fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Oferă iubire, chiar și ție

CUPRINS

Ce înseamnă SĂ-ȚI OFERI iubire?

Încă din copilărie, fiecare dintre noi clădește o fațadă a propriei persoane pentru a face față cerințelor impuse de familie, de societate, de școală. Din cauza acestui lucru noi ne construim o mască exterioară bazată pe judecăți exterioare și nu pe cine suntem cu adevărat.

Începem să ne judecăm și să ne criticăm, din cauza acelor cerințe impuse de alții. Iar cu cât te judeci și te critici mai intens, cu atât vezi mai puțin cine ești cu adevărat.

Începe să înveți să ai compasiune față de propria ta persoană, să nu te mai critici atât de mult. Începe să nu mai lași criticul tău interior să pună stăpânire pe tine.

Dacă nu îți vei controla criticul interior, va începe să pună stâpânire pe tine și îți va afecta viața.

Cum să-ți oferi iubire?

Începe să înveți să fii mai întelegător cu tine însuți și să te accepți așa cum ești. Când vei ajunge să faci asta, atunci vei simții fericirea aia profundă.

Începe să îți dai voie să fii tu așa cum ești cu adevărat. Să îți dai voie să greșești, să spui ce simți, să spui ce gândești.

Începe să dai la o parte acea mască și să ai încredere în cine ești tu cu adevărat.

Încetează să te mai rănești singur. Tratează-te cu iubire și fii deschis la tot ce ți se oferă.

Începe să te cunoști și să vezi cine ești tu cu adevărat. Fii înțelegător cu tine.

De acea am și scris cartea, pentru a oferii cât mai multor oameni experiența mea, informațiile mele de a începe să se iubească pe ei, să își schimbe viața și să devină conștienți de tiparele lor de gândire. De acel automatism și emoții negative pe care le trăiesc zi de zi.


Ce să faci ca să-ți oferi iubire?

Ca exercițiu recomand să începi să te cunoști pe tine prin teste de personalitate. Să începi să fii mult mai conștient de tine. Puteți încerca următoarele link-uri:

  1. AICI
  2. AICI
  3. AICI
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *