fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Vrei să ajungi la succes?

CUPRINS

Cum să ajungi la succes?

Nu mai aștepta momentul potrivit. Nu există momentul potrivit. Decât, dacă ai un glob de cristal și citești viitorul. Așa știi că va veni acel moment potrivit când trebuie să iei decizia aceea și să acționezi.

Dar cum nu prea cred că ai un glob de cristal, până atunci asta e doar o scuză de a îți lungi ție timpul să te gândești dacă e bine, dacă se întâmplă ceva, dacă dacă etc.

Făceam și eu lucrul acesta, încă îl mai fac, am scăpări, dar lucrez la mine. Un obicei care îl faceam timp de 20 și ceva de ani, e mai greu să-l schimbi în câteva zile. Chiar imposibil. Zic eu.

De ce să te apuci să ajungi la succes și să nu mai aștepti momentul potrivit?

Acele oportunități care vor veni, nu te vor aștepta pe tine să te gândești sau să aștepți momentul potrivit. Ele vin și pleacă. Vrei lucrul acela? Da, atunci acționează și vezi ce se întâmplă după. Nu, atunci spune nu.

Dar dacă tu îți dorești acel lucru, de ce nu acționezi? De ce aștepți? Îți este frică de necunoscut? Eu asta zic. Fiindcă toți oamenilor le este frică de necunoscut, că nu știu ce se întâmplă după. Dar exact lucrul acesta ne oprește din a evolua și a prospera. Și frica de a greși pe lângă.

Ce să faci pentru succes?

O decizie îți poate schimba tot viitorul. O singură decizie te poate duce la următorul nivel. O singură decizie te poate face fericit mult timp.

Nu-ți mai încărca gândurile cu atât de multe imagini, scenarii. Nu are rost. Iar dacă e să greșești, ghice ce, înveți și vei avea experiență după.

Chiar eram un perfecționist dus la maxim, mama fiind profesoară, mereu eram pedepsit dacă greșeam. Ca copil am interpretat acest lucru că nu e bine să greșești și să încerc mereu să fac perfect. Uneori asta te ajută, în puține cazuri, dar alteori te stoarce de energie.

Încă mai am asta, dar lucrez cu ea și încep să o vinde.

Nu mai aștepta momentul potrivit și începe să iei aceea decizie să faci acel lucru. Vezi tu ce se întâmplă după.

Ca exercițiu, începe de astâzi să iei decizia și să nu mai stai să te gândești așa mult, iar dacă greșești și rezultă a fi neproductivă aceea decizie, scri-o într-un jurnal. De ce? Așa vei analiza și îmbunătății pe viitor, să știi ce să faci mai bine.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *