fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Cum să fii mai fericit? – 10 Pași Simpli

CUPRINS

Change your thoughts and you change your world.

Norman Vincent Peale

Bănuiesc că ai ajuns pe acest articol, deoarece vrei să fii mai fericit. Te înțeleg.

Prima dată când am scris acest articol a fost acum 2-3 ani și erau câteva rânduri. Acum am revenit pentru a-l îmbunătății, deoarece mi-am schimbat perspectiva despre fericire.

Hai să-ți arăt 10 pași simpli despre cum să fii mai fericit, dar înainte de asta vreau să citești cum gândeam și scriam acum câțiva ani.

Perspectiva mea din trecut despre fericire

Perspectiva mea din trecut despre fericire

Viața e precum o scară, cu cat te lași doborat de fiecare parere / obstacol ”Nu va merge” ”Nu vei reuși” ”Nu ai nicio șansa” cu atat mai mult vei cadea de pe fiecare treaptă. Dar dacă tu nu ții cont de aceste aspecte și-ți sedimentezi in gand ”Fiecare obstacol va fi o oportunitate pentru mine ca să continui”, vei ajunge ușor ușor in varf și vei fii mai fericit.

Oamenii pot avea o mulțime de păreri și chiar le au de cele mai multe ori, dar viața ta este una singură și mult prea scurtă pentru a ți-o ghida după părerea altora și ceea ce și-ar dori ei să faci.

Încalcă regulile societății (legal vorbind), forțează limitele, fii pozitiv și inventiv în tot ceea ce faci și fii mereu tu creatorul vieții tale.

Desprinde-te de acea masă de oameni ușor manipulabili și trăiește așa cum simți. Fără prea multe griji referitoare la părerile și opiniile celorlalți. Până la urmă singura persoana care merită explicații din partea ta referitoare la deciziile luate ești tu însuți.

De cele mai multe ori cele mai frumoase clipe și cele mai intense trăiri sunt greu de explicat sau chiar imposibil. Pentru că ele sunt menite doar să fie trăite nu explicate sau comentate.

Urmează-ți pasiunile, nu face ceva doar de dragul părinților sau de dragul prietenilor. Fă ceea ce simți, visează la scară mare și indiferent de obstacol nu te lasa doborat, fiindcă viața ne va testa mereu.

În tot parcursul ăsta, dacă ramai pozitiv, legea atracței te va ajuta, fiindcă suntem ceea ce gândim și atragem ceea ce gândim. De ce să te focusezi pe ceva rău, creeat de ego-ul tău din frică, când poți să-ți spui singur in gand ”Multumesc minte, dar nu am nevoie de gânduri negative” și să schimbi percepția acelor gânduri.

Eu de multe ori am pățit asta, focusandu-mă pe un gand negativ, acel gand a devenit real după chiar și in relații cu femeile sau in viață, dar după ce am făcut o schimbare, acum indiferent de reacția unei persoane sau vreun obstacol, zâmbesc și invăț.

Gândeam bine în trecut despre a fi fericit, dar hai să vezi ce aș zice acum despre fericire.


🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


Ce este fericirea?

Ce este fericirea?

Fericirea este o experiență subiectivă și complexă, care poate varia de la o persoană la alta. Nu există o definiție universală a fericirii, dar în general, fericirea poate fi descrisă ca o stare emoțională pozitivă, caracterizată de satisfacție, bucurie și o senzație de bine. Iată câteva aspecte importante ale fericirii:

 1. Starea emoțională pozitivă: Implică, în primul rând, o stare emoțională pozitivă, în care te simți bine cu tine însuți și cu viața ta. Aceasta poate include bucurie, entuziasm, satisfacție și mulțumire.
 2. Satisfacția și împlinirea: Poate fi legată de sentimentul de satisfacție și împlinire în viață. Oamenii se simt adesea fericiți atunci când își ating obiectivele și văd că viața lor are sens și scop.
 3. Relații sociale: Relațiile interumane joacă un rol important în fericire. Legăturile strânse cu familia, prietenii și partenerul de viață pot contribui semnificativ la nivelul de fericire al unei persoane.
 4. Grătitudinea: Aprecierea și recunoștința pentru ceea ce ai în viață pot spori sentimentul de fericire. A fi conștient de lucrurile bune din viața ta poate crește nivelul de fericire.
 5. Echilibrul și bunăstarea: Poate fi legată de un echilibru între diferite aspecte ale vieții, cum ar fi munca, sănătatea, viața socială și timpul liber. Un bun nivel de bunăstare în aceste domenii poate contribui la fericire.
 6. Experiențe pozitive: Trăirile plăcute, cum ar fi călătoriile, hobby-urile, activitățile artistice sau sportive, pot contribui la fericire prin adăugarea de momente pozitive în viață.
 7. Autenticitatea: A fi autentic și a trăi în conformitate cu valorile și interesele tale personale poate contribui la o fericire mai mare.
 8. Resiliența: Capacitatea de a face față provocărilor și de a te ridica din nou după eșecuri poate fi un factor important în atingerea și menținerea fericirii.

Este important să reții că fericirea este subiectivă și că ceea ce aduce fericire unei persoane poate să nu fie la fel pentru alta.

Fericirea poate fi influențată de circumstanțe externe, dar și de modul în care gândești și reacționezi la aceste circumstanțe. În general, căutarea fericirii este un proces continuu, iar fiecare individ își definește propria sa cale spre fericire.


🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


Cum să fii fericit?

A fi mai fericit poate fi o călătorie personală și depinde în mare măsură de modul în care îți gestionezi gândurile, emoțiile și acțiunile. Iată câteva strategii care te pot ajuta să fii mai fericit:

 1. Practică recunoștința: Fiecare zi aduce cu ea oportunități de a fi recunoscător pentru lucrurile bune din viața ta. Ia-ți timp să te gândești la ceea ce apreciezi și să notezi în fiecare zi cel puțin una sau mai multe lucruri pentru care te simți recunoscător.
 2. Gândește pozitiv: Conștientizează gândurile negative și încearcă să le transformi în gânduri pozitive. O atitudine optimistă poate contribui semnificativ la starea ta de fericire.
 3. Setează obiective și priorități: Stabilește obiective clare în viața ta și identifică ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Atingerea acestor obiective și prioritizarea valorilor tale personale pot crește satisfacția și fericirea.
 4. Construiește relații sănătoase: Relațiile interumane joacă un rol crucial în starea de fericire. Investește timp și efort în relații sănătoase cu familia, prietenii și partenerul de viață.
 5. Fă mișcare regulat: Exercițiile fizice regulate pot elibera endorfinele, substanțe chimice ale fericirii, și pot îmbunătăți starea de bine.
 6. Adoptă un stil de viață sănătos: Alimentația echilibrată, odihna adecvată și evitarea excesului de alcool și de substanțe nocive pot contribui la o stare generală de fericire și bunăstare.
 7. Practică mindfulness sau meditație: Aceste tehnici te pot ajuta să devii mai conștient de prezent, să reduci stresul și anxietatea și să îmbunătățești starea de bine.
 8. Dezvoltă abilități de gestionare a stresului: Învață să faci față stresului și să îl reduci prin metode precum tehnici de relaxare, planificare și organizare eficientă.
 9. Ajută și contribuie: Ajutarea altor oameni și implicarea în activități de voluntariat pot aduce o satisfacție profundă și o senzație de fericire.
 10. Fii autentic: Fii tu însuți și trăiește în conformitate cu valorile și interesele tale personale. Autenticitatea poate contribui la o mai mare satisfacție și fericire în viață.

Concluzia

Dacă îți dorești să devii mai fericit sau să ai o viață mai împlinită ca bărbat, îți sugerez să descarci materialele gratuite de pe site. Click mai jos:

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *