fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Ce își doresc bărbații?

CUPRINS

Probabil acesta este un moment foarte bun de a scrie acest articol și de a mă arăta vulnerabil în fața ta ca cititor. De a-mi simți emoțiile și a vedea în spatele acelor măști și fața de „foarte puternic nimic nu mă distruge”, ce își doresc bărbații.

Ce își doresc bărbații de la femei?

Ce își doresc bărbații?

Un bărbat își dorește sincer o persoană care să îi ofere iubire, dragoste adevărată. Care să știe că nu va pleca la priumul obstacol apărut în viața lor.

Un bărbat își dorește să vorbească sincer și deschis cu persoana respectivă. Să știe că poate să-și arate emoțiile fără să fie judecat, să-și arate vulnerabilitatea fără să fie folosită împotriva lui.

Un bărbat vrea să construiească o familie. Da.

Dar și el trebuie să fie bărbat înainte de toate acestea. Să știe să fie masculin, asumat, încrezător, curajos. Dar aceste lucruri se învață, se pot rezolva. Atâta timp cât există dorința de schimbare.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Ce simte un bărbat când dorește o femeie?

Ce simte un bărbat când dorește o femeie?

În primul și în primul rând simte că se întâmplă ceva nou în viața lui. După aceea e posibil să se simtă că e un pic mai echilibrat decât de obicei, și, de asemenea, dornic să fie o persoană mai bună.

Nu suntem roboți, nu suntem indestructibili. Dacă suntem așa, doar părem și am muncit pentru a nu a ne arăta emoțiile.

Fiindcă ne este frică, teamă să nu suferim, să nu ne atașăm, să nu fim părăsiți, înșelați etc.

Un bărbat simte un cumul destul de mare de emoții atunci când dorește o femeie. De la extaz, la fericire, până la bucurie. Poate uneori și dragoste.

Dar asta poate veni și din prisma credințelor limitative pe care le are și ceea ce a văzut pe prin filmele de la Hollywood, de la părinții lui în copilărie.

Că iubirea se cumpără cu cadouri. Iubirea se câștigă prin a fi mereu prezent acolo. Prin a fi mereu disponibil, foarte romantic etc.

El simte aceste lucruri din cauză că trăiește într-o societate în care se marketează foarte mult bărbatul acela slab, foarte romantic, în sufletul femeii.

Da, am fost și eu așa. Dar ghici ce? Am devenit și opusul. A fi foarte rece, neexpresiv, de neclintit.

Acestea sunt extremele în care poate fi un bărbat. Dar de multe ori la bază sunt credințele limitative și rănile emoționale. Fiindcă din frica de a nu suferi, a nu fi părăsiți, de a ne atașa de cineva, mereu încercăm să părem alții. Mereu ne dăm ceea ce nu suntem.

Dar crede-mă, ei simt mult mai multe în spatele acelor măști.

De ce se retrage un bărbat?

Uhh, cea mai bună întrebare posibilă. Am vorbit mai sus că mereu încercăm să arătăm că suntem puternici sau arătăm că suntem foarte iubitori. Dar un bărbat se retrage tot din acele frici.

Îi este frică și teamă. Nu vrea să sufere, așa cum a suferit în trecut. Nu vrea să fie înșelat. Nu vrea să se bată joc de el. Nu vrea să mai simtă acea durere. Că dacă se atașează de femeie respectivă și pleacă, îl va durea foarte tare.

Da, este o emoție destul de puternică și al naibii de dureroasă. Am pățit și eu asta. Dar dacă mereu stăm cu garda sus și să fim pregătiți, nu vom savura momentele cu acea persoană. Nu vom fi prezenți acolo. Nu oferim iubire, dar nici nu lăsăm să primim.

Trebuie să înveți să-ți dai voie să fii tu, dar nu în extreme. Să fii mereu la mijloc. Să-ți rezolvi rănile emoționale.

El se mai poate retrage, din cauza că nu a comunicat la început ceea ce vrea, iar de frică să zică adevărul, să fie sincer, dispare dintr-o dată.

Acest lucru, din nou, în trecut l-am făcut și eu. Nu voiam să rănesc acea persoană și ajungeam să o mint sau să dispar în ceață, fără să știe nimic. După ce am lucrat la mine, ca bărbat, prefer să fiu sincer și să spun ceea ce vreau, ce simt, ce gândesc. Este cel mai etic și bun și pentru tine și pentru persoana din fața ta.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Ce înseamnă când un bărbat te privește pe ascuns?

Ce înseamnă când un bărbat te privește pe ascuns?

Eu povestesc orice lucru din perspectiva mea și experiența mea ca bărbat.

De ce am făcut eu aceste lucruri atunci.

Atunci când un bărbat te privește pe ascuns, în capul lui este: „Aștept momentul potrivit”.

El așteaptă acel moment când vrea să te abordeze, să te bage în seamă, fără să ajungă în punctul să fie ciudat sau respins. Îi este rușine, teamă să facă acest lucru și durează destul de mult până își face curaj pentru a o aborda.

Cel puțin așa făceam eu. Stăteam cu lunile și o priveam pe ascuns, eram atras de ea, îmi plăcea, dar din vina acelor blocaje emoționale mereu mă întorceam și îmi ziceam: „Nu este momentul”.

Dar știam că doar îmi este frică.

Totuși, cum gândesc bărbații? Cum se raportează la o femeie?

Aici depinde din ce perspectivă o vezi. Din ochii cui bărbat.

Dacă te uiți din ochii unui bărbat rău, mereu vei vedea că femeia este o c**** care merită să stea la cratiță, să asculte de el și să-i urmeze comenzile. În ochii lui femeia este o mătură, vrea să o batjocorească din cauza că în trecut a suferit destul de mult și le consideră ușuratice. O jignește încontinuu și o bate.

Sau tot la acești băieți răi, femeia este doar un instrument sexual pentru plăcerile lor sexuale.

Dacă privești din perspectiva unui băiat bun, atunci femeia este ceva foarte prețios. Ca o bijuterie. Mereu să o lustruiască, să-i ofere iubire, atenție, dragoste minut de minut. Pentru el reprezintă o relicvă foarte valoroasă pe care nu vrea să o piardă. Mereu fidel, ascultător, cuminte, să nu deranjeze și să nu supere.

Dacă privești din perspectiva unui bărbat echilibrat emoțional, o să-i vezi pe amândoi, dar nu în extremele acelea. Mă refer că va fii „rău” atunci când femeia se comportă nerespectuos, încalcă limitele. Nu mă refer aici la jigniri, bătaie. Mă refer la a comunica asumat. Iar dacă nu îl respectă pleacă instant.

Iar atunci când se comportă frumos, adică este feminină, drăgăstoasă, iubitoare, este și el și împărtășesc acele emoții. Le simt împreună. Sunt prezenți. Se raportează la ea și ca prietenă, iubită și amantă.

Bărbaților le plac femeile care se lasă greu?

Și aceasta este o întrebare destul de bună, dar vin din nou cu: Depinde de credințele și rănile lui emoționale. Prin ce ochelari vede el. Fiindcă diferă perspectiva de la bărbat la bărbat.

Ca de exemplu pe un bărbat rău cum se zice în ziua de astăzi, acest lucru îl enervează, înfurie rău de tot. Asta fiindcă el nu suportă să fie refuzat și începe să arunce cu toată acea ură, furie în persoana respectivă. Are o ură atât de mare față de femei, că dacă respectiva îl refuză îi activează toată aceea ură.

De acea femeia în ziua de astăzi nu mai refuză bărbați sau le este frică să o facă, din pricina acestora.

Din punctul de vedere al unui bărbat bun, pe el nu-l deranjează atâta timp cât îl accepți și nu-l respingi. El vrea să facă acele lucruri, se gândește la ele, poate și seara în baie. Dar nu le spune de frică să nu fie respins, abandonat. Așa dar, pentru el nu este problemă că o femeie se lasă greu. Chiar îl atrage uneori.

Ce poate face o femeie în pat să-i facă pe plac bărbatului?

Pentru mine unul, ca bărbat, eu prefer enorm de mult să fie prezentă acolo. Să o simt că este în acel moment și nu stă în capul ei.

Că nu se preface, joacă un teatru.

Vreau să fie acolo, să lase să iasă acea persoană autentică 100% din ea.

Dar cu gândirea anterioară de acum câtiva ani, femeia îmi făcea enorm de mult pe plac dacă „cobora la parter”. Acela era lucrul care mă făcea să mă simt în extaz, minunat și fantastic.

Cu timpul mi-am ridicat standardele și pun preț pe alte lucruri.

Ce tipuri de femei preferă bărbații?

Cele mai căutate femei sunt acelea care se lasă greu. Am observat acest lucru, când femeia se lasă greu bărbatul respectiv vine și cu mai mult interes. Vrea să ofere și mai mult. Vrea să te impresioneze.

Acolo se activează o rană emoțională în el și prin perspectiva acelor emoții se lasă condus de ele.

Fiindcă dacă ai observat, bărbații din ziua de astâzi, dacă văd că femeia se lasă foarte ușor, vor dispărea fără niciun semn. Doar au profitat de corpul ei și au plecat.

Dar invers, îi enervează, îi seacă, îi frustrează și îi fac să-și dorească tipul acesta de femei.

Din punctul meu de vedere, eu prefer o femeie care face ce simte și gândește. Nu-și impune bariere, prin care să stau să trec fiindcă ea a avut experiențe proaste în trecut. Da, empatizez cu ea, dar comunic să fie ea 100% fiindcă nu o judec.

Ce întrebări să-i pui unui bărbat pe care-l placi?

Nu am cum să-ți ofer ceva stas aici: ASTA TREBUIE SĂ ÎNTREBI.

Aici trebuie să realizezi tu ce fel de bărbat este. Fiindcă dacă este un bărbat imatur, nu va vrea întrebări serioase, prin care să-l facă să spună despre el. O va da mereu în glumă fiindcă nici el nu se cunoaște, dar să-ți răspundă la întrebări serioase. Cu el trebuie să fii ha-ha, hi-hi din prima și după să pui întrebări serioase.

În schimb cu un bărbat matur, el va pune accent foarte mult pe conexiune, pe emoțiile dintre voi doi. Ce se ascunde în spatele chipului vostru. El va vrea întrebari serioase prin care să vă cunoașteți mult mai adânc (nu mă refer la prostii).

Bărbații preferă femeile indiferente?

Aproximativ același răspuns și la întrebarea cu lăsatul greu. Dacă ești indiferentă pe un bărbat care nu este echilibrat din punct de vedere emoțional îl vei atrage, fiindcă îi atingi anumite corzi sensibile.

Pe un bărbat rece, piatră, îi va activa orgoliul și nu te va mai căuta sau răspunde.

Iar un bărbat echilibrat îți va comunica ceea ce vrea, dacă nu găsiți o cale de mijloc, va dispărea după. Fiindcă are stimă de sine și încredere în el.

Cum arată un bărbat care nu poate iubii?

Nu există bărbat care nu poate iubii. Toți iubesc, dar o fac în moduri diferite. Anumiți bărbați își arată iubirea prin vorbe sau fapte, iar acei bărbați care „nu pot iubii” sunt reci, indiferenți doar la exterior.

Fiindcă după ce au petrecut un timp cu femeia respectivă, crede-mă că ei o iubesc. Au acel sentiment în sufletul lor, dar nu arată din cauza fricilor, temerilor. Nu vrea să sufere.

Nu există om care să nu iubească. Dacă nu am iubii, nu am avea emoții am fi roboți. Nu am mai fii oameni.

Orice om ajunge să iubească persoana respectivă, să țină la ea, să-i pese de ea. E vorba de învelișurile pe care le are asupra sufletului lui.

10 secrete ce isi doresc barbatii de la o femeie

Ceea ce își doresc bărbații într-o relație poate fi diferit de la un individ la altul. Cu toate acestea, iată zece secrete sau aspecte generale care ar putea fi dorite de unii bărbați într-o relație:

  1. Comunicare deschisă și onestă: Mulți bărbați doresc o parteneră cu care să poată comunica deschis și sincer, fără temeri de judecată sau reprinderi.
  2. Apreciere și recunoaștere: Bărbații vor să se simtă apreciați și recunoscuți pentru eforturile și contribuțiile lor în relație.
  3. Spațiu personal: Este important ca bărbații să aibă și timp pentru ei înșiși, hobby-urile lor și prietenii lor.
  4. Susținere reciprocă: O parte vitală a unei relații sănătoase este susținerea reciprocă în atingerea obiectivelor personale și în momentele dificile.
  5. Întimitate emoțională și fizică: În general, bărbații doresc o relație intimă, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic, în care se simt conectați la partenera lor.
  6. Respect și încredere: Respectul reciproc și încrederea sunt fundamentale într-o relație de succes.
  7. Autonomie financiară: Mulți bărbați apreciază o parteneră care are o autonomie financiară și contribuie la gestionarea finanțelor în comun.
  8. Prietenie și compatibilitate: Compatibilitatea, similitudinea intereselor și prietenia sunt aspecte importante pentru bărbați într-o relație.
  9. Respectarea limitelor personale: Este important ca partenera să respecte limitele personale ale bărbatului și să nu încerce să-l schimbe sau să-l controleze.
  10. Umor și distracție: Bărbații apreciază o relație în care pot râde împreună și pot avea momente de distracție și relaxare.

De ce își doresc bărbații o amantă?

Dorința unor bărbați de a avea o amantă poate fi cauzată de mai multe motive, dar este important să subliniem că nu toți bărbații doresc sau caută o amantă. În plus, dorința de a avea o relație extraconjugală poate fi influențată de circumstanțe individuale și nu este specifică bărbaților, ci se aplică și femeilor.

Motive posibile pentru care unii bărbați pot căuta o amantă:

Probleme în relația actuală

Bărbații pot căuta o amantă atunci când se confruntă cu probleme sau neînțelegeri în relația lor actuală. O relație extraconjugală poate fi o modalitate de a scăpa de tensiuni sau nemulțumiri.

Diversitate și aventură

Unii bărbați pot căuta o amantă pentru a experimenta ceva nou sau pentru a adăuga diversitate și aventură în viața lor, ceea ce le lipsește în relația actuală.

Ego sau confirmare

O relație extraconjugală poate oferi un impuls egoului, deoarece poate oferi sentimentul de atractivitate și dorință din partea altor persoane.

Probleme de comunicare

Dificultăți în comunicarea cu partenerul actual pot duce la căutarea altor persoane pentru a găsi ascultare și înțelegere.

Emoții și intimitate

Căutarea unei amante poate fi legată de dorința de a experimenta o altă formă de intimitate emoțională sau fizică în afara relației principale.

Ce isi doresc barbatii online subtitrat sau Ce-și doresc bărbații online subtitrat (What Men Want)

“What Men Want” este un film de comedie din 2019 regizat de Adam Shankman. Acesta este o adaptare a filmului “What Women Want” din 2000, în care Mel Gibson a jucat rolul principal. În “What Men Want,” personajul principal, interpretat de Taraji P. Henson, este o femeie numită Ali Davis, care lucrează în industria sportului. După un accident ciudat, Ali capătă abilitatea de a citi gândurile bărbaților, ceea ce îi permite să intre în mintea lor și să înțeleagă ce doresc cu adevărat.

Filmul se concentrează pe felul în care Ali folosește această nouă abilitate pentru a-și îmbunătăți cariera și viața personală. Pe măsură ce descoperă secretele și gândurile bărbaților din jurul ei, Ali învață lecții importante despre relații, empatie și autenticitate.

“What Men Want” este o comedie amuzantă care explorează stereotipurile de gen și comunicarea între sexe, dar și ideea că adevărata conexiune se bazează pe sinceritate și înțelegere reciprocă. Filmul aduce un mesaj de încredere în sine și dezvoltare personală.

Pentru a viziona filmul click aici:

Ce își doresc bărbații?

Concluzie

Chiar m-am bucurat să scriu acest articol. Practic mi-am pus trecutul în el. Cum reacționam eu, de ce reacționam eu așa, ce își dorește un bărbat etc.

Le spun din propria experiență. Nu vreau să se ia doar ca o sursă de informație pentru tine.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *