fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Ce trebuie să facă femeia în timpul sexului?

CUPRINS

O să mai postez din când în când și anumite articole din perspectiva unui bărbat. Ce își dorește el, ce gânduri are, de ce o face și ceea ce vrea. Ce trebuie să facă femeia în timpul sexului?

De ce? Fiindcă mulți dintre noi nu comunicăm aceste aspecte crezând că vom fi respinși. Cel puțin eu unul, asta făceam în trecut, nu spuneam dacă vreau să fiu iubit sau mai multă atenție fiindcă o să mă respingă, supere pe mine.

Iar femeile în ziua de astâzi nu prea mai înțeleg multe despre noi. De ce facem așa? Ce gândim? Dar hai să mai elucidăm misterele și să ofer o perspectivă proprie.

În mintea bărbatului: Ce trebuie să facă o femeie în timpul sexului? Semne că un bărbat te place și alte aspecte

Semne că un bărbat te place și alte aspecte

E o temă destul de complexă pe care aș putea să vorbesc mult timp și să spun destul de multe lucruri. Ceea ce gândește un bărbat în sex, când te place sau când te dorește.

Voi face în așa fel în cât să fiu mai succint și să nu povestesc moartea căprioarei aici.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Ce trebuie să facă femeia în timpul sexului?

Din punctul meu de vedere, eu unul ca bărbat, în momentul de față îmi doresc ca femeia să fie prezentă în actul sexual. Îmi doresc să fie acolo și să-mi arate acea plăcere, acea emoție pe care o simte.

Fiindcă din punctul meu de vedere este cel mai vulnerabil moment în care te abandonezi persoanei din fața ta. Ai ajuns acolo fiindcă simți să faci acel lucru, îți dorești.

La nivelul actual la care sunt, asta este ceea ce îmi doresc. Să iși exprime plăcerea fără să-și mai pună bariere că o să fie criticată, judecată sau să-i fie frică să fie vulnerabilă.

Înțeleg aceste aspecte, dar este destul de important să înțeleagă și ea că atunci când îi comunic aceste lucruri și empatizez, o fac că chiar o înțeleg.

Da sunt alți bărbați care o văd ca pe o jucărie sexuală și vor doar să-și satisfacă nevoile lor carnale. Dar atunci când întâlnești un bărbat care este deschis față de tine și empatizează cu tine, își dorește ca și tu să fii la fel.

În trecut…

Dacă mă întrebai ce îmi doream în trecut era doar sex și nimic mai mult. Eram genul de bărbat care voia să aibă cât mai multe partide la activ și să îmi umflu ego-ul cu „Uite cât de tare sunt eu”.

Ceea ce era în capul meu în perioada aceea, era doar: Cum fac să ajung mai repede la sex cu ea?

Nu o ascultam, nu îi ofeream prezență, doar eram setat să ajung acolo și nimic altceva nu mă mai interesează.

Și ce trebuia să facă ea ca femeie? Doar să îmi ofere momentul acela și după nu mai existam în viața ei.

Dar ghici ce, o fată ce nu ești sincer cu ea, automat nu ești sincer cu tine și te autodistrugi singur. Vei ajunge să fii depresiv și singur fără să știi când va veni.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Sexualitatea în cuplu

Sexualitatea în cuplu

Pentru mine ca bărbat care are libidoul destul de ridicat, sexualitatea în cuplu este importantă. Nu este primul aspect pe care mă bazez, dar are o semnificație destul de mare.

După mine sexualitatea în cuplu trebuie să fie deschisă, spontană diferită și să nu ajungi în acea monotonie. Să veniți mereu cu idei noi, să țineți mereu flacăra aprinsă din acea relație.

În trecut am avut o relație în care mereu credcă, cel puțin eu, făceam aceleași lucruri mereu și mereu și mereu. Iar la un momentdat am ajuns să mă plictisesc. Atunci când tu ca bărbat ajungi să te plictisești ghici ce? Femeia a ajuns să fie plictisită de 10 ori mai mult ca tine.

Femeia mereu va vrea să trăiască o aventură într-o relație. Să-i trezești sentimente, emoții, să simtă că este vie. Dacă tu vei continua să fii monoton, plictisitor, mai ales în sex, nu te mira de ce ajungi să se despartă de tine.

Deci orice idei îți vin, propune-le și dacă este de acord fa-o. Vei aduce relația la un alt nivel.

Semne că un bărbat te place în secret

Cu acest aspect nu este atât de greu. E vorba doar să nu fii sigură pe tine și să nu realizezi că un bărbat te place. Noi ca bărbați suntem precum intrerupătorul. Mergem pe ON – îmi place de ea și OFF- nu îmi place deloc. Imediat în câteva secunde.

Mai sunt și bărbați, foarte mulți, care au ajuns să fie rigizi și să nu-și arate această plăcere de frică să nu te piardă, să nu îl respingi etc. Va încerca la început să arate că el este mereu puternic.

Dar după o perioadă, asta dacă îi dai timp, îl vei vedea cum va începe să se deschidă în fața ta.

Ca semne la început:

 • te caută costant
 • se enervează pe tine
 • te poreclește
 • se joacă cu tine
 • investește mult în conversație
 • are grijă ce subiecte deschide
 • se uită la tine în gol
 • se uită la tine când spune ceva altei persoane
 • își schimbă starea când îl complimentezi

Aceste semne probabil știute, dar am ținut să le menționez.

Alte semne sau indicii care pot sugera că un bărbat ar putea să te placă, dar este important să reții că aceste semne nu sunt întotdeauna 100% fiabile și pot varia de la persoană la persoană. Unele dintre semnele comune că un bărbat ar putea să te placă includ:

 1. Apariția interesului: El vă acordă atenție și își arată interesul pentru ceea ce spuneți și faceți. El vrea să vă cunoască mai bine.
 2. Contact vizual: El vă privește în ochi într-un mod mai prelungit sau profund, arătând astfel interes și conexiune.
 3. Comunicare frecventă: Vă sună sau vă trimite mesaje în mod regulat, dorind să rămână în contact și să țină legătura.
 4. Complimente: El vă face complimente sau vă apreciază în mod regulat pentru calitățile și aspectul dvs.
 5. Gesturi de grijă: El se oferă să vă ajute sau să vă sprijine în diferite situații și este atent la nevoile dvs.
 6. Inițiativă în a vă vedea: El face planuri pentru a vă întâlni și a petrece timp împreună, fără a aștepta ca întotdeauna să fiți voi cea care inițiază întâlnirile.
 7. Gelozie sau protecție: El poate să reacționeze cu gelozie sau să fie protejător față de alte persoane care vă acordă atenție.
 8. Ascultă activ: El ascultă cu atenție ce spuneți și vă arată că vă înțelege.

Este important să rețineți că unele persoane pot fi mai rezervate sau timide în exprimarea sentimentelor lor, așa că nu toate semnele pot fi la fel de evidente.

Ce motive are un bărbat care te place să te evite?

Aici e destul de paradoxal, dar de înțeles dacă te pui în pielea unui bărbat.

El te evită că nu vrea să se arate exact așa cum este el cu adevărat în fața ta. Nu vrea și îi este rușine să vină la tine fiindcă nu vrea să-l respingi. Gândurile lui din rănile emoționale îl copleșesc atât de mult încât îi creează foarte multe bariere emoționale.

Acesta ar fi un aspect, iar al doilea este frica de a fi vulnerabil. Aici este foarte întâlnită la femei și bărbați. Momentul când vrem să ne arătăm slăbiciunile nu o facem din motivul că nu vrem să se folosească de ele și să fim atacați acolo.

Există și este o condiționare socială în ziua de astăzi. Faptul că un bărbat trebuie mereu să fie puternic și să nu plângă că altfel este „p****”, iar o femeie nu trebuie să-și arate sexualitatea că este considerată „c****”.

Ceea ce ne limitează și ne face să nu fim noi 100%.

Când vrea un bărbat să scape de tine? De ce vrea un bărbat să se despartă de o femeie?

Este o întrebare excelentă de nota 10. În momentul când face lucruri care să te îndepărteze de el. Nu vrea să-ți spună în față aceste aspecte, fiindcă îi este frică să fie el motivul despărțirii și caută să te desparți tu de el pentru a „cădea vina pe tine”.

Acest lucru am făcut mult timp, mai ales când eram acel „băiat rău” și din frică nu o făceam că știam că în interiorul meu sunt un „băiat bun”.

Sau o va face pe femeie să îi dea motive bine întemeiate ca să se despartă de ea. La modul că dacă ai ieșit în oraș, îți dă acel motiv sau lucruri de genul acesta.

Oricum pot da mai multe motive pentru care un bărbat vrea să „scape” de tine:

 1. Incompatibilitate: Bărbații și femeile pot avea diferențe semnificative în ceea ce privește personalitatea, valorile, obiectivele și interesele lor. Dacă aceste diferențe sunt semnificative și nu pot fi rezolvate prin comunicare sau compromis, unul dintre parteneri poate decide că este mai bine să se despartă.
 2. Probleme de comunicare: O comunicare deficitară sau conflicte constante pot duce la disfuncții în relație și pot face ca un bărbat să dorească să scape de situație.
 3. Infidelitate: Infidelitatea poate eroda încrederea și legătura dintre parteneri, și poate duce la dorința de a pune capăt relației.
 4. Schimbări personale: Oamenii se schimbă de-a lungul timpului, iar ceea ce era potrivit la un moment dat poate să nu mai fie la fel de potrivit în viitor. Un bărbat poate dori să scape de o relație dacă simte că s-a schimbat sau și-a descoperit alte priorități în viață.
 5. Abuz sau relație toxică: Dacă o femeie este implicată într-o relație abuzivă sau toxică, un bărbat ar putea dori să scape din această situație pentru a-și proteja propria sănătate mentală și emoțională.
 6. Nefericire generală: Dacă un bărbat se simte nefericit sau nepotrivit în relație și simte că nu se poate schimba situația, poate dori să se despartă pentru a căuta fericirea în altă parte.

În final, ce își doresc anumiți bărbați?

Depinde pe cine întrebi. Deoarece dacă întrebi băieți, bărbați până în 25 de ani ei vor spune o relație, dar uneori doar din frică pentru a nu fi judecați că vor doar sex și nu vor să recunoască acest lucru.

Sau poate bărbați de peste 30 de ani care au avut relație de 12 ani de zile, o să vezi cum încep să facă lucrurile pe care și le doreau la 20-25 de ani.

Contează foarte mult să nu „îți închizi viața” încă de mic cu o relație. Fiindcă ca bărbat trebuie să-ți dai voie să experimentezi, să treci prin diferite situații, să înveți din greșeli.

Și știu că mulți vor acest lucru, mai ales care au relații foarte lungi, dar nu admit asta fiindcă le este frică de singurătate.

Vezi asta și în relația lor, cum sunt mai reci și stau unul cu altul doar așa pentru a nu fi singuri, dar nu mai există acea dragoste și acea chimie.

Fiecare bărbat poate să dorească altceva, dar contează foarte mult să știe ceea ce vrea și să accepte asta. Eu unul nu-mi doresc o relație închisă în momentul de față. Eu unul doresc să experimentez și încă să-mi trăiesc viața comunicând persoanelor care intră în viața mea acest aspect.

Nu vreau să-mi bat joc de nimeni sau să rănesc pe cineva, fiindcă știu cum m-aș simți eu dacă mi s-ar face asta.

Cum arată o femeie matură?

Aici este destul de complex, dar din nou, vom face să fie scurt.

O femeia matură este feminină în primul rând și nu caută să facă drame, certuri pe degeaba și fără motiv.

Știe când să glumească și când să fie serioasă.

Știe că există timp pentru el și timp pentru ea. Nu mereu ei doi împreună bot în bot.

Există echilibru dintre muncă, relaxarea de cuplu și prietenii.

Să fie sinceră, asumată și directă.

Să aibă grijă de corpul ei, dar și de sănătatea ei psihică.

Să comunice mereu ceea ce simte sau gândește.

Să fie vulnerabilă.

Se concentrează pe soluții și caută să-și rezolve problemele.

Cere ajutorul bărbatului, lăsând orgoliul la o parte.

Să îl ajute pe bărbat la scopul lui. Să-l susțină, motiveze, să-i ofere iubire când nu mai poate.

Cam aceste lucruri caracterizează din punctul meu de vedere o femeie matură. Este punctul meu de vedere strict și nu trebuie tratat ca atare. Aceasta este viziunea mea.

Idei de cadouri pe care i le poți face unui bărbat

În funcție de pasiunile lui pe care le cunoști și cât de deschis este față de tine. Fiindcă dacă este inchis și rigid niciun cadou nu-l va mișca atât de tare pe moment, dar poți face următoarele cadouri:

 1. O scrisoare scrisă de mână despre ceea ce simți – pentru mine chiar e super acest lucru
 2. Un ceas mai stilat
 3. Să îi oferi o noapte de neuitat prin rollplay, jucării etc.
 4. Să faceți o escapadă în vacanță, spontană
 5. Un tablou cu voi doi
 6. O brățară, dar mai specială, nu întâlnită peste tot

Ce trebuie sa faca femeia in pat?

Dorințele și preferințele bărbaților în ceea ce privește activitatea sexuală pot varia foarte mult de la un individ la altul. Nu există un răspuns universal sau un set de instrucțiuni care să se aplice tuturor bărbaților. La fel ca și în cazul femeilor, comunicarea deschisă și încrederea reciprocă sunt cheia unei relații sexuale sănătoase și satisfăcătoare.

Cea mai bună modalitate de a afla ce își dorește un bărbat în pat este să discutați deschis și sincer despre aceste lucruri cu el. Acest lucru vă poate ajuta să înțelegeți mai bine nevoile și dorințele lui și să găsiți modalități de a vă satisface reciproc. Ascultarea atentă a partenerului și comunicarea deschisă despre ceea ce funcționează și ce nu funcționează în relația voastră sexuală sunt chei importante pentru o viață sexuală sănătoasă și plină de satisfacții.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

4 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *