fbpx
Cum să cucerești o fată prin seducție?
Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Mass-Media

CUPRINS

Ce este mass-media?

Acum câțiva ani eram dependent de televizor și ceea ce se prezenta acolo. Ajung să-mi construiesc anumite credințe în legătură cum ar trebui să fie o femeie, un bărbat, fericirea ta etc.

Dar mass-media promovează aceste lucruri nerealiste. Despre cum ar trebui să fie firicirea, cum ar trebui să fie o femeie frumoasă (extrem de slabă, proporționată, cu trăsături perfecte, încrezătoare și lipsită de complexe) și cum ar trebui să fie un bărbat (înalt, arătos, puternic, încrezător, „6 pachete”).

Cum te influențează mass-media?

Automat, nu e de mirare că e greu să te accepți pe tine așa cum ești. Mass-media adâncește în sufletul tău o nesiguranță.

Această nesiguranță pe care încercăm să o ascundem prin haine frumoase, perfecte, sclipitoare, să arătăm că suntem perfecți, că nu avem probleme, insecurități, frici etc.

În schimb, uităm un lucru. Că frumusețea constă în tot ceea ce ești. Atât cu bune, cât și cu rele. Atât cu bucurie, cât și cu cicatricile pe care le ai. Atât cu realizări, cât și cu eșecuri. Cu toții avem aceste lucruri, mai ales cicatrici interioare, dar și exterioare. Ele ne fac să strălucim, să ne înfrumusețăm.

Ele ne oferă experiența că am trecut prin multe, dar am ajuns să strălucim. Ele ne oferă autenticitate. De ce să încerci să le ascunzi și să-ți fie rușine cu ele? Nu ele te-au făcut ceea ce ești astăzi? Nu ele reprezintă o parte din tine? De ce reprimi acea parte din tine?

Te asigur eu, că este magnific să trăiești viața așa cum vrei tu, fără să te ascunzi și să ai puterea de a-ți asuma acele urme pe care le ai.

Încetează să ascunzi defectele tale fizice și să încerci mereu să pari perfect. Încetează să ascunzi că ai traume, frici, că nu ești perfect.

Când decizi ca aceste lucruri sunt o parte din tine, atunci vei deveni fericit, puternic și încrezător.


Ce trebuie să faci cu mass-media?

Spuneam pe pagina de instagram că mi-a venit o idee: de acum la fiecare sfârșit de articol să ofer exerciții prin care să începeți să lucrați la voi.

Având în vedere că mass-media este cea care promovează divertismentul de calitate joasă, devenind agresivă în căutare de audiență și de captare a atenției a consumatorilor prin promovarea unor imagini negative, personal, am ales să-mi îndrept atenția către noi pasiuni, să fac ceea ce îmi asigură bună-starea și care mă ajută pe viitor să fiu un om mai bun, educat și de succes. Ce m-a motivat să fac asta? Am observat multe lucruri pe care le reprimam la mine și-mi doream din tot sufletul să devin un om mai bun, o versiune mult mai bună a mea.

Totodată, te îndrum și pe tine să renunți la acest obicei, care de cele mai multe ori îți ia din timpul în care poți evolua sau te poți relaxa citind o carte, plimbându-te în natură, ieșind cu prietenii.

De 2 ani jumate de când am renunțat la mass-media, televizor, mă simt mult mai bogat spiritual, emoțional. M-am cunoscut mult mai bine pe mine. Dacă ești și tu interesat, hai în cursul THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD.

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *