barbatul-superior-logo
Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Sensul vieții

CUPRINS

Salutare bărbați!
A trecut ceva timp de când nu am mai scris un articol but I’m back. În articolul de azi îți voi oferi perspectiva mea asupra sensului vieții.

Intrăm direct în pâine: care este sensul vieții?

Încep prin a-ți spune că această întrebare este una generală și nu are un răspuns concret. Știu, probabil gândești „asta știam și eu, altfel nu mai ajungeam aici”. Ești în locul potrivit, scopul articolului este să te facă pe tine sa îți găsești propriul scop al vieții.

Ce poate reprezenta acest sens al vieții?

Pentru fiecare persoană de pe glob, sensul diferă pentru că fiecare are o perspectivă subiectivă asupra vieții.

Pentru o persoană care a fost rănita din dragoste, sensul vieții va fi să găsească dragostea adevărată

Pentru o persoană dependentă de jocurile de noroc, sensul poate să-l constituie câștigarea celui mai mare jackpot

Pentru o persoană ce nu a avut o relație bună cu tatăl, sensul va fi să nu devină precum el

Lista este foarte lungă și am pierde o groază de timp stând să îți dau exemple. Ceea ce scapă din vedere este faptul că, la baza acestui sens al vieții se află o rană emoțională, un episod emoțional neplăcut și ajungem sa ne focusăm foarte mult pe rezultatul final și nu pe cauză.

Adesea ne punem fericirea în spatele unor obiective, scopuri mai mici, spre exemplu:

„După ce voi absolvi, voi fi fericit pentru ca voi avea un job bine plătit”
„Dacă voi avea mașina aia aș fi mai fericit și voi atrage tipa aia pe care o urmăresc de ceva vreme dar îmi e frică să vorbesc cu ea ca să nu mă respingă, cu o mașină ca aia nu mă va respinge si voi fi fericit”

Ne focusăm mult pe viitor și uităm de prezent. Facem un scop din a-i mulțumi pe alți și uităm de noi.

Întotdeauna când faci un lucru sau îți setezi un obiectiv întreabă-te: ” De ce fac asta? Mă voi simți bine dacă fac asta?”.

Lasă răspunsul să vină de la sine și nu te supăra dacă nu este cel dorit. Subconștientul tău știe ce îți dorești cu adevărat.

Sper că ai înțeles că, de fapt scopul vieții are ca punct de plecare cea mai mare rană emoțională și că, de fapt, oricât ai munci nu îl vei atinge niciodată pentru că te focusezi pe rezultat și nu pe cauză.

Dacă ți-am dat mindfuck, nu te îngrijora, în rândurile următoare va dispărea.

Ce fac cu viața mea? Care este sensul vieții MELE?

Dacă ți-ai pus aceste doua întrebări, felicitări, ai atins pragul de conștientizare.

Primul lucru pe care ți-l recomand să-l faci este să, îți iei scopul actual și să faci o mică analiză asupra cauzei lui. Îți voi da un set de întrebări ce te vor ajuta

Din ce cauză fac totul ca să îmi ating scopul?
Când m-am mai simțit așa?
Ceea ce fac mă reprezintă/ mă face fericit?
De ce vreau să ating acel scop?

După ce ai făcut analiza, cel mai bine ar fi să începi să lucrezi asupra acelei cauze. Făcând asta vei fi capabil să-ti descoperi adevăratul scop, adevărata misiune

Noi, ca bărbați, avem o misiune de care suntem legați, nu o alegem noi ci o simțim. Dacă încă nu ți-ai găsit misiunea, investește în tine și descoperă misiunea, e de responsabilitatea ta.

Un mare domn spunea:” Avem două vieți. A doua începe când realizezi că de fapt ai doar una.”

Înăuntrul tău se află o mare putere de care nu ești conștient și care joacă un rol principal în găsirea scopului. Puterea despre care vorbesc este puterea subconștientului. Odată începută această aventură în a găsi scopul vieții tale, nu te mai vei opri și vei deveni cu totul alt om.

Vei observa cum viața ta se schimbă ușor în bine , vei fi mai fericit, vei avea succesul dorit, o să îți trăiești viața la maxim

Am o întrebare pentru tine. Ai o singură viață, ce te oprește să o trăiești cum dorești?

Nu îți amâna fericirea și nu mai încerca din greu să îi mulțumești pe alți. Rezolvă acea rană emoțională și găsește-ti misiunea.

Acesta a fost articolul, sper că ai înțeles și nu ți-am provocat o durere de cap. Îți doresc mult succes în aventură!

O să înveți cum să fii un bărbat adevărat, cum să scapi de rănile care îți opresc acum creșterea personală și profesională și cum să te bucuri de viață la cel mai înalt nivel

Click aici să iei parte la cel mai puternic program de dezvoltare personală și masculină din România.

Mihăiță out!

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *