fbpx
Cum să cucerești o fată prin seducție?
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Replici pentru seen și ce e de făcut?

CUPRINS

Primești destul de multe ori seen la mesaje? Probabil încă nu știi cum să întroci seen-ul acesta în favoarea ta, dar aici am să-ți ofer replici pentru seen.

Replici pentru seen și ce este de făcut?

Replici pentru seen și ce este de făcut

Să vorbim despre seen și ce replici să dai pentru a contracara acest lucru. Dacă nu știai anumite femei te testează și prin seen. Vor să vadă aceeeel interes (am scris special lung), că-ți dai interesul, că-l oferi.

Și asta vine din cauza că are prea multe mesaje în listă de la prea mulți bărbați care îi oferă validarea, iar tu ajungi la „fundul sacului” cu mesajul tău.

Din cauza acestui lucru ajunge să uite să-ți răspundă, să uite să-ți scrie etc. Și eu mă frustram inainte pe acest aspect. Mă întrebam mereu: „Cu ce am greșit? Era o conversație super faină și dintr-o dată boom seen”.

Există multe motive de ce nu îți mai răspunde. Dar în majoritatea cazurilor nu ar trebui să te intereseze fiindcă intri in frame-ul lor, te testează și pici dacă vede că te frustrezi.

Un bărbat încrezător care gândește din abundență nu stă să pice în tentativa lor de test. Pur și simplu își continuă drumul sau ce aplic eu, folosesc un principiu: „O caut de maxim 3 ori, după mă opresc”.

Așa sunt împăcat că am fost echilibrat și nu stau să-mi fac imagini care nu au treabă cu realitatea din cauza rănilor emoționale.

Fiindcă poți să gândești și din mentalitate de victimă, slabă și să ți se activeze frica de singurătate.

Așadar, creezi anumite replici, fraze sau cum vrei tu să le numești pentru a „reinvia” conversația. Pentru a o atenționa: „Sunt încă aici, îți arăt interesul meu, ai face bine să nu mai continui așa că altfel dispar


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Replici pentru seen – Replici amuzante rău

Replici pentru seen - Replici amuzante rău

Asta îi va transmite că ești destul de masculin, hotărăt și direct, că știi ceea ce vrei.

Știi ce îți dorești.

Așadar hai să creeam anumite replici pentru seen plus să aplicăm principiul cu încercatul de 3 ori. Ce este mai mult de atât devine plictisitor și îți pierzi energie aiurea.

  1. Nu a ajuns semnalul la tine? S-a pierdut pe drum? haha
  2. Și tu ești genul acela de fată care spune că nu are pe nimeni, dar uită să răspundă? haha
  3. Te-ai dus deja la prietenele tale entuziasmată să le spui ce băiat ai întâlnit? haha
  4. uff, te-ai speriat

Și exemplele pot continua. Dar acestea vor reinvia conversația și îi vor arăta că nu ești un bărbat care se frustrează, care îi pică testul sau să intre în frame-ul ei. Nu. Tu ești un bărbat încrezător care știe ce vrea. Tunnel vision.

Nu te frustrezi, te enervezi. Calm și relaxat.

Ce altceva poți face când nu îți răspunde la mesaje?

Hai să zicem că ți se pare prostesc să faci acest lucru. Poate nu vrei, îți este frică să nu fii judecat, criticat, respins.

Îți ofer o altă metodă pe care am folosit-o și eu un timp, dar nu prea merge cu mine. Nu rezonează cu mine.

Atunci când primești seen și nu ți se răspunde fă următorul lucru: bagă încă două femei în seamă.

De ce?

Așa vei crea automatismul în care să nu te mai frustrezi, enervezi și să-ți strici ziua aiurea, vei ajunge să gândești din abundență. Cum îți dă o femeie seen că acum că mai târziu, le scrii încă la două femei. Și faci asta cu opener-ul pe care l-ai învățat din e-book. Nu ai e-book-ul free? Atunci abonează-te la newsletter și-l vei primii GRATUIT.

Vei avea după o perioadă o gândire de abundență. Vei vedea că nu te va mai interesa că o femeie îți dă seen. Pur și simplu vei ajunge să fii calm și relaxat. Asta dacă nu ai o rană foarte mare de respingere.

Femeile au mintea de abundență. Dacă ai observat, din cauza că au multe mesaje, nu le interesează dacă îți dă seen sau nu îți răspunde. Fiindcă gândește din abundență. Are cu cine să vorbească.

Așa și tu. Trebuie să-ți creezi acea perspectivă despre tine și o încredere foarte mare.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Dar de ce răspund fetele greu la mesaje? De ce dau seen?

Aici sunt mai multe motive. Există mii de motive.

Să-ți zic pe scurt, emoțiile le conduc pe femei. Emoția din momentul în care ai băgat-o în seamă, starea pe care o are va conduce dacă să-ți răspundă sau nu.

Dacă o abordezi atunci când are o stare foarte proastă, ghici ce? Nu îți va răspunde fiindcă nu are chef. Contează ce stare are, ce emoție are de aceea aplici replici pentru seen.

Un alt motiv ar fi că are treabă și uită să răspundă după din cauza că este obosită, nu are chef să vorbească, nu are chef să stea la taclale. Pur și simplu din nou aplici replici pentru seen.

Un alt motiv ar fi că din cauza bărbaților care nu mai sunt bărbați, femeile au preluat rolul masculin și muncesc enorm de mult la obiectivele lor, iar ele nu mai au timp să-ți răspundă sau dacă îți răspunde este scurt și la obiect.

Aici va fi de datoria ta să îi dai acea energie masculină la o parte și să o ridici pe cea feminină.

Un alt motiv ar fi că nu esti prioritar pentru ea și este un alt bărbat care știe cum să-i creeze atracție. Știe să se joace cu mintea ei și să-i treacă testele, iar tu ești doar un plan de rezervă. De aceea asertivitatea și încrederea în tine sunt importante, chiar și rănile emoționale, blocajele emoționale.

Și motivele pot continua, dar tu treci peste ele prin a știi să-ți menții încrederea de sine și masculinitatea.

Concluzia la replici pentru seen

Nu o să ai mereu replici bune, replici de închis gura, replici de agățat amuzante sau replici amuzante pentru a face față seen-ului, dar ține de tine să începi să te dezvolți ca bărbat. Poate replicile pentru seen te salvează o dată, de două ori, dar cu încrederea de sine ce faci?


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *