fbpx
Cum să cucerești o fată prin seducție?
Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Certuri într-o relație

CUPRINS

Zilele trecute am făcut o postare pe pagina de instagram @barbatulsuperior.ro în care am spus lucrul acesta:

„Dacă nu îți oferă liniște în relație cu ea și știe să facă doar certuri, drame fără să comunice, PĂRĂSEȘTE-O. Viața este prea scurtă să suporți lucrul acesta constant.”

Miumin Muammer – Visător, Orator și virgin etc. (glumesc)

Și este purul adevăr prin care am trecut și eu și îți indic și ție să faci la fel.

Femeia care face doar certuri și drame

A existat acum mult timp o relație pentru mine pe care o consideram PERFECTĂ. Bineînțeles că nimic nu este perfect, era doar în imaginația mea.

Pe atunci încă depistam comportamente de nice guy la mine și lucram cu ele. Mai ales ceea ce mă deranja și mă supără nu comunicam. Preferam să țin în mine și să mă frustrez fără să îi spun acest lucru.

Ea era genul de femeie, care la început se prezintă „pâinea lui Dumnezeu”. Așa cum și femeile și bărbații o fac. Nu facem discriminare. De aceea nu recomand să te arunci într-o relație până când nu trece acea îndragosteală de la început, deoarece nu știi cu exactitate cum este persoana respectivă.

După mai mult timp…

După ce a trecut acea îndrăgosteală de ceva timp, bineînțeles că ies adevărații „demoni” la suprafață. La respectiva femeie cu care eram într-o relație, au ieșit comportamente de daddy issues. Adică, neanalizând-o pe ea, eu nu am observat că are probleme în relația cu tatăl ei.

Mai specific, a început să facă foarte multe certuri și drame.

Ce rezolvă cu certurile și dramele?

Vei întâlnii, cel mai probabil, femei care au probleme în relația cu tatăl lor. Aceste femei de obicei se plictisesc foarte repede și vor mereu adrenalină.

În momentul când în relația cu tine nu are destulă adrenalină recurge la anumite mecanisme prin care să producă acea adrenalină.

În special, despre ceea ce vorbim acum, certurile și dramele pe care le face așa din senin reprezintă mecanismele ei.

Atenție

Vreau să punctez un lucru. Eu nu spun că nu există certuri și drame într-o relație. Femeia face de obicei acest lucru, dar nu la modul exagerat cum face o femeie care se plictisește.

Acea femeie care se plictisește și vrea adrenalină va face ceartă și dintr-un nimic. Ca de exemplu „De ce ai băut o sticlă de bere? Aoleu, vai, cum să faci așa ceva?” bla bla bla.

Din motive nejustificate, fără rost și fără noimă.

Sau va recurge la înjurături și jigniri. Depinde foarte mult de mecanismul ei.

O relație are certuri și drame

În momentul când întri cu o femeie într-o relație vor exista certuri și drame, dar pe motive mai justificate. Femeia este o fire emoțională și atâta timp cât își arată feminitatea în fața ta, vor exista și altfel de lucruri.

Dar ceea ce este exagerat, nu este în regulă. Aici e nevoie să pui sub semnul întrebării ce se întâmplă de fapt în spate.

De aceea recomand, să părăsești o femeie care exagerează cu certurile într-o relație.

Într-o relație cu o femeie care este cu capul pe umeri, va exista comunicare și situații win-win prin care să rezolvați problemele întâmpinate. Nu mereu, că vor exista și cazuri în care o „apucă”, dar 80-90% din cazuri va comunica cu tine.

Viața este prea scurtă

Viața este foarte frumoasă. Ai o singură viață și pe aceasta o trăiești în frustrare, nervi și zile negre?

De ce ai sta cu o femeie care îți face viața un calvar? Doar dacă și ție îți place acest lucru. Asta vine din comportamentele pe care le-ai văzut în relația părinților tăi.

Sau poate nu o părăsești din cauza că nu îți este frică să abondonezi sau să rămâi singur.

Ce fel de relație vrei?

Acum vine următoarea întrebare, ce relație vrei? Vrei o relație în care există o armonie cât de cât sau vrei o relație în care când ajungi acasă să fie un coșmar?

Acțiunile, alegerile tale duc să ai viața pe care o ai în momentul de față.

Click aici să iei parte la cel mai puternic program de dezvoltare personală și masculină  din România.

O să înveți cum să fii un bărbat adevărat, cum să scapi de  rănile care îți opresc acum creșterea personală și profesională și cum să te bucuri de viață la cel mai înalt nivel

 Click  AICI.

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *