Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Fii atent la detalii

CUPRINS

Knowledge of the past and of the places of the earth is the ornament and food of the mind of man.

Leonardo da Vinci

Cel mai greu lucru pentru un ”bărbat” e să iasă din capul lui, să fie prezent mereu intr-o conversație cu o femeie și să-si dezvolte al 6 lea simț. Să fie atent la detalii. Sincer mi-a luat ceva timp pentru a face asta, pentru a nu mai sta in capul meu și a-mi face ogramadă de șcenarii ”Cum?” ”De ce?” ”Poate?” și cel mai mare virus, întrebarea ”Dacă”.

Întrebarea ”Dacă” reiese atat la băiat cat și la femeie. ”Dacă o să mă judece?” ”Dacă o să mă refuze?” ”Dacă nu mă place?” dacă dacă dacă…

Mi se pare si chiar este cea mai contagioasă intrebare in mintea ta. Dar ești cumva vreun guru și prezici viitorul de te intrebi asta? Ai acționat, și s-a întamplat acel lucru? Eu zic ca nu.. și dacă se întamplă mergi mai departe, nu știi dacă nu acționezi.

O femeie mereu te va simți dacă o minți / îi ascunzi ceva / ți-e teamă etc. , de aia am si pomenit de al 6 lea simț, ele deja il au, tu ti-l formezi. Cum? Pur si simplu fii mereu prezent in conversație, lasă gândurile să treacă și nu le da crezare, nu le mai judeca. Înfrange-ți frica, consumând-o, ducandu-te spre ea. Simți să o saruți? Fă-o. Simți să-i spui anumite intrebari legate despre partea sexuală? Fă-o. Nu o mai lua subtil, prin nu știu ce tactici, de exemplu ”Hai la mine să vedem un film”. Femeia e conștientă ca vrei asta, dar asumăți-o.

Titlul articolului este ”Fi atent la detalii”, hai să-ți dau cateva sfaturi pentru a fi mai sigur pe tine. Femeile se dau de gol mereu prin limbajul corpului sau prin energia pe care o emană, 20% e ceea ce spui 80% e cum transmiți, dar de energie vom vorbi intr-un alt post.

Uită-te mereu in ochii ei, așa vei putea fi prezent absolut mereu, dar totodata îi oferi respect și simți ce transmite. NU STA PE TELEFON! Oferă ceea ce vrei sa ți se ofere. Din respect se naște atracție.

O femeie dacă e atrasă de tine și îi placi, va arăta mereu indicatori de interes. Un prim indicator este, triunghiul facial, adică ochi-ochi-buze-ochi. Un prim indicator care îti spune ție ca bărbat ”E ok să fie sărutată, dar nu imediat”.

Alți indicatori de interes: iși mușcă buza, iși atinge părul foarte mult, are picioarele deschise, rade și zambește des, te atinge.

Un alt indicator care îți confirmă că e atrasă de tine – ZONA ÎNTIMĂ – 20-30 cm față de ea, in caz că nu se dă la o parte este 100% că te place și te vrea.

Sunt cazuri în care te poate refuza, dar ACȚIONEAZĂ și acceptă refuzul!

- istockphoto 177862365
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *