Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Recunoștința

CUPRINS

Recunoștința – ce este, în fapt, aceasta?

Încă din perioada copilăriei am crescut cu sau am auzit cel puțin o dată expresia “Fii recunoscător pentru ceea ce ai!”

De obicei acesta era modul părinților de a ne refuza (cât să nu ne doară așa tare) în dățile când ne doream ceva iar ei nu-și permiteau. Probabil plângeai puțin după care uitai ca ți-ai dorit lucrul X.

Acceptam și continuam să creștem cu această convingere. Este o afirmație destul de puternică ce determină un comportament cu o ușoară compasiune. Spun ușoară compasiune pentru că, probabil, primul lucru pe care îl făceai când spuneai asta, era o comparație cu cineva care nu avea ceea ce tu ai și aveai o ușoară părere de rău.

Drept urmare, în urma unei comparații eram recunoscători pentru ceea ce aveam și o declanșam mecanic. Nu venea de la sine.

Încă nu îți ofer răspunsul la întrebare pentru că înainte de a ajunge la răspunsul final, trebuie să înțelegi prima dată ce este nemulțumirea.

Ce este nemultumirea, si de ce nu ne ajuta aceasta?

Intrăm direct în pâine și îți spun că nemulțumirea este o stare de spirit. Când ești nemulțumit de o chestie care nu a ieșit cum ți-ai dorit , ești iritat, nervos, practic îți împrăștii gunoiul peste tot.

Tot continuând să arunci gunoiul tău asupra celorlalți, vei atinge un punct foarte jos energetic. Odată atingând punctul respectiv, îți vei pierde toate valorile și nu vei mai face nimic cu viața ta.

Probabil, la un moment dat, vei accepta să trăiești cu problema și vei spune:

“Asta este, măcar am x, y, z, lucruri. Sunt recunoscător că le am!”

Revenind la întrebarea principală, sentimentul de recunoștință nu se rezumă la lucrurile materiale. Afirmația “SUNT RECUNOSCĂTOR PENTRU CE AM!” este una eronată și ar trebui reformulată.

Recunoștința este asemănătoare cu iubirea de sine, dar pe lângă aceasta mai are în plus sentimentul de siguranță.

Recunoștință = iubire de sine + siguranță + încredere in sine + fericire

Reformularea de care va spuneam mai sus este următoarea.

“SUNT RECUNOSCĂTOR PENTRU CEEA CE SUNT!

SUNT RECUNOSCATOR PENTRU CA AM FOST CAPABIL SĂ TREC PRIN X EXPERIENȚĂ”

Recunoștința vine însoțită de încrederea în sine. Cu cât mai multă recunoștință adusă sinelui, cu atât mai ușor vei obține încrederea în tine.

Ce vă recomand este sa căutați pe YouTube o meditație de recunoștință și să o implementați în obiceiurile dumneavoastră.

Acum, nemulțumirea nu ne ajută pentru că este precursorul depresiei. Poate că este mult spus depresie, hai să reformulăm și să spunem că este precursorul unui autosabotaj, o spirală ce merge în jos.

Cum putem obține starea de recunoștință?

Starea de recunoștință vine de la sine în momentul în care toată munca depusă de tine începe să-și arate roadele. Cel mai important lucru este ca recunoștința nu vine doar din partea ta, ci și din partea persoanelor pe care le-ai ajutat.

Pe de-o altă parte, putem să creăm momentum. Adică, plecăm de la legea atracției în avantajul nostru și în fiecare seară ne rezervăm 10-15 min în care ne proiectăm că deja avem acel sentiment. Astfel, vom emana in univers o energie ce se v-a întoarce înzecit la noi ( vezi “Secretul” – film)

Cum ma ajuta practicarea recunostintei cand conversez cu o femeie?

Aici treaba este destul de simplă pentru că, odată ce ai parte de recunoștință vei avea cu totul altă energie si mai multă încredere în tine. Pe scurt rana de Not Good Enough nu se va manifesta așa de tare și nu o să mai lași insecuritățile să puna stăpânire pe tine.

Pe lângă asta, fiind recunoscător cu tine însuți o să privești femeia dintr-o altă perspectivă, dintr-un alt frame. Un frame autentic și nu unul forțat de game în care te gândești mereu la următorul pas ca să mergi cu ea acasă.

Nu o sa mai fii blocat în cap și ai să vezi cum o sa vină game-ul de la sine.

Acesta a fost articolul, sper că ai înțeles și nu ți-am provocat o durere de cap. Îți doresc mult succes în aventură!

O să înveți cum să fii un bărbat adevărat, cum să scapi de rănile care îți opresc acum creșterea personală și profesională și cum să te bucuri de viață la cel mai înalt nivel

Click aici să iei parte la cel mai puternic program de dezvoltare personală și masculină din România.

Mihăiță out!

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *