Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Punctul G

CUPRINS

De ce contează punctul G și unde se află?

Când mi s-a oferit acest subiect de către un prieten foarte bun Fuioagă Matei, mi s-a părut foarte interesant să scriu despre el și sunt chiar entuziasmat să fac asta.

M-am regăsit în acest subiect, fiindcă în trecut, ca bărbat dezechilibrat emoțional sau ca un băiețel mereu îmi vedeam doar nevoile mele carnale.

De ce este important punctul G?

Îmi vedeam doar nevoile mel carnale și numai ale mele. Încercam mereu doar să ajung în pat cu femeia respectivă, să-mi ofer validarea necesară, să-mi satisfac ego-ul pentru a mă crede mai masculin fiindcă am trecut „alta” pe lista mea.

Nu mă gândeam deloc la nevoile femeii respective sau să fiu prezent acolo, să mă conectez cu ea.

Funcționam doar mecanic pentru a primii validarea de care am nevoie.

Punctul G este important fiindcă acolo se ajunge la satisfacția totală a femeii. Este precum orgasmul la tine, satisfacția aceea, eliberarea aceea totală, senzația aceea minunată.

Este momentul când ea este cea mai vulnerabilă în fața ta, deoarece ajungi la punctul acela maxim în care nimic nu mai contează.

De ce este important să atingi acest punct G?

Cum am zis, mușți bărbați se gândesc doar la nevoile lor carnale. Ajung în punctul de a avea orgasmul și după gata, au terminat. Dar toți bărbații fac asta, eu te învăt principiul CÂND 9 DIN 10 OAMENI FAC LA FEL, TU FI AL 10 LEA DIFERIT

Deoarece femeia cu cât atinge mai multe emoții cu tine, în prezența ta, cu atât mai mult va fi atrasă de tine. Cu cât sunt mai multe emoții pozitive și senzații intense, cu atât mai mult tu te vei diferenția de toți ceilalți bărbați ( 999+ din inboxul ei ) care încearcă să o curteze.

Oferăi femeii o „aventură”, poveste făcând parte din viața ta, emoții intense, provocări, iar ea va rămâne lângă tine.

Cum găsești punctul G?

Punctul G nu este greu de găsit ca bărbat. Este vorba doar să te experimentezi și să nu renunți.

Punctul G se află la 2 centimetri deasupra vaginului femeii. Pentru a localiza mai bine, în momentul când introduci degetul, îl îndoi spre tine. Ca de exemplu când vrei să chemi pe cineva către tine.

Îndoi degetul, iar pe peretele vaginului vei simții o mică parte abrazivă, ca de exemplu cum este textura limbii.

La început va fi destul de dificil, să găsești imediat punctul G, dar nu va fi greu, iar cu timpul îți va fi mult mai ușor să-l găsești de prima oară.

punctul G
Unde se află punctul G?

Te crezi bărbat?

Revenind, acum știi unde se află punctul G și cum să-l depistezi atunci când ajungi în actul sexual cu o femeie. Nu e nevoie să intri în perfecționism, că dacă greșești, să te judeci și să te critici.

Cu timpul o să vezi că te prinzi rapid.

Un bărbat adevărat va crea mereu situații win-win cu femeia din viața lui și îi va oferii valoare prin prezența lui.

O va proteja, îi va oferii siguranță, încredere și masculinitatea lui.

Va face lucrurile să funcționeze la nivel etic și ecologic. Va știi când să se impună să fie serios, dar și când să glumească, să ofere iubire, dragoste.

Așa dar..

Echilibrează-te ca bărbat din punct de vedere psihic, emoțional, fizic și financiar. Oferă oamenilor din viața ta care te respectă și îți sunt alături situații win-win, iar atunci vei vedea ce schimbări masive vor exista.

Prin asta îți recomand cursul pe care l-am creat THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD prin care te ajut să scapi de fricile tale, frica de respingere, frica de singurătate, frica de a vorbi în public, frica de a spune NU, frica de a fi sexual cu o femeie etc.

Te ajut să îți atungi potențialul maxim pe care ți-l dorești. Întâlniri, relații sau căsnicie.

Dacă ești pregătit de aventură și îți dorești, click AICI.

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *