Golurile interioare se umplu cu iubire. Prin a te iubi pe tine și a vorbi despre iubire .

Dacă nu tu, atunci cine?

Dacă tu nu-ți oferi iubire atât creierului cât și corpului tău, cine crezi că o să vină să te ajute? Să facă în locul tău?

Îți spun eu NIMENI. Totul depinde de tine. Viața aceasta depinde de tine !

Rezolvarea acestor mecanisme de coping și a acestor goluri interioare se poate face prin munca cu tine. Prin ați oferi iubire de sine.

Ca rezolvare despre iubirea de sine:


-> in primul rand accepta nivelul la care ești
-> începe să adaugi rutine si obiceiuri sănătoase ( nu zice nimeni sa nu mănânci o pizza sau sa te uiti la un film din când în când, dar totul trebuie facut într-un echilibru, la fel si cu zona de confort , nu iesi prea mult din ea dar nici nu sta nonstop, echilibru.
-> ascultă muzică, te va ajuta mult și muzica ( nu manele sau alte porcarii, muzica care sa te inspire și să te motiveze)
-> stai cu tine macar 1 oră pe zi, fără telefon fără nimic, doar un pix si o foaie.
-> spuneți ca vei reuși
-> stai focusat pe soluție, nu pe problema.
-> focus pe premiu (obiectiv), nu pe cât de greu e sa ajungi acolo.

Dacă vrei să vezi mult mai bine, mai concret o evoluție productivă și rapidă, te invit să te inscrii în cursurile noastre. Vei învăța cum să fii mult mai masculin și să atragi femeile pe care ți le dorești !

Cheers ! Zâmbește că e gratis !

Echipa BARBATULSUPERIOR

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *