Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Cum să fii mai fericit

CUPRINS

Change your thoughts and you change your world.

Norman Vincent Peale

Cum să fii mai fericit în această viață?

Viața e precum o scară, cu cat te lași doborat de fiecare parere / obstacol ”Nu va merge” ”Nu vei reuși” ”Nu ai nicio șansa” cu atat mai mult vei cadea de pe fiecare treaptă. Dar dacă tu nu ții cont de aceste aspecte și-ți sedimentezi in gand ”Fiecare obstacol va fi o oportunitate pentru mine ca să continui”, vei ajunge ușor ușor in varf și vei fii mai fericit.

Oamenii pot avea o mulțime de păreri și chiar le au de cele mai multe ori, dar viața ta este una singură și mult prea scurtă pentru a ți-o ghida după părerea altora și ceea ce și-ar dori ei să faci.

Încalcă regulile societății (legal vorbind), forțează limitele, fii pozitiv și inventiv în tot ceea ce faci și fii mereu tu creatorul vieții tale.

Desprinde-te de acea masă de oameni ușor manipulabili și trăiește așa cum simți. Fără prea multe griji referitoare la părerile și opiniile celorlalți. Până la urmă singura persoana care merită explicații din partea ta referitoare la deciziile luate ești tu însuți.

De cele mai multe ori cele mai frumoase clipe și cele mai intense trăiri sunt greu de explicat sau chiar imposibil. Pentru că ele sunt menite doar să fie trăite nu explicate sau comentate.

Urmează-ți pasiunile, nu face ceva doar de dragul părinților sau de dragul prietenilor. Fă ceea ce simți, visează la scară mare și indiferent de obstacol nu te lasa doborat, fiindcă viața ne va testa mereu.

În tot parcursul ăsta, dacă ramai pozitiv, legea atracței te va ajuta, fiindcă suntem ceea ce gândim și atragem ceea ce gândim. De ce să te focusezi pe ceva rău, creeat de ego-ul tău din frică, când poți să-ți spui singur in gand ”Multumesc minte, dar nu am nevoie de gânduri negative” și să schimbi percepția acelor gânduri.

Eu de multe ori am pățit asta, focusandu-mă pe un gand negativ, acel gand a devenit real după chiar și in relații cu femeile sau in viață, dar după ce am făcut o schimbare, acum indiferent de reacția unei persoane sau vreun obstacol, zâmbesc și invăț.

- road wallpaper 062
Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *