fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

De ce trebuie să știi GAME?

CUPRINS

Mulți bărbați în ziua de astăzi se tot întreabă:

  • De ce mă lasă în SEEN?
  • De ce nu-mi mai răspunde?
  • De ce nu iese cu mine?
  • De ce nu mă place sau este atrasă de mine?
  • De ce nu am succes cu femeile?

Și multe alte întrebări de genul acesta, unde ei nu găsesc răspunsul necesar pentru a evolua. Așa eram și eu acum ceva timp. Eram în ipostaza aceasta și mă tot gândeam „Cu ce greșesc?”.

Sau alte întrebări care se plimbau prin mintea mea și nu le găseam răspunsul. Asta până când..

Am aflat răspunsul

Am aflat răspunsul și am realizat cu ceea ce greșeam în conversațiile online cu femeile, chiar și la o întâlnire. Acum vor vorbii strict de conversațiile online în care nu ajungi la niciun rezultat cu respectiva femeie.

În conversațiile online există așa numitul GAME. Este un joc pe care tu ca bărbat îl inițiezi și ea întră în jocul acesta. Intră deoarece îi place, adoră să se joace și o „excită” mental.

Acest lucru vine doar în cazul femeilor imature. Acele femei care încă nu și-au găsit scopul în viață, echilibrul emoțional și ceea ce vor de la viață. GAME-ul se aplică în cazul lor.

De ce? Deoarece fiind foarte atrase de exterior și de ceea ce înseamnă LUX, încât acest joc asta le oferă.

GAME-ul este important cu femeile imature

Este un joc în care se aplică anumite tehnici, rutine prin care să-i trezesc femeii respective interesul pe care normal nu îl are față de tine, deoarece din poze nu inspiri o „masculinitate feroce plină de bani”, haha. Glumesc.

Din cauza că este abordată de mii de bărbați zi de zi care îi oferă VALIDARE constantă, apariția ta este doar un bonus, ceva plictisitor. Asta dacă nu știi GAME. În caz că știi GAME, te vei diferenția de toți restul și vei ajunge de la al 999-lea primul cu care să se vadă.

Îi oferă un roller coster emoțional prin care să-i activeze anumite circuite să fie interesată de tine.

Nu știai de acest lucru? Păi de aceea scriu acest articol, să începi să înveți.

Ce îi oferă GAME-ul?

Femeile imature vor mereu să fie tresărite prin diferiți stimuli. Mai exact, ele sunt foarte atrase de bărbații care se distrează, au mulți prieteni, călătoresc, beau, se droghează, adică au o adrenalină continuă.

Ele sunt atât de plictisite, încât își doresc un bărbat care să le ofere acea adrenalină, joacă de care sunt atrase.

Ciudat, nu? Da, dar acesta este adevărul. Doar așa vei ajunge să ieși cu ele, doar așa vei ajunge să existe interes față de tine cu respectivele femei.

Acum, depinde ceea ce îți dorești tu.

Îți dorești să ai o relație sau să ai nopți frumoase cu femei frumoase?

Contează foarte mult ceea ce îți dorești tu în această viață. Unde vrei să ajungi, că altfel te vei învârti în cerc și nu vei știi unde să mergi.

Răspunde la această întrebare.

Pe lângă asta vreau să te anunț că urmează să scot un nou program care include acest GAME unde îți ofer toate informațiile și exercițiile necesare să-l înțelegi.

Precomandă AICI.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *