fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Cum să găsești echilibrul dintre energia feminină si masculină

CUPRINS

În ziua de astăzi mulți oameni nu pun accent pe energia masculină și feminină.

Noi ca persoane avem două energii în noi. Cea masculină sau cea feminină. Avem o energie de bază care ne ghidează în viață.

Când vine vorba de bărbați, cu cât ai energia mult mai mare, pe o scară de la 1 la 10, cu atât vei fi mai atractiv pentru femei.

Cu cât ai mai multă energie feminină cu atât vei fi acel „prieten foarte bun” al femeilor.

Pentru a face o idee și mai bună despre aceste energii.

Ce înseamnă energia masculină?

Ce înseamnă energia masculină?

Energia masculină reprezintă aceea esență masculină, feroce care conferă siguranță, încredere, protecție. Mai exact aceea energie care se expune la riscuri, pierderi, schimbări și are o încredere de sine de nedistrus.

Barbatul este stâlpul. Îsi ascunde bine emoțiile pentru a fi cât mai puternic.

El rar face ceva neplanificat și știe exact în ce direcție se indreaptă.

Oferă ajutor fara sa stea prea mult pe ganduri.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Cum acționezi ghidat de energia masculină?

O să punctez câteva acțiuni care țin de energia maculină:

 • Devino un lider. Începe să formezi un business prin care să fii un conducător
 • Devino mai disciplinat, structurat. Pune planurile pe foaie și acționează.
 • Nu mai sta pe gânduri când vine vorba de inițiativă. Doar fă-o !
 • Fă sală, spor sau aleargă.
 • Invingeți fricile/ temerile. Pune pe o foaie ce te sperie.

Ce înseamnă energia feminină?

Ce înseamnă energia feminină?

Energia feminină reprezintă energia senzuală, esența iubirii, dragostei, a griji față de oamenii din jurul tău. Mai exact aceea energie care stă în zona de confort si nu face nimic. Care preferă să stea la căldură, sub păturica lui.

Femeia se lasă condusă de inimă. Simte emoțiile puternic, iși asculta intuiția, creează și se lasă purtată de valurile vietii.

Cum acționezi ghidat de energia feminină?

O să punctez câteva acțiuni care țin de energia feminină:

 • Ascultă-ți intuiția, emoțiile;
 • Visează mai des;
 • Fii spontan;
 • Lasă planurile și doar distrează-te;
 • Dansează;
 • Exprimă-ți emoțiile.

Energia feminina vs. masculina: Cum afecteză aceste energii relatiile de cuplu

De aceea în ziua de astăzi s-au schimbat mult rolurile dintre bărbați și femei. Bărbații au ajuns să stea foarte mult în zona de confort, să nu mai riște, să nu mai acționeze, să nu mai fie deloc curajoși, iar femeile au început să devină conducătoare, șefi, femei de afaceri care se expun la riscuri, pierderi și schimbări.

Bărbații au început să stea pe canapea cu telecomanda în mână uitându-se la TV, iar femeia să plece să aducă bani, să muncească, ea să tragă.

Din punctul meu de vedere nu este tocmai în regulă. După mulți se plâng și victimizează că: „M-a părăsit femeia.” / „M-a înșelat, a dracu Cur**” / „Nu era bună de nimic oricum” / „Nu știu de ce nu atrag femei…” și tot felul de propoziții spune în urma acestor aspecte.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Doar am forma un război între energii.

Ți se pare normal să te plângi și să te victimizezi, să arunci cu noroi în tabăra alăturată, pentru că tu nu mai ești capabil să te ridici și să devii bărbat, să lupți pentru evoluția ta și a deveni cea mai bună versiune a ta?

Gândește-te puțin și analizează situația. Ce ai făcut în ultima vreme pentru a ieși din zona de confort?

Răspunde la întrebarea de mai sus și vei vedea în ce energie te afli.

Revenind, potrivit psihologiei din ziua de astăzi, anumiți cercetători au descoperit că mintea feminină și cea masculină funcționează diferit.

Bărbatul folosește mai mult partea stângă a creierului (raționalul) și mai puțin partea dreaptă a creierului (emoționalul). Femeia folosește mai mult partea dreaptă a creierului (emotionalul), dar cele două emisfere la femei sunt mult mai conectate față de bărbați.

Când partenerii sunt dezechilibrați din cauza energiilor (bărbatul intră în energie feminină și femeia intră în energie masculină) apar următoarele:

 • Neînțelegeri
 • Relație dezorganizată
 • Lipsa conexiunii emoționale
 • Conflicte
 • Lipsa intimității sexuale

Pentru a rezolva acest lucru nu este necesar să îl atenționezi pe partener că a intrat în energia masculină sau feminină. Nu ai cum să controlezi o altă persoană sau energia acestuia.

Ceea ce puteți să faceți este să comunicați, să găsiți care este problema și să găsiți o soluție.

Echilibrul dintre energia feminina si energia masculina?

Care ar putea fi echilibrul dintre energia masculină și cea feminină?

Viața este precum un rău, fluctuează și nu este constantă.

Când vine vorba de energie este nevoie să găsești un echilibru pe care să ți-l organizezi. Ca de exemplu o săptămâna să ai grijă de energia ta feminină și în următoarea săptămână să ai grijă de energia ta masculină.

Fiecare acțiune pe care vrei să o iei reprezintă o energie. Gândește-te cum poți găsi acel echilibru dintre cele două prin diferite acțiuni.

Dacă o săptămână a trebuit să trăiești într-o junglă și să fii cât de puternic poți, atunci după ce scapi de acolo energia ta feminină are nevoie de atenție.

Noi avem ambele părți ale energiilor, contează de noi să avem grijă de ele și să oferim atenție.

Ce exerciții să faci pentru mărirea energiei masculine?

 • renunță la zahăr;
 • renunță la TV;
 • renunță la pornografie;
 • renunță la masturbare;
 • dormi pe jos;
 • fă fasting dopamine;
 • dușuri reci în fiecare zi.
 • Meditația în mișcare: Meditația în mișcare, cum ar fi qi gong sau tai chi, poate ajuta la cultivarea unei energii masculine echilibrate. Aceste practici includ mișcări lente și conștiente care promovează claritatea mentală și concentrarea.
 • Planificarea și organizarea: Concentrează-te asupra dezvoltării abilităților de planificare și organizare. Stabilește obiective clare și stabilește un plan pentru a le atinge.
 • Rezolvarea problemelor: Exersează abilitățile de rezolvare a problemelor. Identifică obstacolele și găsește soluții pentru a le depăși.
 • Asertivitate: Învață să comunici eficient și asertiv cu ceilalți. Fii clar în exprimarea gândurilor și dorințelor tale, dar fă-o cu respect față de ceilalți.
 • Practicarea autodisciplinei: Exersează auto-disciplina pentru a-ți menține obiectivele și a-ți pune în aplicare planurile cu consecvență.
 • Confruntarea cu fricile: Lucrează la depășirea fricilor și a incertitudinilor. Prin acceptarea și depășirea acestor sentimente, poți să-ți crești încrederea și să-ți amplifici energia masculină.

Dacă vrei să înțelegi și mai bine despre această energie, am făcut un clip pe care l-am postat pe youtube: https://www.youtube.com/watch?v=suDeEWJnoXE&t=1s

Așa vei deveni mult mai atractiv, mai încrezător, sigur pe tine. Vei inspira masculinitate, iar femeile se vor uita mai mult după tine. Vei atrage complementarul tău !

Ce exerciții să faci pentru mărirea energiei feminine?

Creșterea energiei feminine și conexiunea cu partea ta feminină interioară pot fi aspecte importante ale dezvoltării personale. Iată câteva exerciții și practici care te pot ajuta să-ți explorezi și să-ți amplifici energia feminină:

 1. Meditația: Meditația este o modalitate excelentă de a intra în contact cu partea ta feminină interioară. Alege meditații care se concentrează pe energie feminină, iubire de sine, vindecare și relaxare. Meditația poate ajuta la eliberarea stresului și la conectarea cu intuiția și emoțiile tale.
 2. Dansul: Dansul este o modalitate minunată de a-ți elibera energia feminină. Alege muzică care te inspiră și te face să te simți liberă și exprimă-te prin mișcare. Dansul poate ajuta la exprimarea emoțiilor și la conectarea cu corpul tău.
 3. Yoga: Practicarea yoga, în special yoga feminină sau yoga pentru echilibrul energiei feminine și masculine, poate ajuta la întărirea corpului, îmbunătățirea flexibilității și la reducerea tensiunii. Yoga încurajează conectarea cu corpul și respirația.
 4. Artă și creație: Experimentează cu arta și creația. Desenul, pictura, scrierea, sculptura sau orice altă formă de exprimare artistică pot fi modalități excelente de a-ți exprima energia creativă și sensibilitatea.
 5. Conexiune cu natura: Petrecerea timpului în natură te poate ajuta să te reconectezi cu energia feminină. Observă natura și învață de la ea despre ciclurile vieții, echilibrul și frumusețea schimbării.
 6. Comunitate și susținere: Înconjoară-te de comunitate și de persoane care împărtășesc valorile și interesele tale. Acest lucru poate ajuta la construirea unui spațiu sigur pentru exprimarea energiei feminine și la dezvoltarea unui suport reciproc.
 7. Îngrijire personală: Acordă-ți timp pentru a-ți îngriji corpul și mintea. Băi relaxante, masaje, aromaterapie sau alte ritualuri de îngrijire personală pot ajuta la creșterea energiei feminine.
 8. Explorarea relațiilor: Explorează relațiile tale cu ceilalți. Învăță să comunici deschis și sincer, să empatizezi și să te conectezi cu cei din jur.
 9. Practicarea compasiunii: Învățarea să fii blând/ă cu tine însuți și cu ceilalți este o parte importantă a dezvoltării energiei feminine. Practicarea compasiunii și înțelegerii poate contribui la vindecarea și creșterea personală.
 10. Citirea și învățarea: Citește cărți și resurse care explorează teme legate de energie feminină, echilibru și dezvoltare personală.

Nu uita că energia feminină nu înseamnă doar să fii femeie, ci se referă la aspectele mai sensibile, intuitive, creative și de vindecare ale fiecărei persoane, indiferent de gen. În practica spirituală și de dezvoltare personală, se urmărește adesea echilibrul dintre energiile feminine și masculine pentru a atinge o stare de armonie și înțelegere mai profundă a sinelui.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

4 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *