fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Cum găsești punctul G la femei?

CUPRINS

Ce este punctul g la femei?

Termenul “punctul G” în anatomie se referă la o zonă a corpului feminin care este considerată a fi sensibilă sexual și poate provoca plăcere atunci când este stimulată. Punctul G este situat în vagin, în apropierea peretelui frontal (partea superioară) al vaginului, cam la câțiva centimetri înăuntru.

Zona este denumită astfel în onoarea medicului german Ernst Gräfenberg, care a făcut cercetări în domeniul sexualității în secolul XX și a scris despre această zonă într-un articol publicat în 1950. Acest punct este adesea asociat cu orgasmul și se crede că stimularea lui poate duce la orgasme mai intense sau mai speciale pentru unele femei.

De ce contează punctul G și unde se află?

Când mi s-a oferit acest subiect de către un prieten foarte bun Fuioagă Matei, mi s-a părut foarte interesant să scriu despre el și sunt chiar entuziasmat să fac asta.

M-am regăsit în acest subiect, fiindcă în trecut, ca bărbat dezechilibrat emoțional sau ca un băiețel mereu îmi vedeam doar nevoile mele carnale.

De ce este important punctul G la femei?

De ce este important punctul G la femei

Îmi vedeam doar nevoile mel carnale și numai ale mele. Încercam mereu doar să ajung în pat cu femeia respectivă, să-mi ofer validarea necesară, să-mi satisfac ego-ul pentru a mă crede mai masculin fiindcă am trecut „alta” pe lista mea.

Nu mă gândeam deloc la nevoile femeii respective sau să fiu prezent acolo, să mă conectez cu ea.

Funcționam doar mecanic pentru a primii validarea de care am nevoie.

Punctul G este important fiindcă acolo se ajunge la satisfacția totală a femeii. Este precum orgasmul la tine, satisfacția aceea, eliberarea aceea totală, senzația aceea minunată.

Este momentul când ea este cea mai vulnerabilă în fața ta, deoarece ajungi la punctul acela maxim în care nimic nu mai contează.

De ce este important să atingi acest punct G la femei?

Cum am zis, mușți bărbați se gândesc doar la nevoile lor carnale. Ajung în punctul de a avea orgasmul și după gata, au terminat. Dar toți bărbații fac asta, eu te învăt principiul CÂND 9 DIN 10 OAMENI FAC LA FEL, TU FI AL 10 LEA DIFERIT

Deoarece femeia cu cât atinge mai multe emoții cu tine, în prezența ta, cu atât mai mult va fi atrasă de tine. Cu cât sunt mai multe emoții pozitive și senzații intense, cu atât mai mult tu te vei diferenția de toți ceilalți bărbați ( 999+ din inboxul ei ) care încearcă să o curteze.

Oferăi femeii o „aventură”, poveste făcând parte din viața ta, emoții intense, provocări, iar ea va rămâne lângă tine.

Cum găsești punctul G? Unde se află punctul g?

Cum găsești punctul G? Unde se află punctul g

Punctul G nu este greu de găsit ca bărbat. Este vorba doar să te experimentezi și să nu renunți.

Punctul G se află la 2 centimetri deasupra vaginului femeii. Pentru a localiza mai bine, în momentul când introduci degetul, îl îndoi spre tine. Ca de exemplu când vrei să chemi pe cineva către tine.

Îndoi degetul, iar pe peretele vaginului vei simții o mică parte abrazivă, ca de exemplu cum este textura limbii.

La început va fi destul de dificil, să găsești imediat punctul G, dar nu va fi greu, iar cu timpul îți va fi mult mai ușor să-l găsești de prima oară.

punctul G
Unde este punctul G la femei?

Te crezi bărbat?

Revenind, acum știi unde se află punctul G și cum să-l depistezi atunci când ajungi în actul sexual cu o femeie. Nu e nevoie să intri în perfecționism, că dacă greșești, să te judeci și să te critici.

Cu timpul o să vezi că te prinzi rapid.

Un bărbat adevărat va crea mereu situații win-win cu femeia din viața lui și îi va oferii valoare prin prezența lui.

O va proteja, îi va oferii siguranță, încredere și masculinitatea lui.

Va face lucrurile să funcționeze la nivel etic și ecologic. Va știi când să se impună să fie serios, dar și când să glumească, să ofere iubire, dragoste.

Sfaturi privind identificarea punctului G

Punctul G este o zonă sensibilă a corpului unei femei, care poate provoca plăcere sexuală intensă atunci când este stimulată. Însă, este important să rețineți că nu toate femeile simt plăcere în aceeași măsură sau la fel în această zonă. De asemenea, este important să comunicați deschis și respectuos cu partenera dvs. și să acordați atenție semnalelor sale pentru a vă asigura că experimentați împreună plăcere și confort. Iată câteva sfaturi și trucuri pentru identificarea și stimularea punctului G:

 1. Comunicați deschis: Întrebați partenera despre preferințele și dorințele ei sexuale. Comunicarea deschisă este cheia în orice relație sexuală.
 2. Explorați treptat: Experimentați cu atingeri și stimulări diferite în timpul preliminariilor. Atingerea blândă și exploratoare poate ajuta la identificarea zonelor sensibile.
 3. Localizarea punctului G: Punctul G este situat în peretele frontal al vaginului, la câțiva centimetri înăuntru. În timpul stimulării, ar trebui să simțiți o textură mai aspră decât restul vaginului.
 4. Utilizați degetele: Multe femei simt plăcere prin stimularea punctului G cu degetele. Folosiți o mișcare de “venă” sau “vărsare” pentru a atinge zona dorită.
 5. Jucării sexuale: Există jucării sexuale special concepute pentru a stimula punctul G, cum ar fi vibratoarele cu curbă sau jucăriile cu cap încovoiat.
 6. Poziții sexuale: Anumite poziții sexuale facilitează accesul la punctul G. Pozițiile în care partenerul are unghiul potrivit pentru a ajunge la peretele frontal al vaginului pot intensifica stimularea.
 7. Răbdare: Identificarea punctului G poate dura timp și experimentare. Fiți răbdători și atenți la reacțiile partenerului dvs.
 8. Focalizați-vă pe plăcere, nu pe orgasm: Încercați să vă concentrați pe plăcere și conexiune în loc să vă concentrați exclusiv pe atingerea orgasmului. Acest lucru poate reduce presiunea și anxietatea asociată performanței sexuale.

Poziții sexuale pentru punctul G

Există câteva poziții sexuale care sunt considerate a fi mai propice pentru stimularea punctului G. Este important să rețineți că răspunsurile la stimulare variază de la persoană la persoană, iar comunicarea deschisă cu partenerul este crucială pentru a descoperi ce funcționează cel mai bine. Iată câteva poziții care pot facilita stimularea punctului G:

 1. Poziția Misionar cu Ridicarea Șoldurilor:
  • Partenerul feminin își ridică șoldurile printr-o pernă sub zona inferioară a spatelui.
  • Acest unghi poate facilita stimularea punctului G.
 2. Poziția Cowgirl Inversată:
  • Partenerul feminin se află deasupra, dar cu spatele către partenerul masculin.
  • Această poziție permite o adâncime mai mare și stimulare mai precisă.
 3. Poziția Doggy Style cu Genunchii Plecați:
  • Partenerul feminin este în patru labe cu genunchii plecați.
  • Acestă poziție poate crea unghiuri care favorizează stimularea punctului G.
 4. Poziția Doggy Style cu Corpul în Jos:
  • Partenerul feminin stă în genunchi, cu bustul și capul în jos.
  • Această poziție oferă o altă perspectivă și acces la peretele frontal al vaginului.
 5. Poziția Spooning:
  • Ambii parteneri stau pe o parte, partenerul masculin în spatele celui feminin.
  • În această poziție, atingerea poate fi mai intimă și controlată.
 6. Poziția Cowgirl:
  • Partenerul feminin este deasupra, controlând ritmul și adâncimea.
  • În această poziție, ea poate ajusta unghiul pentru a stimula punctul G.
 7. Poziția Lap Dance:
  • Partenerul feminin stă în poala partenerului masculin.
  • Această poziție permite controlul asupra mișcărilor și unghiului de penetrare.
 8. Poziția Bridge:
  • Partenerul feminin se așează într-o poziție de yoga Bridge cu umerii sprijiniți pe podea.
  • Această poziție deschide zona pelviană pentru o penetrare mai profundă.

Experimentarea și comunicarea deschisă sunt cheia pentru a găsi pozițiile care funcționează cel mai bine pentru ambii parteneri. Este important să acordați atenție răspunsurilor și feedback-ului partenerului dvs. și să explorați împreună pentru a descoperi ce aduce cel mai mult plăcere.

Jucarii sexuale pentru punctul G

Jucarii sexuale pentru punctul G

Există o varietate de jucării sexuale special concepute pentru a stimula punctul G și a intensifica plăcerea sexuală. Acestea pot varia în formă, mărime, material și funcționalitate. Iată câteva tipuri de jucării sexuale potrivite pentru stimularea punctului G:

 1. Vibratoare cu Design Încovoiat:
  • Vibratoarele cu un cap încovoiat sunt concepute pentru a atinge și stimula punctul G cu precizie.
  • Unele au multiple setări de viteză și modele de vibrații.
 2. Jucării Rabit:
  • Acestea sunt vibratoare care au atât un element de stimulare a punctului G, cât și un stimulator de clitoris în formă de “urechi”.
  • Oferă plăcere simultană atât în interior, cât și în exterior.
 3. Jucării cu Cap Rotativ:
  • Unele vibratoare au capete rotative care pot oferi o senzație de masaj și stimulare a punctului G.
  • Funcționalitatea de rotație adaugă un alt element de plăcere.
 4. Jucării cu Presiune Pulsantă:
  • Există jucării sexuale care folosesc tehnologia de presiune pulsantă pentru a simula mișcarea de „suflare” sau „pulsare”.
  • Aceasta poate oferi o altă formă de stimulare a punctului G.
 5. Dildo-uri cu Formă Încovoiată:
  • Dildo-urile pot fi folosite manual sau atașate la o curea (strap-on).
  • Forma încovoiată și textura specială pot fi destinate stimulării punctului G.
 6. Vibratoare Pariu-Personalizate:
  • Unele jucării sexuale oferă posibilitatea de a vă personaliza experiența, ajustând unghiul sau intensitatea vibrațiilor.
  • Aceasta vă permite să adaptați jucăria la preferințele personale.
 7. Jucării Sexuale cu Stimulare Duală:
  • Există jucării care au atât un element de stimulare a punctului G, cât și un alt element pentru stimularea clitorisului sau a altor zone erogene.
 8. Bile Vibratoare:
  • Bilele vibratoare pot oferi stimulare internă și pot fi introduse în vagin pentru a stimula punctul G.
  • Unele modele au funcții de vibrație pentru o senzație suplimentară.

Indiferent de alegerea dvs., asigurați-vă întotdeauna că jucăriile sexuale sunt fabricate din materiale sigure pentru corp, curățate corespunzător și utilizate în conformitate cu instrucțiunile producătorului. De asemenea, comunicați cu partenerul dvs. și explorați împreună pentru a descoperi ce vă aduce plăcere maximă.

Secrete despre punctul g la femei

“Punctul G” este o zonă de discuție și cercetare în domeniul sexualității feminine. Este important să înțelegem că există variații semnificative în experiența sexuală a fiecărei femei și că nu toate femeile simt sau au un “punct G” pronunțat. Cu toate acestea, iată câteva informații și considerații care pot fi utile:

 1. Nu toate femeile au un punct G: Anatomia și răspunsurile sexuale sunt diferite pentru fiecare femeie. Unele femei pot simți plăcere în zona cunoscută sub numele de “punct G”, în timp ce altele pot nu resimți același lucru sau pot avea plăcere din alte tipuri de stimulare.
 2. Este situat în interiorul vaginului: Punctul G este descris ca fiind situat pe peretele frontal al vaginului, la o adâncime de câțiva centimetri. Aceasta poate fi localizată prin stimularea atentă a acelei zone.
 3. Variază în dimensiune și sensibilitate: Dacă punctul G există, acesta poate varia în dimensiune și sensibilitate între femei. Ce funcționează pentru o persoană poate să nu funcționeze pentru alta.
 4. Comunicare deschisă: Pentru a descoperi ce aduce cel mai mult plăcere, este esențială comunicarea deschisă cu partenerul. Fiecare persoană are preferințe diferite, și exprimarea dorințelor și nevoilor poate îmbunătăți experiența sexuală.
 5. Stimularea clitoridiană: Multe femei experimentează plăcere intensă prin stimularea clitorisului, care este o zonă extrem de sensibilă în apropierea vaginului. Aceasta poate fi o alternativă sau un complement la stimularea punctului G.
 6. Răbdare și explorare: Identificarea și stimularea punctului G pot necesita răbdare și explorare. Experimentarea cu diverse tehnici și poziții sexuale poate ajuta la descoperirea a ceea ce funcționează cel mai bine pentru fiecare persoană.
 7. Diverse tehnici de stimulare: Pe lângă utilizarea jucăriilor sexuale, degetele și limbile pot fi folosite pentru a stimula punctul G. Experimentarea cu diferite presiuni, viteze și unghiuri poate fi utilă.
 8. Orgasmul nu este întotdeauna necesar: Este important să subliniem că plăcerea sexuală nu se măsoară întotdeauna prin atingerea orgasmului. Comunicarea, intimitatea și conexiunea emoțională sunt la fel de importante în experiența sexuală.

Bărbații au un punct g? Punctul g la bărbați

Conceptul de “punct G” este mai bine definit și studiat în ceea ce privește femeile, în special în contextul anatomiei și răspunsului sexual feminin. Pentru bărbați, nu există un echivalent clar sau un “punct G” specific. Cu toate acestea, există anumite zone sensibile pe corpul masculin care pot contribui la plăcerea sexuală. Iată câteva dintre aceste zone:

 1. Prostata: Uneori numită “punctul P”, prostata este o glandă situată în apropierea rectului. Stimularea acestei zone poate aduce plăcere sexuală și poate contribui la orgasme mai intense. Aceasta poate fi stimulată atât extern (prin perineu), cât și intern (prin anus).
 2. Perineul: Aceasta este zona dintre scrot și anus. Stimularea perineului poate fi plăcută pentru mulți bărbați și poate contribui la excitație sexuală.
 3. Capul și prepuțul penisului: Acestea sunt zone extrem de sensibile și pot fi concentrate pe a aduce plăcere sexuală. Tehnicile variate de masturbare și stimulare a penisului pot influența plăcerea.
 4. Uretra: Unele bărbați pot simți plăcere prin stimularea uretrei. Aceasta poate fi realizată manual sau cu ajutorul unor jucării sexuale special concepute.
 5. Scrotul: Atât scrotul, cât și testiculele pot fi zone sensibile care pot contribui la plăcerea sexuală.

Așa dar..concluzia

Echilibrează-te ca bărbat din punct de vedere psihic, emoțional, fizic și financiar. Oferă oamenilor din viața ta care te respectă și îți sunt alături situații win-win, iar atunci vei vedea ce schimbări masive vor exista.

Prin asta îți recomand cursul pe care l-am creat THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD prin care te ajut să scapi de fricile tale, frica de respingere, frica de singurătate, frica de a vorbi în public, frica de a spune NU, frica de a fi sexual cu o femeie etc.

Te ajut să îți atungi potențialul maxim pe care ți-l dorești. Întâlniri, relații sau căsnicie.

Dacă ești pregătit de aventură și îți dorești, click AICI.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *